Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 265
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Fiúk,

ha valaki tudja, hol lehet ilyen Cali hátsólámpát szerezni, jelentkezzen !

heckleu.jpg

Már a második német alkatrészes céggel levelezek, de még nem jutottam a nyomára (WS-STYLING, FK-AUTOMOTIVE). De nem adom fel ! :)

Elküldve

Zorro !

és ez tetszik neked ??? ez inkább rizsrakétákra való

én inkább feketét tennék az autóra de azt se találok sehol

egyszer volt az e-bay-en (mármint fekete) de elhalászták előlem...

Üdv: Tesó V6

Elküldve

Tesó V6! Te, akinek az ázsiója rettenetesett növekedett, mióta magasabb kategóriába lépett autóilag! TEEEEE! 8) nem basztatni akarlak, de te nem hallottál még arról, hogy feltalálták a lámpasötétítősprét? Tudod, azt arra szokták használni, hogy így lefújják vele a hátsólámpát, esetleg az indexeket, és attól olyan sötét lesz. Ez elég érdekes, annál is inkább, mertha ugye valamit feketével lefújsz, akkor az sötét lesz. :roll: :) :lol:

Elküldve

Teee Okoska! :shock:

nekem van is ilyen sprém, ki is próbáltam, sötét lett a búra mint a kocsi gazdája

utána azt rakhattam be 1000-es izzót az se villantott át 8)

az volt a flakonon: NEOLUX Fekete (original index dark painting)

lehet átba...tak a tuning shopban ??? :)

Elküldve

:lol: "sötét lett a búra mint a kocsi gazdája " jaja! :D

Nem basztak át, de annál van jobb minőség is. A lényeg az, hogy nem egyszerre akart lefújni, hanem rétegenként. Kiragaszt - csiszicsiszi finoman-fúj-szárad-fúj-szárad-fúj-szárad. 8) váágooood! :twisted: Most nem akarom mondani, hogy én már profi vagyok a lámpasötétítésben, dehát ez az igazság.... :wink: a rossz része a dolognak, hogy csak azért vagyok ilyen gyakorlott, mert mindig összetörték a lámpámat, aztán kezdhettem előlről :) Szóval próbálkozz, egyszer csak szép lesz. :wink: És nem kell full sötétre, mert akor tényleg nem látszik át semmi, csak olyan kis fátyolosan 8) a hatás ugyan az. Nézd meg az enyémet példának. :roll: De ha béna vagy, akkor le is fújhatom neked! :twisted:

Elküldve

én megnéztem de Calibrára nem találtam semmit... :?:

amúgy van még mit fejleszteni az oldalon !

Mantaaa !!!

fújd le az enyémet is :) na nem azért mert "béna" vagyok, csak nem bírom az ilyen babramunkákat, inkább egész délután fát hasogatok, meg szenet lapátolok...

...ha nem segítesz összeműanyagozom kezed-lábad hogy mozdúni sem bírsz aztán... :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve
inkább egész délután fát hasogatok, meg szenet lapátolok...:

Ha felénk jársz tavasszal, amikor hamar száradnak az ilyen dolgok, hozd magaddal és lefújom neked :) de csak akkor, ha most jösz,és lapátolsz szenet, meg felvágod jóanyámnak a fát! :lol: :D :lol:

Elküldve
Fiúk,

ha valaki tudja, hol lehet ilyen Cali hátsólámpát szerezni, jelentkezzen !

http://www.calibra-team.de/modules/My_eGal...Art/heckleu.jpg

Már a második német alkatrészes céggel levelezek, de még nem jutottam a nyomára (WS-STYLING, FK-AUTOMOTIVE). De nem adom fel ! :)

az e-bay-en láttam, 50-60e közötti forintnak megfelelő euróért

nekem is nagyon teccik, csak ennyit nem adok ki érte

legalábbis most nem :-))

Elküldve

Na, kiderült, hogy az fk-automotive jövő év elején forgalmazni fog ilyet! A magyar viszonteladóval is beszéltem (BK Tuning), megerősítette, január-februárban lehet érdeklődni, ára 60-70 rongy/pár körül lesz. Elérhetőségük :

http://www.bk-sportsline.hu

Nekem az ára ellenére továbbra is tetszik, de csak lefalazott hátsóval ... :)

Amadeus, rögtön 2 párat vegyek ??? :lol: De akkor mi lesz azzal a jobb hátsó lámpáddal, ami még nálam van ? :roll: :D

• 2 weeks later...
Elküldve

CALIBRA spoilergarnitúra eladó !

Rieger GTB-ről másolva, üvegszálas

a gyári lökhárítók alá szerelhető, ill. a gyári küszöb helyére

Resize%20of%20Calispoiler1.jpg

Resize%20of%20Calispoiler3.jpg

Ára: 60.000,-Ft/garnitúra, elemenként 20.000,-Ft (első / hátsó / 2db küszö:)

Tel: 20/9121-362

Tesókám V6

Elküldve

Szia Mentol,

persze hogy lesz, a sablonok itt pihennek a garázs sarkában

szólj ha kell, max. 2 hét alatt kész van

addig szerzek valami szárnyat is...

Üdv: Tesó 8)

Elküldve

Fiúk !

Ha valakit érdekel könnyített lendkerék, érdeklődjetek Ágó Bélánál az

agobela@freemail.hu címen. Most kértem tőle árajánlatot '91-es C20XE-hez, várom a válaszát.

DuEn_autopart_10492366_1.jpg

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.