Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Calibra tuning

Zorro_16V

Recommended Posts

Hát én ezt nemértem!Akkor miért dobod alá a felniket, ha el akarod adni? :?: :roll:

lemezfelni rlz. :twisted: :twisted: :twisted:

ez itt már elég off, de felni nélkül 8 egység, felnivel 12 egység

felnivel talán jobban elmegy, de az is lehet, hogy azt most elviszik egy astrára...

aztán innen vége az eladás témának! :wink:

folytathatjuk a MOTE Calibrások topikban

Megosztás:

• 1 month later...
  • Hozzászólások 265
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Vazz, mindenkinek ilyen lesz? :D :P :D

Nem hiszem ! :D

Eladtam a gyári lökhárítót, így "muszáj" volt felrakni a Rieger GTX-et. Budakalászi műanyagos egy délelőttön át igazgatta, de most gyönyörűen áll és a fényszórómosó is rajta van már.

Első hazaérkezéskor majdnem felakadtam a kapuvasba... :? Azóta nagyon figyelek ! 8)

Megosztás:

Nem hiszem ! :D

Eladtam a gyári lökhárítót, így "muszáj" volt felrakni a Rieger GTX-et. Budakalászi műanyagos egy délelőttön át igazgatta, de most gyönyörűen áll és a fényszórómosó is rajta van már.

Első hazaérkezéskor majdnem felakadtam a kapuvasba... :? Azóta nagyon figyelek ! 8)

te miről beszélsz? az riger gts volt ottan a képen :wink:

Megosztás:

Tudom !  :wink:  Azért írtam, hogy nem hiszem, hogy mindenkinek olyan lesz.  :D

Tegnap este lőttem egy Lexmaul leömlőt az ebay-en. Kíváncsi vagyok, hogy a szívósorral és majd a Gruppe A rendszerrel együtt mennyit dob a teljesítményen?

akkor viszont valszeg nem ismered az előzményeket, ugyanis tgabika76 is vett magának egy ilyen lököst, csak kicsit romosabb állapotban :D

mennyit költesz te arra a verdára már? :roll:

amúgy ideje lenne, ha vennél rá jó kerekeket is! van 4 eladó porsém :wink: :P :D :D

Megosztás:

A pénzt csak számolatlanul szabad költeni. :D Ha számolnám, már abbahagytam volna... :wink:

Értem a célzást, lesz szép felni is majd, de más terveim vannak. muszáj nagy peremest venni a szélesítés miatt. Hátul 10" szélesség alatt nem úszom meg! 8) De ez valószínüleg a 2006-os év projektje lesz.

Megosztás:

Értem a célzást, lesz szép felni is majd, de más terveim vannak. muszáj nagy peremest venni a szélesítés miatt. Hátul 10" szélesség alatt nem úszom meg! 8) De ez valószínüleg a 2006-os év projektje lesz.

hát nem biztos ;-)

ugyanis egy alacsony ET-jű felnihez is kell már a szélesítés

az ET22 pl már kifejezetten igényli, ha ülteted 8)

Megosztás:

Max. 30-40 mm-t akarok majd ültetni. Bár ennyivel is kérdéses lesz a használhatóság a spoilerek miatt. Dehát egyszer élünk! 8)

hát...

a 30-40 mm után már felejtős a közlekedés pesten :wink:

nekem most már fentvan a gts (ami elvileg még magasabb is, mint a gtx :!: ) és azt méregettem a múltkor, hogyha még 3 centit ültetek, akkor már csak kb 3-4 centi marad a földig

még rá akarom rakni a gyári koptatógumit, oszt akkor már csak 1-1,5 centi lesz

de nem is fogom ültetni, mert eladom 8)

Megosztás:

• 4 weeks later...
Jó de volt közben:

-megtartom a kocsit,

- combó tuning,  

- megtartom a kocsit,

- Astra del sol

- Megtartom a kocsit,

- de tetszik az astra,

- megtartom a kocsit...

bár valamit biztos, hogy kihagytam... :roll:

Pontosabban :

- van Calim

- el akarom adni

- ha elviszik combó tuning,

- ha elviszik astra del van

- ha elviszik astra caravan

- de törötten nem vitték így megvan még, de eladó ....

Így azért ölég pofás lett összepakolva :(

ui: volt még pár "ha elviszik......" verzó, de azt nem írom le tánn :(:D:D:D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.