mackosajt Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Akit még érdekel az a bizonyos 2.6, annak most itt egy újabb link: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_a/opel_omega_a_2.6_gl-7656807 Ha így folytatják, még a végén ezt is megveszem a kis TR mellé. Donornak! :D 2 hetente esik 10-20e Ft.okat az ára, és közben költözik minden alkalommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 van egy ilyesmi e reki is ami 63as papírokkal rohangászik E1-es létére és kb 6-8 havonta másnál eladó.mindig van vki aki beszopja,hogy frankó a paripa..... Akit még érdekel az a bizonyos 2.6, annak most itt egy újabb link: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_a/opel_omega_a_2.6_gl-7656807 Ha így folytatják, még a végén ezt is megveszem a kis TR mellé. Donornak! :D 2 hetente esik 10-20e Ft.okat az ára, és közben költözik minden alkalommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Akit még érdekel az a bizonyos 2.6, annak most itt egy újabb link: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_a/opel_omega_a_2.6_gl-7656807 Ha így folytatják, még a végén ezt is megveszem a kis TR mellé. Donornak! :D 2 hetente esik 10-20e Ft.okat az ára, és közben költözik minden alkalommal. szia Maci ha emlekszel az en a omegämra az is az elejen 2.6 vol szerintem tuti az a motor en is csak loerö miatt csereltem 24v re de a fogyasztäsa is nagyon jo nem igenyes olajat vizet benyät kapjon es hü szolgäd lessz az omega rozsda pontja a hattyunyak elöl es körülötte, hätso hattyuk nyakak körülötte meg a hätso futomü pogäcsa szilent es környekeha bärmi kerdesed van irj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 köszi Tas, de már vettem egy Corsa TR-t :) Tudom, kicsi, meg nem is megy úgy, mint a 2.6, viszont ezt a példányt már tavaly is kinéztem. Most meg is vettem. Amúgy sose lehet tudni, lehet gyűjtő leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február20, 2014 Megoszt Elküldve Február20, 2014 köszi Tas, de már vettem egy Corsa TR-t :) Tudom, kicsi, meg nem is megy úgy, mint a 2.6, viszont ezt a példányt már tavaly is kinéztem. Most meg is vettem. Amúgy sose lehet tudni, lehet gyűjtő leszek. gratula majd megvizsgäljuk hehe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pali982 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 (edited) Sziasztok! Látom itt nem nagy a tolongás,azért mégis közzétennék valamit. Omega A-ra 5 lyukú 14"-os felniken 185/70 R14-es Kumho téligumiaimat eladnám.Hibátlan állapotúak 5,5mm mély mintával. Ha érdekel valakit írjon rám. Van nyári gumim is 195/65 R15 méretben,4+1 db 90%-os mintával felni nélkül. Üdv.:Pali Módosítva Augusztus7, 2014 : Pali982 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Sziasztok! Látom itt nem nagy a tolongás,azért mégis közzétennék valamit. Omega A-ra 5 lyukú 14"-os felniken 185/70 R14-es Kumho téligumiaimat eladnám.Hibátlan állapotúak 5,5mm mély mintával. Ha érdekel valakit írjon rám. Van nyári gumim is 195/65 R15 méretben,4+1 db 90%-os mintával felni nélkül. Üdv.:Pali sztem tedd be az adok veszek-be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts