Atommanó Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Magyarul: chiptuning. :) Mint a tied most, csak más paraméterekkel. :lol: Nekem ekkora chip nem fér be a computerhez... :) :D :D Gabi Te miről beszélsz.... :P :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Ilyenkor mindig Sanyi jut eszembe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Melyik???? :roll: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 A király :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 A szívósort le kell kapni kompletten, és a hengerfejre kell ezt a kütyüt szerelni. Aztán a másik végére vagy raksz egyenként direktszűrőt, vagy gyűjtőcsövet, vagy semmit. :) Persze iszonyú sok dolgot kell hozzáigazítani, nem kétnapos művelet. :) és mi f*a*sz lessz a légtömegmérövel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 chipelt komputernél nem szokott kelleni. :) De ha nem akarsz durva karakterisztikát, akkor csinálsz gyűjtőcsövet, és annak a végére rábiggyeszted a ltmérőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Ma sikerült szert tennem egy Rieger GTS első spojlerre (vagy valami utánzatra, nemtom milyen az eredeti, emez üvegszálból van.) Kicsit ütött-kopott (fújni kell) meg felül a zárhídnál el van repedve, de szvsz 9.000 Ft nem volt sok érte... :) Ja, meg az az alsó spojlerajak az nincs meg hozzá :D Tavasszal upgrade! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Ma sikerült szert tennem egy Rieger GTS első spojlerre (vagy valami utánzatra, nemtom milyen az eredeti, emez üvegszálból van.) Kicsit ütött-kopott (fújni kell) meg felül a zárhídnál el van repedve, de szvsz 9.000 Ft nem volt sok érte... :) http://abart-tuning.pl/sklep/images/abart-...r-ver-zolty.gif Ja, meg az az alsó spojlerajak az nincs meg hozzá :D Tavasszal upgrade! úúúú bazz mindenkinek ilyen lesz? :lol: nekem már nem is kell, ha megjön visszaküldöm :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 úúúú bazz mindenkinek ilyen lesz? :) nekem már nem is kell, ha megjön visszaküldöm :? Hé, én nem tudtam hogy neked is ez a terved! Amúgy ez egy ilyen hirtelen ötlet volt, meg nekem nincs hozzá se küszöbspojler, se hátsó kötény. :D Ja és én vagyok a mindenki? Nyugi, Porsche felnit nem veszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Hé, én nem tudtam hogy neked is ez a terved! Amúgy ez egy ilyen hirtelen ötlet volt, meg nekem nincs hozzá se küszöbspojler, se hátsó kötény. :) Ja és én vagyok a mindenki? Nyugi, Porsche felnit nem veszek... nekem se nem lesz se küszöb, se hátsó küszöb majd talán, csak nekem abból nem rieger kell semmi gáz, csak reirollnak is ilyen lesz, meg más is akar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2005 Ezt a "képen látható eszközt" árulja a Lenk is, újonnan 1453 euro az ára és 175 PS-t írnak a teljesítményre. Gyártó : Dbilas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 És ugye ott van a gyűjtőcső is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2005 Bezony ám ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Csak az a baj, hogy kéne hozzá egy írható chip, ami 3 kiló körül mozog... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2005 Anti, fogadjunk, hogy előbb-utóbb lesz ilyen cumó a kocsidban ? :) Ahogy én ismerlek ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Kell hozzá írható chip, és az 3 kiló körül mozog... De hát ki tudja... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Kell hozzá írható chip, és az 3 kiló körül mozog... De hát ki tudja... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Ha jót akarsz /nem hajót 8)/, akkor Szandi semmmiképp :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Az a baj, hogy még az is sok, ha azt mondom hogy 50%-os kedvezménnyel vettem... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 na megjött végre a lökhárítóm... 8) autón ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 aranyos kis autó, de valszeg az elejét pikk-pakk lebontanám a városba :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 na megjött végre a lökhárítóm... 8) http://www.weaver.hu/images/calibra/lok1.jpg http://www.weaver.hu/images/calibra/lok2.JPG autón ilyen: ]http://makkus.de/showshine/showroom/images...4_0.jpg Akkor most mégsem adod el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Akkor most mégsem adod el? ha nem viszik el, akkor nem 8) jelenleg nincs rajta lökhárító sem, így elég szarul néz ki márciusban tervezem eladni, amikor már össze van rakva, le van fényezve, fent vannak a porsche-kerekek stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 na megjött végre a lökhárítóm... 8) Vazz, mindenkinek ilyen lesz? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Vazz, mindenkinek ilyen lesz? :) :) :P te ne szójjá be, én még azelőtt kifizettem, hogy te megláttad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 ha nem viszik el, akkor nem 8) jelenleg nincs rajta lökhárító sem, így elég szarul néz ki márciusban tervezem eladni, amikor már össze van rakva, le van fényezve, fent vannak a porsche-kerekek stb Hát én ezt nemértem!Akkor miért dobod alá a felniket, ha el akarod adni? :?: :roll: lemezfelni rlz. :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts