Zorro_16V Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Ide jöhet minden az optikáról, futóműről, spoilerekről, motor tuningról ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December13, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2003 Nyálcsorgatásnak íme egy kis ízelítő a lehetőségekről : http://www.carstyling.hu/galeria.php?id=43 Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve December16, 2003 Megoszt Elküldve December16, 2003 BOV (Blow Off Valve) Hol lehet kapni, mit kell reszelni, és mennyi az annyi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December17, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2003 Fiúk, ha valaki tudja, hol lehet ilyen Cali hátsólámpát szerezni, jelentkezzen ! Már a második német alkatrészes céggel levelezek, de még nem jutottam a nyomára (WS-STYLING, FK-AUTOMOTIVE). De nem adom fel ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 Zorro ! és ez tetszik neked ??? ez inkább rizsrakétákra való én inkább feketét tennék az autóra de azt se találok sehol egyszer volt az e-bay-en (mármint fekete) de elhalászták előlem... Üdv: Tesó V6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 Tesó V6! Te, akinek az ázsiója rettenetesett növekedett, mióta magasabb kategóriába lépett autóilag! TEEEEE! 8) nem basztatni akarlak, de te nem hallottál még arról, hogy feltalálták a lámpasötétítősprét? Tudod, azt arra szokták használni, hogy így lefújják vele a hátsólámpát, esetleg az indexeket, és attól olyan sötét lesz. Ez elég érdekes, annál is inkább, mertha ugye valamit feketével lefújsz, akkor az sötét lesz. :roll: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 Teee Okoska! :shock: nekem van is ilyen sprém, ki is próbáltam, sötét lett a búra mint a kocsi gazdája utána azt rakhattam be 1000-es izzót az se villantott át 8) az volt a flakonon: NEOLUX Fekete (original index dark painting) lehet átba...tak a tuning shopban ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 :lol: "sötét lett a búra mint a kocsi gazdája " jaja! :D Nem basztak át, de annál van jobb minőség is. A lényeg az, hogy nem egyszerre akart lefújni, hanem rétegenként. Kiragaszt - csiszicsiszi finoman-fúj-szárad-fúj-szárad-fúj-szárad. 8) váágooood! :twisted: Most nem akarom mondani, hogy én már profi vagyok a lámpasötétítésben, dehát ez az igazság.... :wink: a rossz része a dolognak, hogy csak azért vagyok ilyen gyakorlott, mert mindig összetörték a lámpámat, aztán kezdhettem előlről :) Szóval próbálkozz, egyszer csak szép lesz. :wink: És nem kell full sötétre, mert akor tényleg nem látszik át semmi, csak olyan kis fátyolosan 8) a hatás ugyan az. Nézd meg az enyémet példának. :roll: De ha béna vagy, akkor le is fújhatom neked! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
georg Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 Fiúk, ha valaki tudja, hol lehet ilyen Cali hátsólámpát szerezni, jelentkezzen ! http://www.calibra-team.de/modules/My_eGal...Art/heckleu.jpg Már a második német alkatrészes céggel levelezek, de még nem jutottam a nyomára (WS-STYLING, FK-AUTOMOTIVE). De nem adom fel ! :) Nézd meg itt: :arrow:www.lucidautolampa.hu Üdv Georg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 én megnéztem de Calibrára nem találtam semmit... :?: amúgy van még mit fejleszteni az oldalon ! Mantaaa !!! fújd le az enyémet is :) na nem azért mert "béna" vagyok, csak nem bírom az ilyen babramunkákat, inkább egész délután fát hasogatok, meg szenet lapátolok... ...ha nem segítesz összeműanyagozom kezed-lábad hogy mozdúni sem bírsz aztán... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 inkább egész délután fát hasogatok, meg szenet lapátolok...: Ha felénk jársz tavasszal, amikor hamar száradnak az ilyen dolgok, hozd magaddal és lefújom neked :) de csak akkor, ha most jösz,és lapátolsz szenet, meg felvágod jóanyámnak a fát! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December17, 2003 Megoszt Elküldve December17, 2003 Fiúk, ha valaki tudja, hol lehet ilyen Cali hátsólámpát szerezni, jelentkezzen ! http://www.calibra-team.de/modules/My_eGal...Art/heckleu.jpg Már a második német alkatrészes céggel levelezek, de még nem jutottam a nyomára (WS-STYLING, FK-AUTOMOTIVE). De nem adom fel ! :) az e-bay-en láttam, 50-60e közötti forintnak megfelelő euróért nekem is nagyon teccik, csak ennyit nem adok ki érte legalábbis most nem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December23, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2003 Na, kiderült, hogy az fk-automotive jövő év elején forgalmazni fog ilyet! A magyar viszonteladóval is beszéltem (BK Tuning), megerősítette, január-februárban lehet érdeklődni, ára 60-70 rongy/pár körül lesz. Elérhetőségük : http://www.bk-sportsline.hu Nekem az ára ellenére továbbra is tetszik, de csak lefalazott hátsóval ... :) Amadeus, rögtön 2 párat vegyek ??? :lol: De akkor mi lesz azzal a jobb hátsó lámpáddal, ami még nálam van ? :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 CALIBRA spoilergarnitúra eladó ! Rieger GTB-ről másolva, üvegszálas a gyári lökhárítók alá szerelhető, ill. a gyári küszöb helyére Ára: 60.000,-Ft/garnitúra, elemenként 20.000,-Ft (első / hátsó / 2db küszö:) Tel: 20/9121-362 Tesókám V6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mentol Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Tesókám V6! Lesz ez még később is(mondjuk tavasszal)? Mert akkor érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Szia Mentol, persze hogy lesz, a sablonok itt pihennek a garázs sarkában szólj ha kell, max. 2 hét alatt kész van addig szerzek valami szárnyat is... Üdv: Tesó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 60e -be G astrahoz nincs valami hasonlo tema? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január10, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2004 Fiúk ! Ha valakit érdekel könnyített lendkerék, érdeklődjetek Ágó Bélánál az agobela@freemail.hu címen. Most kértem tőle árajánlatot '91-es C20XE-hez, várom a válaszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Hi!!! Egy kis c20ne tuning, azért ide raktam, mert szerintem több calibra fut ilyen motorral a forumozók illetve a tagok között, mint astra vagy kadett és sokakat foglalkoztat, hogy motorcsere vagy c20ne tuning a többlet erő kiaknázása érdekében. a többi itt : http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=5041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Nagyon érdekes... Így kell Turbo-kadettet építeni :) C20ne alapokra, persze 8) teccik az elképzelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 És így építenek turbo-t a csehek 8v Calibrába : http://www.calibra.cz/tuning/turbo_on_8v.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ehh... és ki tudná ezt le(f)ordítani magyarra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Így kell Turbo-kadettet építeni :) mérnem kompresszor? eccerübb megoldás, kevesebb barkácsolás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2004 Itten meg egy szép V6 motortér : http://www.calibra-sound.de/Calibra%20Pict...rraum%20alt.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 ez f@sza :) kösz Zorró, maradt a spoilerfestés után zöldem, ezüst is van legközelebb majd mutatok valami hasonlót T-V6 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts