Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Akkor legkésőbb Fóton talizunk. Hozzál bort! :) Vagy inkább Unicumot! Meglesz addigra a tuning Omegád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Ezt a fórumot bárki használhatja, aki OPELES Ne hiszem, hogy veszekednetek kellene ezen a témán megint, felesleges. Mivel egyikőtök sem jár MOTE rendezvényekre, nem kell itt "enyéimet" és "tieid" duma:)) Hozzák azok létre az Omega szekciót, akik mindig itt a MOTE klubban érzik magukat otthon. Nem baj, ha van másik társaság is. Ez egyik nem zárja ki a másikat. Szóval „mindenki” ide sem kell….. Nem baj, ha valaki nem, de az se legyen "ellen" aki igen. Egyelőre az Omega szekciót felfüggesztem. @flowa Flowa nem kell úgy érezned, hogy a MOTE-val kell törődnöd. Vannak, akik alapból szívesen teszik ezt. Én elfogadom, hogy a saját utad járod, te is fogad el azt, hogy ezt észrevételezem. Erre utaltam akkor, amikor a saját pecsenyesütésre gondoltam. Nem szemrehányás ez tény. @Omegatd Véleményem szerint a MOTE nem törekszik "nagyságra" "minőségre" "nézetségre". Ez is egy baráti társaság ( társaságok szövetsége), hiszitek vagy sem. Én kívánom, legyen sok jó talija az omega-club-nak. Remélem a www.omegaclub.hu egyszer a tiétek lesz. Viszont flowa ötlete szerintem rossz és kivitelezhetetlen és szükségtelen a MOTE alatti mükédésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Hemi! Örülök, hogy reagáltál, de szerintem nem veszekszünk (ellentétben az eddigiekkel), hanem beszélgetünk. Mivel egyikőtök sem jár MOTE rendezvényekre, nem kell itt "enyéimet" és "tieid" duma:)) Cöcöcö... :) Bár szerintem nem a talirajárás dönti el ki mekkora klubtag, de mindenképp fontos a személyes kontaktus... Ja és neked is tartozom vörösborral, a talin (amelyikre eljutok) megisszuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Remélem soraim nem félre érthetőek:)) Nem sértésnek szántam őket. SZóval:))) Kellemes ünnepeket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Akkor legkésőbb Fóton talizunk. Hozzál bort! :) Vagy inkább Unicumot! Meglesz addigra a tuning Omegád? Elméletileg igen, de ha az nem is, az MV6 mindenképp... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Na most jól megkaptam, amiért nem mentem el az Évzáróra... :roll: Pedig szerettem volna. Na mindegy. Majd 2005-ben bepótolom a lemaradást. :) Mellesleg - nem kényszerből - törődnék én a MOTE-val, de még sftp elérhetőséget sem kapok, hogy frissíteni tudjam az Omegás honlapot... De miért kell felfüggeszteni a szekciót? (Különben is, ki vagy Te itt, hogy felfüggesszél bármilyen szekciót, kedves Webmester úr?! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Remélem soraim nem félre érthetőek:)) Nem sértésnek szántam őket. SZóval:))) Kellemes ünnepeket:) Dehogyis, mondom, hogy beszélgetünk... Milyen avatarod van? Eladtad a c20ne-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Milyen avatarod van? Eladtad a c20ne-t? Mit adtam el? Dehogyis... Az avataron a még jelenleg használatban lévő (No. 6) bordó C20NE kombim van, amit idén vettem Kelemenb-től. Vettem viszont azóta egy kettőhatos szedánt, azt éppen tyuningolják nekem. :) Íme egy kép róla: http://flowa.freeweb.hu/kerekiv.jpg A bordót az öcsém veszi meg jövőre (januárban vagy februárban), én pedig veszek egy nyolcadik Omit. :wink: A megtört - de azóta gyönyörűen helyrepofozott - kettőfeles Omi is megvan még, továbbá az egynyolcas is a leendő apósomnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 A kerek ív nagyon szép. Így kellett volna azt gyárilag!!! De ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Szvsz megfelelő méretű kerékkel (így persze nem lehet akármekkora abroncsot feltenni, maximum 235-öst) és ültetéssel együtt a nem kivágott kerékív is nagyon ütős. De én most ilyet szerettem volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 ...de ha az nem is, az MV6 mindenképp... Na akkor majd gyorsulunk egyet valahol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 A kerek ív nagyon szép. Így kellett volna azt gyárilag!!! De ez csak az én véleményem. A képen azt méregeti a lakatos, hogy a 255-ös abroncs még nem fog kilógni az ív alól, pedig nem lett kiszélesítve! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Na akkor majd gyorsulunk egyet valahol! :) Legyorsullak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Flowa! Szójjá má a buzzancs cimbiidnek... :) :) :twisted: http://totalcar.hu/teszt/astrahkombi1/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Legyorsullak... :) Azt majd meglátjuk. Az egyetlen esélyedet abban látom, hogy az enyém automata. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Flowa! Szójjá má a buzzancs cimbiidnek... :) :) :twisted: http://totalcar.hu/teszt/astrahkombi1/ Nem a cimbim. Nem is ismerem a tagot. De már írtam neki. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Ok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Még annyit szeretnék mondani az új Omegámról, hogy bár az eredeti kettőhatos motor marad benne, egy kicsit meg lesz okosítva. :wink: Te tényleg Mantzel motort akarsz venni? Honnan szerzel olyat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Az alapja a c30se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Az alapja a c30se... Ezzel tökéletesen tisztában vagyok. Ahogyan azzal is, hogy csak a főtengely bele 6-7 ezer (!) ajróba kerül újonnan, és akkor még nem beszéltünk a hajtókarokról, csapágyakról, dugókról, szelepekről... (Tas mutogatott ilyen árakat nekem.) És tekintve, hogy egy C40E (Irmscher) motorral szerelt gyári Senik 8-10 ezer ajró környékén mennek még mindig, kétlem, hogy milliós befektetés alatt megúsznád a C30SE>M4000 ápgréjdet. Persze elképzelhető, hogy rádszakadt az OTP vagy nyertél a lottón, de kíváncsi leszek rá, hogy el fogod-e költeni egy szép MV6-os árát egy motortuningra. :wink: Én egyelőre reálisabb terveket szövögetek. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 az ebay-on szokott lenni C40e olyan 3-4000eur de majdnem mind generálra szorul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December25, 2004 Megoszt Elküldve December25, 2004 Milyen avatarod van? Eladtad a c20ne-t? Látom Flowa félreértete:)) Nem adtam el semmit! Vettttem egy Asconát. Lásd Corsa A topik:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Nem adtam el semmit! Vettttem egy Asconát. Lásd Corsa A topik:) Olvastam, de ott csak az 1.8 A Korzáról. Asconát 1 dekát sem láttam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Olvastam, de ott csak az 1.8 A Korzáról. Asconát 1 dekát sem láttam... :) Ascona a donor:)) Éppen amikor szétbombázodott a gépezet, akkor készült az Avatar. No de elég az OFF-ból:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Ascona a donor:)) Éppen amikor szétbombázodott a gépezet, akkor készült az Avatar. No de elég az OFF-ból:) Amíg legalább 2 szépreményű Omegás, Asconás is.. nem, off :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts