bazs Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hát én ezt nemértem!Akkor miért dobod alá a felniket, ha el akarod adni? :?: :roll: lemezfelni rlz. :twisted: :twisted: :twisted: ez itt már elég off, de felni nélkül 8 egység, felnivel 12 egység felnivel talán jobban elmegy, de az is lehet, hogy azt most elviszik egy astrára... aztán innen vége az eladás témának! :wink: folytathatjuk a MOTE Calibrások topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2005 Vazz, mindenkinek ilyen lesz? :D :P :D Nem hiszem ! :D Eladtam a gyári lökhárítót, így "muszáj" volt felrakni a Rieger GTX-et. Budakalászi műanyagos egy délelőttön át igazgatta, de most gyönyörűen áll és a fényszórómosó is rajta van már. Első hazaérkezéskor majdnem felakadtam a kapuvasba... :? Azóta nagyon figyelek ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Nem hiszem ! :D Eladtam a gyári lökhárítót, így "muszáj" volt felrakni a Rieger GTX-et. Budakalászi műanyagos egy délelőttön át igazgatta, de most gyönyörűen áll és a fényszórómosó is rajta van már. Első hazaérkezéskor majdnem felakadtam a kapuvasba... :? Azóta nagyon figyelek ! 8) te miről beszélsz? az riger gts volt ottan a képen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2005 Tudom ! :wink: Azért írtam, hogy nem hiszem, hogy mindenkinek olyan lesz. :D Tegnap este lőttem egy Lexmaul leömlőt az ebay-en. Kíváncsi vagyok, hogy a szívósorral és majd a Gruppe A rendszerrel együtt mennyit dob a teljesítményen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Tudom ! :wink: Azért írtam, hogy nem hiszem, hogy mindenkinek olyan lesz. :D Tegnap este lőttem egy Lexmaul leömlőt az ebay-en. Kíváncsi vagyok, hogy a szívósorral és majd a Gruppe A rendszerrel együtt mennyit dob a teljesítményen? akkor viszont valszeg nem ismered az előzményeket, ugyanis tgabika76 is vett magának egy ilyen lököst, csak kicsit romosabb állapotban :D mennyit költesz te arra a verdára már? :roll: amúgy ideje lenne, ha vennél rá jó kerekeket is! van 4 eladó porsém :wink: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2005 A pénzt csak számolatlanul szabad költeni. :D Ha számolnám, már abbahagytam volna... :wink: Értem a célzást, lesz szép felni is majd, de más terveim vannak. muszáj nagy peremest venni a szélesítés miatt. Hátul 10" szélesség alatt nem úszom meg! 8) De ez valószínüleg a 2006-os év projektje lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Értem a célzást, lesz szép felni is majd, de más terveim vannak. muszáj nagy peremest venni a szélesítés miatt. Hátul 10" szélesség alatt nem úszom meg! 8) De ez valószínüleg a 2006-os év projektje lesz. hát nem biztos ;-) ugyanis egy alacsony ET-jű felnihez is kell már a szélesítés az ET22 pl már kifejezetten igényli, ha ülteted 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2005 Max. 30-40 mm-t akarok majd ültetni. Bár ennyivel is kérdéses lesz a használhatóság a spoilerek miatt. Dehát egyszer élünk! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Max. 30-40 mm-t akarok majd ültetni. Bár ennyivel is kérdéses lesz a használhatóság a spoilerek miatt. Dehát egyszer élünk! 8) hát... a 30-40 mm után már felejtős a közlekedés pesten :wink: nekem most már fentvan a gts (ami elvileg még magasabb is, mint a gtx :!: ) és azt méregettem a múltkor, hogyha még 3 centit ültetek, akkor már csak kb 3-4 centi marad a földig még rá akarom rakni a gyári koptatógumit, oszt akkor már csak 1-1,5 centi lesz de nem is fogom ültetni, mert eladom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2005 Láttátok már a Rieger új küszöbét ? Na meg a "céges autó" sem rossz, amin bemutatja! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 bazs már megint eladod :?: :arrow: :roll: :arrow: :( :( :lol: :arrow: :oops: minek ültetnél rajt'? igy is le fogja tépni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Soha nem tudja, hogy mit csináljon... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 tudja ő... csak nem tud dönteni a 26 elképzelés között :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Soha nem tudja, hogy mit csináljon... :wink: Koncepció roppant egyszerű volt. Megpróbálta eladni a Calit törötten + Porsche felniket és gumát újonnan. Nem jött össze, így a kocsit megcsináltatta + felnyomatta rá a felniket és így próbálja most eladni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Jó de volt közben: -megtartom a kocsit, - combó tuning, - megtartom a kocsit, - Astra del sol - Megtartom a kocsit, - de tetszik az astra, - megtartom a kocsit... bár valamit biztos, hogy kihagytam... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én is próbáltam rajta kiigazdodni, legutóbb (Fóton) még azt mondta, hogy ha elviszik a Calit, akkor lesz sima Astra Caravan, ha nem akkor marad a Cali. De lehet azóta változott. @Atommanó: Az a Del Sol az Honda, az Astra kisáruszállítója az Del Van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Jó de volt közben: -megtartom a kocsit, - combó tuning, - megtartom a kocsit, - Astra del sol - Megtartom a kocsit, - de tetszik az astra, - megtartom a kocsit... bár valamit biztos, hogy kihagytam... :roll: Pontosabban : - van Calim - el akarom adni - ha elviszik combó tuning, - ha elviszik astra del van - ha elviszik astra caravan - de törötten nem vitték így megvan még, de eladó .... Így azért ölég pofás lett összepakolva :( ui: volt még pár "ha elviszik......" verzó, de azt nem írom le tánn :(:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 meg hallottam omegáról is ha jól emléxem, maj' bazs úgyis korrigál ha nem, de én úgy emléxem igen :( ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ............a lehetőségek széles tárháza! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 meg hallottam omegáról is ha jól emléxem, maj' bazs úgyis korrigál ha nem, de én úgy emléxem igen :( ... Ott volt az ui ugye ? :( De ez mánn nem idhe való. Ez annál inkább :arrow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ez eszeveszett módon teccik! sztem gyönyörű SZERINTEM :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 hát még az ugyanilyen astralökös.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Gondolom Mélykék ez direkt volt! :shock: Ez iszonyatosan király! :shock: :( :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 OFF na ugyanez astrára ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 hát ez már annyira nem szééép szerintem calin jól mutat de ezen háááát... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts