MoCSoK Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 többet nem is ér....... de hogy nem.......... csak nem adják meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Nincs véletlenül valakinek képe a hátsó futóműről ahol látszik a hátsó stabilizátor rúd alakja, ívei? Mekkora átmérőjű az A Omikon a hátsó stab rúd? Thx! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A segítségeteket kérem! Ma hajnalban ellopták az egyik klubtagunk autóját egy CZK-713 rendszámú piros 3000 24v Opel Omega-t az udvarból! Különös ismertetőjelek: fekete Irmscher lámpák, és prizma hátul, talis matricák, alufelni, tetőablak. Elég ritka darab, nem tudom mit akarnak kezdeni vele.. Ha valaki látja, vagy tud valamit róla, kérem hívja a tulajt! Klein Gábor tel.:20/326-0218 köszönettel! Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Aztaqrva... még nincs egy hete hogy láttam azt az autót a kecskeméti pályanapon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 A segítségeteket kérem! Ma hajnalban ellopták az egyik klubtagunk autóját egy CZK-713 rendszámú piros 3000 24v Opel Omega-t az udvarból! Különös ismertetőjelek: fekete Irmscher lámpák, és prizma hátul, talis matricák, alufelni, tetőablak. Elég ritka darab, nem tudom mit akarnak kezdeni vele.. Ha valaki látja, vagy tud valamit róla, kérem hívja a tulajt! Klein Gábor tel.:20/326-0218 köszönettel! Peter Ráálltak a kábelezős, csatornafedlap gyűjtők a régi autókra. Kisebb a rizikó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Keresek egy szürke "A" szedán omegát, aminek sérült az egyik oldala... úgy néz ki, ezzel voltak a betörők nemrég nálam. Aki tud ilyenről, szóljon nekem pü-ben! Biatorbágy-Budaörs-Páty-Tök-Telki környéken portyáztak, szóba került még, hogy lehet bicskei is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Keresek egy szürke "A" szedán omegát, aminek sérült az egyik oldala... úgy néz ki, ezzel voltak a betörők nemrég nálam. Aki tud ilyenről, szóljon nekem pü-ben! Biatorbágy-Budaörs-Páty-Tök-Telki környéken portyáztak, szóba került még, hogy lehet bicskei is. csak nem "ismerősök" voltak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Keresek egy szürke "A" szedán omegát, aminek sérült az egyik oldala... úgy néz ki, ezzel voltak a betörők nemrég nálam. Aki tud ilyenről, szóljon nekem pü-ben! Biatorbágy-Budaörs-Páty-Tök-Telki környéken portyáztak, szóba került még, hogy lehet bicskei is. Valami azt súgja, hogy annak az Omegának hamarosan nemcsak az egyik oldala lesz sérült... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BUÉK minden márkatársnak! Gyorsan iszok az idei "olcsóbb" sörből, a jókedvet át tudom vinni jövőre is (ha lecsorog a kellő mennyiség) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 csak nem "ismerősök" voltak??? nem, de a sérülést már egy sorstársam okozta, aki rajtuk ütött a szomszédos településen betörés közben. rendszám lopott volt. még nincsenek meg, de autó alapján talán könnyű lesz megtalálni őket így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 88 A omega 2.0i nem faceliftes! minden felsorolt alkatrésze föként egyben vihetö el,minden hibátlan,autóváltás miatt vált fölöslegessé,szigethalomról vihetö el! 2db el,füthetö tükör 2db index 2db lámpa motorcomputer nem klimás fütöbox lámpakapcsoló kerettel adb viszkó ventilátor kuplung nélkül fütéskapcsoló doblemez légszürö ház komplet külsö müanyagküszöb elsö lökhárító üzemanyagbetöltö szervófolyadék tartály fütörács hütöre való müanyag tölcsér 1db hátsó ajtoba valo kis üveg szervó csö bövült 4db központizár motorral 1db pillangószelep jeladóval és 1 db el tükör állitó kapcsolóval! egy pár belsö mütyür,pár kis vezeték müanyag,ajtókéder stb az elsö ember aki idejön viheti,senki kedvéért nem teszem el fél napnál tovább!ENYIÉRT LÁMPÁT ALIG KAPSZ 5000FT igen minden hibátlan lámpák motvezérlö stb! néz szét egyenként menyiért vennéd meg ezeket! EBBÖL A JELENTÉKTELEN ÁRBÓL ALKU NINCS!!!!! kérésre képet küldök a kupacról e-mailen Elérhetőség Telefon: 06309086453 csaba0603@freemail.hu 5000ft cak pakk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Csak érdeklődés szintjén, mire kell figyelni, ha az ember fia ilyen nagy bálnára akar vadászni a használt autók piacán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Csak érdeklődés szintjén, mire kell figyelni, ha az ember fia ilyen nagy bálnára akar vadászni a használt autók piacán? mindenre! :D Ezek már olyan öregek, hogy akármi bajuk lehet :D A szokásos, rohadás ajtón, íveken... sorhat meg a C20Ne elvileg kinyirhatatlan . na a sorhatra magy Mocsok reagál hányat is ölt meg... futómű "szereti" a magyar utakat, mire vagy még kíváncsi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 karbantartásilag mennyire éhesek? futómű jobban szereti a magyar utakat, mint a b veki? Csak egy régebbi, "igénytelenebb" típus, nem? Aztán C20NE és a gáz kérdése. No meg hol kell nagyon figyelni a rohadásra, vagyis hol kerül nagyon sokba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Látszólag jól elvagyok itt magamban. Tényleg ennyire kihalt az A Omega? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 FB-on van pár A Omegás. De ha van 300-ad, már kapsz értelmes B-t is, ami jóval biztonságosabb, és talán kevésbé rohad. Ráadásul alkatrész is van hozzá dögivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 FB-on van pár A Omegás. De ha van 300-ad, már kapsz értelmes B-t is, ami jóval biztonságosabb, és talán kevésbé rohad. Ráadásul alkatrész is van hozzá dögivel. Az a baj, hogy átírásra is kell gondolni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Nekem ez tetszik és legalább elmúlt 25 is... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega/opel_omega_2.0_gl-6638012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 karbantartásilag mennyire éhesek? futómű jobban szereti a magyar utakat, mint a b veki? Csak egy régebbi, "igénytelenebb" típus, nem? Aztán C20NE és a gáz kérdése. No meg hol kell nagyon figyelni a rohadásra, vagyis hol kerül nagyon sokba? Milyen karbantartásra gondolsz? olajcsere időszakonként :D Milyen más karbantartásra gondolsz? :o Sosem volt B veknim, szal nincs összahasonlítási alapom. Nekem elég jól bírja, de azért a kutyacsont az fogyóeszköz... Leírtam hol rohad. Annyi a jó, hogy közepesen fillérekbe kerül a cucc hozzá... a festés a legdrágább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Nekem ez tetszik és legalább elmúlt 25 is...http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega/opel_omega_2.0_gl-6638012 Ez tényleg szép, de nekem jobban bejön a 91 utáni széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 történetesen úgy áll, hogy vagy egy öregedő, lemattult példányt fogok jól megismerni, vagy f astrát, valami 1.4-1.6 nyócszeleppel, esetleg, ha a keret is engedi, akkor egy sokat látott klubos verdát. Nem tudom. A kiszemelt omi annyiból szimpi, hogy eléggé elérhető távolságban van, és látszatra ugyan nem olyan fényes, mint amit Gelko is linkelt, cserébe kb. egyenletesen matt, 1 év műszakis és nem csak 1 féle üzemanyaggal képes menni. Többet nem árulok el róla, mert még a végén valaki elviszi. Tudom, nem egy patika, de szeretek szerelni. :) Lassan berozsdásodnak a szerszámok itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 történetesen úgy áll, hogy vagy egy öregedő, lemattult példányt fogok jól megismerni, vagy f astrát, valami 1.4-1.6 nyócszeleppel, esetleg, ha a keret is engedi, akkor egy sokat látott klubos verdát. Nem tudom. A kiszemelt omi annyiból szimpi, hogy eléggé elérhető távolságban van, és látszatra ugyan nem olyan fényes, mint amit Gelko is linkelt, cserébe kb. egyenletesen matt, 1 év műszakis és nem csak 1 féle üzemanyaggal képes menni. Többet nem árulok el róla, mert még a végén valaki elviszi. Tudom, nem egy patika, de szeretek szerelni. :) Lassan berozsdásodnak a szerszámok itthon. Vedd meg! :) szal gázos, akkor csak Koritól kell félned... én olyat nem vennék :P.... Meg én inkább a régi B Omegámat venném vissza, de asszony lebeszélt... Na majd meglássuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Ezt a csak Koritól kell félned... én olyat nem vennék dolgot nem értem. Amúgy ha tehetném, természetesen fiatalabb és szebb gépet vennék, de hát egy bérből és fizetésből ennyire futna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Ezt a csak Koritól kell félned... én olyat nem vennék dolgot nem értem. Amúgy ha tehetném, természetesen fiatalabb és szebb gépet vennék, de hát egy bérből és fizetésből ennyire futna. Kori gázmániás ... az én autőimban vagy benin van vagy semmi... na jó nitrometán okés :D - Sosem vennék vegyes gázos autót. Csak gázost, talán, de nem is Mo-n.... Ha a nejem kicsit kitanulja a vezetést, és visszaveszem a HSH-t akkor eladó lesz az enyém :P... nincs jó de legalább rossz állapotban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Mivel relatíve sokat megyek városban, ezért lenne jó a gázos, mert hát a méret és fogyasztás ellenére azt tankolni még mindig olcsóbban jön ki az ember. Számolgattam az utóbbi időben, és folyamatosan megy az agyalás is. Régi dízelek vs. 8 szelepes benzinesek vs. gázosok A legnagyobb baj, hogy ha 8 szelepes benzinest nézek, akkor ugye benzin, de akkor legyen lehetőleg bevarrt zsebű opeles barát. Ha régi dízel, akkor ha szívó, akkor az "lusta", és bár kevesebbet ehet, mint a benzines, még mindig a gázos van picivel talán előnyben. Ha régi és TD, akkor ugye lutri pár dolog nagyon, amik lehet nem 2 filléres tételek. Ha gázos, akkor ugye a gázszett a kérdéses, mert ha nem pótkerekes, sokat vehet el a csomagtérből, pláne caravan esetén. De ha még ez nem lenne, elég, kérdés a tartály érvényessége, vagyis, nem szorul-e cserére lassan? 16 szelepes gépeket azért szeretném elkerülni, mert nyűgösebbek. Nehéz ez. Majd lesz valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts