Flowachild Elküldve November17, 2004 Megoszt Elküldve November17, 2004 Kedves Omega-szimpatizáns klubtársaim! Hemi felkérésére (ismét) Omega szekció alakításba kezdtem. Szeretnék ezáltal megkérni mindenkit, aki Omega tulajdonos, vagy csak kedveli a típust, hogy amennyiben szeretne belépni ebbe a szekcióba, az keressen meg engem a flowachild@freemail.hu címen! A szekció tagságnak alapfeltétele a MOTE tagság, de nem kötelező, hogy a jelentkezőnek legyen saját Omegája. Eddig hárman (Tascona, Gabo és jómagam) vagyunk. A bejegyzéshez öt tagnak kell összejönnie 3 napon belül. Várom jelentkezéseteket! Flowa Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 ezt most találtam http://totalcar.hu/hteszt/omega20i91/.Nem tudom láttátok-e már,sztem érdekes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 ezt most találtam http://totalcar.hu/hteszt/omega20i91/.Nem tudom láttátok-e már,sztem érdekes. :) Lemaradtál :)) Már volt róla szó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2004 ezt most találtam http://totalcar.hu/hteszt/omega20i91/.Nem tudom láttátok-e már,sztem érdekes. :) Hogy érted azt, hogy "érdekes"?! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 A cikk tetszett,csak azzal nem értek egyet hogy a B-nek kissebb a beltere,mivel a nyomtáv mindkettőnél ua. ráadásul a B-nek eléggé előrenyomták a szélvédőjét így a TÉR még nagyobbnak hat.Ha te másként látod hát győzz meg. :) De különben tényleg tetszett,mindig örömmel hallgatok ilyen opel fanatikusokat. 8) Amugy hiányoztál az évzáróról,majdnem hazavittem egy üveg vodkát,de Admirális megmentette a becsületünket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Amugy hiányoztál az évzáróról,majdnem hazavittem egy üveg vodkát,de Admirális megmentette a becsületünket. Alkesz banda :D :P :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2004 A cikk tetszett,csak azzal nem értek egyet hogy a B-nek kisebb a beltere,mivel a nyomtáv mindkettőnél ua. ráadásul a B-nek eléggé előrenyomták a szélvédőjét így a TÉR még nagyobbnak hat.Ha te másként látod hát győzz meg. :) De különben tényleg tetszett,mindig örömmel hallgatok ilyen opel fanatikusokat. 8) Amugy hiányoztál az évzáróról,majdnem hazavittem egy üveg vodkát,de Admirális megmentette a becsületünket. A vaskosabb kárpitok és a nagyobb műszerfal miatt kisebb. Nem sokkal, de kisebb. Meg lehet mérni. A B Caravan csomagtere pedig 50 literrel kevesebb. Szóval az A Omi a nagyobb. :wink: Tudod mit? A legközelebbi talin (ugye jössz Omi talira?!) MEGMÉRJÜK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 A vaskosabb kárpitok és a nagyobb műszerfal miatt kisebb. Nem sokkal, de kisebb. Meg lehet mérni. A B Caravan csomagtere pedig 50 literrel kevesebb. Szóval az A Omi a nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 Erről igazán kér vitát nyitni, de az A Omegában dettó ugyanazokat az anyagokat használták, mint a B-ben. Puha műszerfal borítás, szolid műanyagok, azonos kárpitok, plüss. Egyedül bőr kárpit nem volt semmilyen felszereltséghez, csak félbőr sportülések a 3000-esben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 vita helyett: :twisted: :? 8) Úgy érzem köv talin ezt egy pohár jobbfajta itóka mellett megbeszélhetjük :partyman: :smt030 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 Teljesen egyetértek. :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Csatlakozom!!! Okvetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 Mikor és hol? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Mondjuk évnyitón.Addig gyűjtögetek,és ha tudok szerzek bulgár fetasajtot is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Mondjuk évnyitón.Addig gyűjtögetek,és ha tudok szerzek bulgár fetasajtot is :) Hja az tényleg problémás, mióta nincs bulgár-magyar határ :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2004 Lesz egy komolyabb "családi jellegű" (ismerkedős-beszélgetős, éttermi) Omega találkozó valószínűleg februárban, arra is eljöhetnél. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Jó reggelt!! Bocsánat, szombaton behalt kicsit a pc-m. Ezért tűntem el. Este már sörözgettem a belvárosban, tegnap pedig józanodtam. Szóval Feb? Részemről ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2004 Gyere, kukkants be az Omega Fórumba! Ott találod a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Kukk. Megvan, köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2004 Még ma feltöltöm az opelomega.ini.hu oldal frissítését, ott még részletesebben lesz olvasható a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adamka Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Hali Ha lesz találkozó valaki tudna küldeni egy mail-t szivesen elmennék csak ritkán jövök ide fel és esetleg lemaradnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Hali Ha lesz találkozó valaki tudna küldeni egy mail-t szivesen elmennék csak ritkán jövök ide fel és esetleg lemaradnék. Nézz fel néha a http://opelomega.uw.hu/tali.html oldalra, illetve adj valamilyen elérhetőséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Nézz fel néha a http://opelomega.uw.hu/tali.html oldalra, illetve adj valamilyen elérhetőséget! Mondom én :)) Csak a saját pecsenyéd sütőőőőgetttted:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Hogy mit csinálok? :) Ti mondtátok, hogy szekciózzunk... Azon munkálkodom éppen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2004 Mellesleg azon is munkálkodunk Gaboval, hogy minél több nem MOTE-s Omegás látogassa majd a MOTE rendezvényeket, illetve lépjenek is be lehetőség szerint az egyesületbe. Van olyan (bizonyos Lui, egy új srác), aki már jelezte belépési szándékát a MOTE-ba. Úgyhogy nem kell szemrehányást tenni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts