mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Igen, klímás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Igen, klímás. mi az ára a komplett klímának?vezetékek nem kellenek(elektromos)csak a többi cucc,de az mindenestöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Mondj egy árat. :lol: Az az igazság hogy fogalmam sincs az omega alkatrész árakról. Én a motor, és a váltó miatt vettem meg.(megy a mantába) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Mondj egy árat. :lol: Az az igazság hogy fogalmam sincs az omega alkatrész árakról. Én a motor, és a váltó miatt vettem meg.(megy a mantába) :lol: igazából látnom kellene........szegeden van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Igen. ok. akkor még meggondolom,nem biztos hogy megéri odáig elautóznom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ok. akkor még meggondolom,nem biztos hogy megéri odáig elautóznom. Ok. További szép napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ok. További szép napot. neked is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 GIBBONPITTI ! Nincs véletlenül 2 darab Rekord hátsó fékmunkahenger 22.2mm-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 GIBBONPITTI ! Nincs véletlenül 2 darab Rekord hátsó fékmunkahenger 22.2mm-es? ez a caravan-é,és elég kuriózum............én vettem újakat az ibéjen:14 ejró/db.ate. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Azért köszi. Akkor marad ibéj. Mantára szeretném a munkahengereket is, de én hülye kidobtam a rekord caravan -nal együtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Azért köszi. Akkor marad ibéj. Mantára szeretném a munkahengereket is, de én hülye kidobtam a rekord caravan -nal együtt. :lol: ha te tudnád én miket dobáltam ki anno........ :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Sziasztok! A Omega volt gyárilag tempomattal szerelve? Egy ismerős most akar venni és állítólag van benne. Vagy esetleg van valamilyen utólagosan beépíthető cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantalacus Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Szia ! Igen, az enyémben is volt, de azt már elvitték. Ez tuti gyári volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Sziasztok! A Omega volt gyárilag tempomattal szerelve? Egy ismerős most akar venni és állítólag van benne. Vagy esetleg van valamilyen utólagosan beépíthető cucc? nekem a 2.4-esekbe mind volt és a 24v-ben is van. gyári mind..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Szia ! Igen, az enyémben is volt, de azt már elvitték. Ez tuti gyári volt benne. Köszi. Akkor valószínűleg ebben is gyári van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 nekem a 2.4-esekbe mind volt és a 24v-ben is van. gyári mind..... Szia! Nekem is 2.4-es van. Mennyire komplikált utólag beépíteni, és mennyi lehet az ára? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Szia! Nekem is 2.4-es van. Mennyire komplikált utólag beépíteni, és mennyi lehet az ára? Köszi. nem nagy kaland ha te szeded ki a másikból.......én 10ért adtam,de ez nem irányadó.nálam nem a pénz volt az elsődleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 nem nagy kaland ha te szeded ki a másikból.......én 10ért adtam,de ez nem irányadó.nálam nem a pénz volt az elsődleges. istvän ha kell meg a a omega klima hozhatok van tokkal vonoval :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 istvän ha kell meg a a omega klima hozhatok van tokkal vonoval :( köszi,de épp mostanság sikerült megszabadulnom az omitól......abban volt amúgy is......a commo-ban meg van és ilyenem meg van elég.azért köszi. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 88 as a omi bomlik,sedan kék,nem faceliftes!szinte minden szigethalmon!csaba0603@freemail.hu tel 06 30 908 6453 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Tetszetős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Tetszetős :) vedd meg...... :D ez is omi és ez is caravan.... :D 380-as benzinnél nehéz eladni egy ekkora autót......sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 vedd meg...... :) ez is omi és ez is caravan.... :D 380-as benzinnél nehéz eladni egy ekkora autót......sajnos. 150ért motorárban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 150ért motorárban :) többet nem is ér....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts