bazs Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Pl. Gabi oxigénpalack ötlete :wink: Akkor tessék: rakj egy nyomógombot a kuplunghoz. amikor kinyomod, akkor egy hagyományos elektromos kürtöt kell megszólaltatni, de olyat, aminek a végét egy sípra cserélted és máris megvan a kívánt hang :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Akkor tessék: rakj egy nyomógombot a kuplunghoz. amikor kinyomod, akkor egy hagyományos elektromos kürtöt kell megszólaltatni, de olyat, aminek a végét egy sípra cserélted és máris megvan a kívánt hang :) :) :) Síp ? Te miről beszélsz ? Nem azt szeretném, hogy a híres Bartók művet, a "Pásztorfiú legendája"-t játssza el pánsípra és fagottra hangszerelve :o Mellesleg az lenne a kívánatos, ha a váltásoknál adna hangot, nem a kuplung benyomásakor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Mellesleg az lenne a kívánatos, ha a váltásoknál adna hangot, nem a kuplung benyomásakor. Normális vagy? Nem váltáskor ad az hangot, hanem a turbónyomás csökkenésekor, azaz a kuplung kinyomásakor (feltéve, hogy ezzel egyidőben a lábadat levesezed a gázról...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Normális vagy? Nem váltáskor ad az hangot, hanem a turbónyomás csökkenésekor, azaz a kuplung kinyomásakor (feltéve, hogy ezzel egyidőben a lábadat levesezed a gázról...) Ilyen állapot mikor fordul elő a legtöbb esetben ? Váltás alkamával :) Érdekes, amikor indításkor nyomványolják a kuplungot, akkor nincs ilyen hangja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 ne mán! ha lenne most 70e forintom... :) http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=689617 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Érdekes, amikor indításkor nyomványolják a kuplungot, akkor nincs ilyen hangja :) Akkor a legjobb, ha gázpedálra kötöd. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Akkor a legjobb, ha gázpedálra kötöd. 8) Na jól van, persze :) Inkább a légszűrőház tuningról írjál, hátha felkelti valaki érdeklődését :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Inkább a légszűrőház tuningról írjál, hátha felkelti valaki érdeklődését :wink: majd ha kész lesz, lefényképezem mikor acc nekem cd-t Gabi előtt? Nincs kedved kocsikázni? Kijöhetnél (a cd-vel) B.örsre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nutty Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Milyen légszűrőház tuning? Direktszűrőt bele, az mutat valahogy :twisted: Bazs kollégának már küldtem róla képet, asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Na Cali tulajok, mikor lesz klubos autón is ilyen hásó fényforrás ? Itt nincs rendszámtakarás, mert a Carstyling-on is formátumban szerepel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Na Cali tulajok, mikor lesz klubos autón is ilyen hásó fényforrás ? Itt nincs rendszámtakarás, mert a Carstyling-on is formátumban szerepel :) az enyémen soha ha világos autóm lenne, akkor talán... sötét autón szerintem scúnya bár Zorró ilyet szeretne... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nutty Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Szerintem ez cicás :? akkor már inkább egy ilyen: habár semmi baj a gyárival... miért kell rizsrakéta lámpákat feltenni!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Szerintem ez cicás :? Cicás mi ? :) Nem olyan cicás ez, talán az index topicba bele sem férne :wink: Viszont ha feltétlenül ragaszkodunk a "cicás" kitételhez, akkor szerintem amelyiknél nem fekete a lámpaegységeket - vagy mi :) - körülölelő rész, na az cicás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Cicás mi ? :) Nem olyan cicás ez, talán az index topicba bele sem férne :wink: sztem meg nagyon jól néz ki ez a cicás jelző a napellenzőkre, golyós uléstakaróra meg hasonló f@sságokra vonatkozik egy szép spoiler(szett), egy szép lámpa, izlésesen optikázott (fényoptikázott!!) auto nem fér bele ebbe a kategóriába :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2004 Fiúk ! Ha valakinek van tapasztalata, véleménye, infója arról, hogy Calibrába beszerelhető-e a Vectra B műszerfala, az ne tartsa vissza magát! :) Egyenlőre csak ötlet, tehát minden adat jól jön, hogy kivitelezhető-e ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Ha komplett műszerfal párnát, boxot, stb. szeretnél cserélni, az elméletileg megy. Vectra B ua. a méretek, mint a Vectra A nál. Viszont ha jól emlékszem Vectra A és Calibra közt a szélvédő miatt van valami minimális eltérés. (a szélvédőtől hátrafelé más a hosszérték) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2004 Nem világos. :roll: Ha elméletileg egyezik és a Vectra A és B mérete is egyezik, de a Vectra A eltér a Calibráétól, akkor a Vectra B is eltér a Calitól. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Végre megvannak a krómozott kerekeim :!: Kiváncsi leszek, hogy mutatnak a Calin, bár sajna csak 15-ösek... http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic5825228.jpg http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic5825227.jpg Bocs a képminőségért, telefonnal készült Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2004 :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 http://www.proturbo.fi/gallery/calibra4x4c.jpg itt most melyik mi? a középső gondolom intercooler, de mi a jobboldali kis szürke? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 http://www.proturbo.fi/gallery/calibra4x4c.jpg itt most melyik mi? a középső gondolom intercooler, de mi a jobboldali kis szürke? Én bolond vagyok, tehát megkérdezhetem : az nem lehet a klímahűtő ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Vagy olajhűtő :roll: Biztos valami léhűtő lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 :shock: :shock: :shock: :shock: Most akciós : http://www.xxl-tuning.hu/talalat.php?action=akcio (3 oldalon lelhető fel) :) Mndössze 625000 Forint (-5%) Valaki esetleg ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2004 Ha a kocsi kerül ennyibe, az hamar gazdára fog találni! :) Ha csak a spoiler-szett, akkor még egy darabig ott fog porosodni a padlásukon! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2004 Egy szépen megépített magyar Calibra, hatalmas hifi-vel : http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hir...&S=2&ID=485&O=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts