Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Ja és az OMEGA 4EVER oldal frissítésén is dolgozom. Remélhetőleg még idén elkészül. Csak még mindig nem küldtél ftp-s elérhetőséget a tárhelyhez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Ja és az OMEGA 4EVER oldal frissítésén is dolgozom. Remélhetőleg még idén elkészül. Csak még mindig nem küldtél ftp-s elérhetőséget a tárhelyhez... :) Nem csak neked ígértem, hanem Kessnek is a wapos oldal miatt. Beírom ide is . Remélem így jobban megmarad:) 1. Nem FTP hanem SFTP 2. Rengeteg munkám mellett nincs időm sajnos arra, hogy user jogosultságok állítását kérjem a rendszergazdától. Többit nem vedddd sértésnek, tények és kész:)) Remélem az Omegásaid nem így érzik majd magukat a MOTE-ban: :toimonster: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Többit nem vedddd sértésnek, tények és kész:)) Mire gondolsz? Arra, hogy "szervezkedek", próbálok egy újabb Omegás közösséget összehozni? Szerintem ez eddig sem volt titok. És úgy érzem, kivetnivaló sincs benne, hiszen ezzel nem ártok senkinek, a MOTE-nak sem. Bár ezt egyszer már letárgyaltuk... :wink: Inkább örülj velem, hogy úgy fest, sikerül egy olyan Omegás kis csapatot összehozni, akik között nincs ******, *****, *******, meg a további ismert "bajkeverők"! :) Kellemes ünnepeket és BÚÉK mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Már 30 (azaz harminc) aktív tagunk van! :) (Ezt csak az ellen-Omega Klub kedvéért írtam be ide...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Már 30 (azaz harminc) aktív tagunk van! :) (Ezt csak az ellen-Omega Klub kedvéért írtam be ide...) Flowa, hogy Te milyen kegyetlen vagy!!! :P :D Hemi... Ne aggódj, mindenkit beviszünk a MOTE-ba aki 1 kicsit is szimpatizál a dologgal :) (Aki meg nem, azt megverjük és kényszerítjük hogy aláírja a belépést, de úgyis letagadjuk :lol: :lol: :lol: - mármint a verést :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Flowa, hogy Te milyen kegyetlen vagy!!! :) :) Hogy mi vagyok??? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Hogy mi vagyok??? :twisted: NE KEMÉNYKEDJ me legyorsullak ezt vedd fenyitésnek :) :) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Addig nem gyorsulok Veled, amíg a(z általad készítendő) tuning motor nincs benne a gépben...! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Flowa, hogy Te milyen kegyetlen vagy!!! :D :D Nem kegyetlen, csak tudatlan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Ti tizenöten (az pontosan a fele a harmincnak) vagytok a honlapotokon jegyzett tagok szerint. Miért is vagyok tudatlan? :wink: U.i.: Ne kezdjük előről az egészet... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 :smt018 :smt106 :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Ezért írtam, hogy ne kezdjük előről... Volt már elég probléma a nézeteltérések miatt. (Az egymás háta mögötti szervezkedéseket, "hatalmi harcokat", értelmetlen kötekedést nem is említve.) Szvsz vissza kellene térnem a "nemszóloktádéhozésnemisreagálokarraamitír" magatartáshoz, mielőtt elrondítanánk ezt a szép MOTE Fórumot. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Nos, akkor az elején. 1. Nincs ellen Omega Klub, legalábbis a mi kis társaságunk a www.omega-club.hu nem a Mote ellen van. Erről többször volt már szó és megint nem én hoztam szóba. 2. Tanuld meg a nickem, mert többször rosszul írtad le! (megkérnélek, hogy ahol hibásan írtad le szerkeszd át) 3. Jó duma ez a "nemszólokhozzámert", ugyanis a Mote évadnyitón nem emlékszem, hogy ellenségeskedtem volna veled. 4. Most is, ha jól emlékszem (bár lehet, hogy nem) Te szóltál először hozzám, és nem hiszem, hogy provokálóan szóltam, vagy válaszoltam vissza! 5. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Ti tizenöten (az pontosan a fele a harmincnak) vagytok a honlapotokon jegyzett tagok szerint. Miért is vagyok tudatlan? :wink: U.i.: Ne kezdjük előről az egészet... :? Így van 15-en vagyunk, mert nekünk a minőség a fontos, nem a mennyiség... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Az "ellen" Omega Klub nem a MOTE "ellen" értendő, hanem az OMEGA 4EVER Klub "ellen". :wink: De ez csak egy poénos jelző volt, kéretik nem komolyan venni. :) Én sem ellenségeskedni szeretnék. Heminek írtam, hogy olyan Omegás közösséget sikerül(t) momentán látszólag összehozni, ahol nem olyan hangulat uralkodik, mint az egykori Opel Omega Baráti Társaságban, hanem sokkal közvetlenebb, őszintébb, barátságosabb. Baj, hogy ezt leírtam? Még egyszer mondom: nem szándékoz(ta)lak provokálni. Ha így értelmezted, akkor sajnálom, nem ez volt a célom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 ...15-en vagyunk, mert nekünk a minőség a fontos, nem a mennyiség... Egyetértek. (A több mint 50 jelenleg nem aktív tagot nem számoltam bele a harmincba.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Persze az lenne a LEGJOBB, ha EGYETLEN Omega Klub lenne, és az is szekcióként a MOTE berkein belül. Ezzel egyetértesz, nem? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 :smt041 :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Az "ellen" Omega Klub nem a MOTE "ellen" értendő, hanem az OMEGA 4EVER Klub "ellen". :wink: De ez csak egy poénos jelző volt, kéretik nem komolyan venni. :)Nem vagyunk az ellen sem. Viselkedett veled valaki is ellenségesen, akivel azóta találkoztál? Én sem ellenségeskedni szeretnék. Heminek írtam, hogy olyan Omegás közösséget sikerül(t) momentán látszólag összehozni, ahol nem olyan hangulat uralkodik, mint az egykori Opel Omega Baráti Társaságban, hanem sokkal közvetlenebb, őszintébb, barátságosabb. Baj, hogy ezt leírtam? Nem baj, de ha megnézed a képeket és a honlapunkat (mert szerintem igenis nyomon köved) láthatod, hogy mi sem gyilkolásszuk egymást a talik folyamán. Sőt, 1 igaz baráti kemény mag alakult ki... Még egyszer mondom: nem szándékoz(ta)lak provokálni. Ha így értelmezted, akkor sajnálom, nem ez volt a célom Jó, akkor légyszives javítsd a nickem, ahol rosszul írtad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Hát akkor tegyünk is érte! Én "befűzöm" az "enyémeket", Te pedig (Omegatd) próbálkozz a "tieiddel"! :) Bár szerintem akadnak nálatok is olyanok, akik hallani sem akarnak majd erről... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Omegatd, mikor jössz legközelebb MOTE talira? Ha jössz, hozzál a jófajta borodból és akkor megbeszéljük az élet viszontagságait egy kis italozás mellett, mit szólsz?! :wink: :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Persze az lenne a LEGJOBB, ha EGYETLEN Omega Klub lenne, és az is szekcióként a MOTE berkein belül. Ezzel egyetértesz, nem? :wink: Lehet, de nem biztos. Én jól érzem magam a MOTE-ban is, sok jó arcot ismertem meg ott, viszont vannak olyanok is akiknek nem keresem a társaságát, ahogy ők sem az enyémet. Ez egy egyesület, bizonyos kötöttségekkel, ahol vannak írott és íratlan szabályokat, melyeket illik betartani... Ha jól emléxem, ezt Te írtad rólam: A "korteshadjárat" után (melyet elsősorban Omegatd képviselt a MOTE-tagság mellett) 4 lehetséges variációt bocsájtottunk szavazásra; 1. hivatalos klubot alapítunk, 2. betársulunk valamilyen meglévő hivatalos klubba/szervezetbe, 3. testületileg belépünk a MOTE-ba és végül 4. minden marad úgy, ahogy eddig volt, és egyszerű baráti társaságként folytatjuk működésünket. (Több variánsra is lehetett szavazni...) Viszont a mostani baráti társaság nem egyesület, szabályok, kötöttségek nélkül talizunk, bulizunk, mert jól érezzük magunkat együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2004 Nálunk ez nem kérdés. Mindenki el fog jönni MOTE talira, aki rá fog érni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Hát akkor tegyünk is érte! Én "befűzöm" az "enyémeket", Te pedig (Omegatd) próbálkozz a "tieiddel"! :) Bár szerintem akadnak nálatok is olyanok, akik hallani sem akarnak majd erről... :) Csak a teljesség kedvéért, pont aki (nem tudom miért) ki van kiáltva MOTE gyűlölőnek, javasolta, hogy jövőre látogassuk meg valamelyik MOTE rendezvényt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 Omegatd, mikor jössz legközelebb MOTE talira? Ha jössz, hozzál a jófajta borodból és akkor megbeszéljük az élet viszontagságait egy kis italozás mellett, mit szólsz?! :wink: :partyman: Remélem az évnyitóra eljutok, de ha arra nem is, akkor valamelyik fóti talira mindenképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts