o-neil Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Így első blikkre nekem önindító hibának tünik! "Legrosszabb" forgatókönyvnek nekem is az jutott eszembe.. Esetleg valami zárlat ezen az áramkörön elképzelhető? Azt hiszem az óra is kinullázódott már azelőtt, hogy az aksit piszkáltam volna, de utólag már nem vennék rá mérget. Talán zárlatnál lehet ilyen, nem? Viszont mindig voltak visszajelző fények, belső világítás és ablakemelő is ment. Meg ugye a későbbi próbálkozás az új aksival megmutatta, hogy nem az aksiról van szó. Ezek vajon mehetnek ha tegyük fel még az aksi is gyenge volt az indításhoz? Tudom, hogy láma kérdés, de nem tudom hogy viselkedik egy gyenge aksi.. (csak azért kérdezem, mert visszavinném a méregdrága új aksit, csak ki akarom zárni h 2 probléma legyen majd egyszerre, azaz h az önindítós hibát piszkálgatva mondjuk nem veszem észre hogy megjavult, mert az aksit lemerítettem közben) Ha önindító csere, akkor van tippetek, hogy milyen költség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Ha önindító csere, akkor van tippetek, hogy milyen költség? X16xe féle motor?Nem nagy pénz,bontottban itthon 10 ezer ft. alatt is van! Ezért is jó az Opel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Azért egy testkábelt is megnéznék - főleg a vastagabb fajtákat - a kis belső lámpáknak lehet, hogy elég ami átszivárog, de az indítónak már nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
o-neil Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Azért egy testkábelt is megnéznék - főleg a vastagabb fajtákat - a kis belső lámpáknak lehet, hogy elég ami átszivárog, de az indítónak már nem biztos. A problémám megoldódott.. de most tuti ki fogtok nevetni :-) Tegnapi készültség :lol: 1. Kinyomtattam a hibakód listát, és vittem a bonyolult diagnosztika kiolvasó szerkezetet - papír, toll, és gemkapocs... 2. Beugrottam elektro boltba, és felszerelkeztem saját bikázókábellel, multiméterrel :-) 3. Letöltöttem a több mint 300 oldalas részletes Tigra és Corsa B szervízkönyvet.. német nyelven, hmm, 2in1, nyelvtudásfejlesztő és szerelőgyorstalpaló egyben.. A munkaidőt elpazarolva elolvastam hogy kell ellenőrizni a lehetséges önindító hibákat, és milyen próbálkozásokat érdemes tenni. Kinyomtattam hogy kell szétszedni és mit lehet tisztítani. Utánanéztem, hogy eBay-ről egy új - nem uaz a márka, de kompatibilis - kijön 45-50 euróból. Eredmény: 1. Meglepődtem.. arra számítottam a topbuzz-os leírás és képek alapján, hogy 10 pin-es csatlakozó lesz, de ez 16-os.. nem mertem kipróbálni, mert az a 16 pines ábra vízszintesen van a weboldalon, az alakja alapján nem lehet kitalálni, h állitva bal vagy jobb oldalra vonatkozik-e.. persze a jobb oldaliban nincs is pin az 5-6-ban, de mindegy mert nem is fűztem semmi reményt a hibakódokhoz, csak ki akartam próbálni.. na meg a régebbi hibakódok egyébként is elvileg eltűntek az aksi piszkálása közben 2. Megmértem az aksit, de túl sok kábelnek a másik végeit nem tudtam mérni, de még szemügyre venni sem hogy oxidosak-e, mert annyira zsúfolt ez a motor, hogy nem lehet hozzáférni semmihez. 10.4V-ot mutatott a műszer. Itt már sejtettem, hogy az új aksival mégegyszer próbálkozni kell... annyira halott volt ez az aksi, hogy semmilyen külső töltés sem a generátor (betolás után) nem segített. Új aksi megint földre téve, sarukat előbb leszerelve a régiről, majd azokat bikázóval az új aksira kötve pöccre indult a motor... Nem bírom felfogni, hogy miért nem segített pontosan ugyanez a próbálkozás tegnap előtt.. talán már koszos volt a másik kábel is (mert nagyon mocskosak egyébként a saruk). De akkor meg miért voltak visszajelző fények és miért kattant a relé akkor is az inditási kísérletkor?? 3. Habár nem volt szükség erre, de vicces történet, hogy a zsúfoltság miatt meg sem találtam az önindítót.. azaz amennyit lelátni, sejtem, hogy melyik lehet az, de nem mernék mérget venni rá. Vagy motor kiszereléssel vagy - lehet most baromságot mondok - alulról egy műhelyben lehet kivenni.. Köszönöm a tippeket!! Ezt most megúsztam szerencsére ennyivel, pedig nagyon el voltam keseredve a 2 napos autómmal :-D remélem menni fog rendesen.. Aksi kicserélve, régit viszem leadni, hogy visszakapjam az érte járó 7.5 euro betétdíjat :-)) Azt még el tudnátok mondani, hogy a diagnosztikával tudok-e próbálkozni a fent leírtakból kiindulva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 A problémám megoldódott.. de most tuti ki fogtok nevetni :-) Nem todm a te motorodon hol van az önindító de az opel mocikon általában a blokk mögött az anyósoldalon kell keresni a fekete hengert. Régebbi opelokon elő szokott fordulni, hogy az elkoszolódott önindítóban magakad a behúzótekercs nem húz be, gyujtás van, de az indítómotor meg sem nyekken. Betolásra a kocsi indul. Ilyenkor egy indítómotor kiszerelés-szétszedés takarítás megoldja a problémát. Nem tudom a kocsid mennyi idős, előfordulhat-e ez a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
o-neil Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Nem todm a te motorodon hol van az önindító de az opel mocikon általában a blokk mögött az anyósoldalon kell keresni a fekete hengert. Régebbi opelokon elő szokott fordulni, hogy az elkoszolódott önindítóban magakad a behúzótekercs nem húz be, gyujtás van, de az indítómotor meg sem nyekken. Betolásra a kocsi indul. Ilyenkor egy indítómotor kiszerelés-szétszedés takarítás megoldja a problémát. Nem tudom a kocsid mennyi idős, előfordulhat-e ez a probléma. Igen mögötte lesz, azt írta a kézikönyv, csak már kavarodtak az olvasottak.. most néztem, hogy még azt is írta egy tömör mondatban, hogy lentről kell kiszerelni.. Szerintem már lehetséges a probléma, mert 12 éves (99-es) autóról van szó. Már bátran állok elébe, hogy dirib-darabra szétcincáljam ha lesz bátorsága rosszalkodni :-P Egyébként korábbi kérdésre, igen X16XE motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Igen mögötte lesz, azt írta a kézikönyv, csak már kavarodtak az olvasottak.. most néztem, hogy még azt is írta egy tömör mondatban, hogy lentről kell kiszerelni.. Szerintem már lehetséges a probléma, mert 12 éves (99-es) autóról van szó. Már bátran állok elébe, hogy dirib-darabra szétcincáljam ha lesz bátorsága rosszalkodni :-P Egyébként korábbi kérdésre, igen X16XE motor. Mielőtt leszedem próbáld meg azt hogy a következő sikertelen indítózáskor egy kiskalapácsal odakoppintasz neki párszor. ha megjavul időlegesen akkor tuti csak akadozó behúzótekercs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
o-neil Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Mielőtt leszedem próbáld meg azt hogy a következő sikertelen indítózáskor egy kiskalapácsal odakoppintasz neki párszor. ha megjavul időlegesen akkor tuti csak akadozó behúzótekercs. Wow, jó ötlet, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Wow, jó ötlet, köszönöm! Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra_c16nz Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Hidrotőkéket szeretném kiszerelni és megtisztítani. Hogyan férhetek hozzá? Le kell venni a hengerfejet? Vagy csak a vezérműházat? Vagy talán még azt sem kell, elég ha csak a szelepfedelet leszedem és onnan is hozzá tudok férni? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Hidrotőkéket szeretném kiszerelni és megtisztítani. Hogyan férhetek hozzá? Le kell venni a hengerfejet? Vagy csak a vezérműházat? Vagy talán még azt sem kell, elég ha csak a szelepfedelet leszedem és onnan is hozzá tudok férni? köszi A szelepfedél levételével is hozzá lehet férni de nem egyszerű. Arra alkalmas eszközzel le kell nyomni a szelepet, lepiszkálni a himbát, és ki lehet húzni a tőkét. De csak egyenként és közben forgatni kell a vezérműtengelyt mert ahogy néztem a bütykök is útban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra_c16nz Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 A szelepfedél levételével is hozzá lehet férni de nem egyszerű. Arra alkalmas eszközzel le kell nyomni a szelepet, lepiszkálni a himbát, és ki lehet húzni a tőkét. De csak egyenként és közben forgatni kell a vezérműtengelyt mert ahogy néztem a bütykök is útban vannak. Gondolom a vezérműtengely házat teljesen felesleges leszedni, mert alulról nem lehet kiszedni. Vagy úgy csinálom ahogy írtad, vagy kiszedem a vezérműtengelyt... jól gondolom? :D köszi...üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Gondolom a vezérműtengely házat teljesen felesleges leszedni, mert alulról nem lehet kiszedni. Vagy úgy csinálom ahogy írtad, vagy kiszedem a vezérműtengelyt... jól gondolom? :D köszi...üdv Igazából az a baj, hogyha leveszed a vezérműtengely házát, akkor már le is veheted a HF-et mert ugyanaz a csavar fogja tehát ha kitekered akkor már tökmindegy, meg persze akkor a vezérlést is kell bontani. Ha meg lefigyel a HF- akkor új tömítés illik alá, meg síkolni sem ártana. Így babra munka, de kisebb bontással jár és nincsenek járulékos költségek, csak esetleg a szelepfedél alá kell új tömítés. A szeleprugót le lehet nyomni egy erősebb csavarhúzóval is, de nem túl nehéz készíteni egy célszerszámot egy erősebb zsanérból, laposvasból, amit oda lehet fogatni a szelepfedél csavarja alá, és könnyedén le lehet vele nyomni a szelepet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krissz7 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. A szervó olajam nem éri el a minimum szintet, és nem tudom hogy milyen olaj van benne. Ami most van benne szép piros színű,mindegy hogy milyet töltök bele csak piros legyen, vagy cseréljem le az egészet? Válaszokat köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. A szervó olajam nem éri el a minimum szintet, és nem tudom hogy milyen olaj van benne. Ami most van benne szép piros színű,mindegy hogy milyet töltök bele csak piros legyen, vagy cseréljem le az egészet? Válaszokat köszönöm!!! A márka mindegy, de Dexron 2-es minőségű legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bdmobil Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Hali! Valaki nem tud megoldást főtengely szimering problémára? Van egy Astra F 1.7TD (X17DTL) autóm, ki lett cserélve a főtengely szimering nekiállt folyatni, megint kicseréltük, sérülést nem láttunk rajta jól is lett betéve és 1000km megtétele után megint ereszt! VICTOR REINZ szimering lett beletéve, a főtengelyen nem láttunk se kopást se sérülést, az autóban 200e km van! Tud valaki esetleg valami okosat? Mert most arra gondoltam hogy megpróbálom megveszem bele a gyárit! Vagy valaki esetleg járt már hasonlóan? Aki tud segíteni írjon! Üdv: Dávid Link to comment Megosztás: More sharing options...
krissz7 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 A márka mindegy, de Dexron 2-es minőségű legyen. Oké köszi Dexron IID minőségű olajat vettem. Gondoltam rá hogy lecserélem de belenyúltam és szép világos az olaj, szaga sincs, az új amit vettem annak büdösebb olajszaga van. Úgyhogy csak pótoltam a hiányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krissz7 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Lenne még egy kérdésem mégpedig hogy a vízfokmérő nem nagyon megy fel kék jelzés fölé. Reggel mentem munkába, és 15 km után még a kék jelzés tetejéig sem ment fel a mutató, de a 0-ról is alig akart elindulni. nyáron mikor 30 fok meleg volt felment 90-ig mindig, de mostanában mindig megáll a kéktetejénél, csak abban az esetben megy kicsivel fölé ha pörgetem a motort, de ha visszaállok normál tempóra visszamegy kékig a mutató. 15-20 km-t szoktam vele menni egyszerre vegyes használat mellett. Mi lehet a baja van tippje valakinek? Mert gondolom télen is illő lenne neki felmenni 80-ig legalább. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Lenne még egy kérdésem mégpedig hogy a vízfokmérő nem nagyon megy fel kék jelzés fölé. Reggel mentem munkába, és 15 km után még a kék jelzés tetejéig sem ment fel a mutató, de a 0-ról is alig akart elindulni. nyáron mikor 30 fok meleg volt felment 90-ig mindig, de mostanában mindig megáll a kéktetejénél, csak abban az esetben megy kicsivel fölé ha pörgetem a motort, de ha visszaállok normál tempóra visszamegy kékig a mutató. 15-20 km-t szoktam vele menni egyszerre vegyes használat mellett. Mi lehet a baja van tippje valakinek? Mert gondolom télen is illő lenne neki felmenni 80-ig legalább. Köszi! Valószínűleg a termosztátod rossz, nyitva van állandóan. Ha a hideg motort elindítod, és a hűtő felső sarka szinte azonnal langyosodni kezd akkor a termosztátod lesz a hiba oka. A hűtőnek kábé 10perc mulva hirtelen kell forrósodnia amikor eléri a nyitás hőfokot és a hűtőbe engedi a vízet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krissz7 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Valószínűleg a termosztátod rossz, nyitva van állandóan. Ha a hideg motort elindítod, és a hűtő felső sarka szinte azonnal langyosodni kezd akkor a termosztátod lesz a hiba oka. A hűtőnek kábé 10perc mulva hirtelen kell forrósodnia amikor eléri a nyitás hőfokot és a hűtőbe engedi a vízet. Köszi holnap meg is nézem:) Én is erre gondoltam mert a fűtés se 100%-os elég gyengus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Köszi holnap meg is nézem:) Én is erre gondoltam mert a fűtés se 100%-os elég gyengus. Aha a rossz termosztát miatt gyenge a fűtés is meg többet eszik, mert később éri el az üzemi hőfokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krissz7 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Valószínűleg a termosztátod rossz, nyitva van állandóan. Ha a hideg motort elindítod, és a hűtő felső sarka szinte azonnal langyosodni kezd akkor a termosztátod lesz a hiba oka. A hűtőnek kábé 10perc mulva hirtelen kell forrósodnia amikor eléri a nyitás hőfokot és a hűtőbe engedi a vízet. Na igen ahogy mondtad. Indítás után rövid időn belül langyosodott a hűtő felső sarka,és fokozatosan melegedett fel, úgyhogy termosztát csere lessz. megéri megvenni a 10.000ft-osat vagy elég az 5.000-es is szerintetek? Valakinek tapasztalat esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Na igen ahogy mondtad. Indítás után rövid időn belül langyosodott a hűtő felső sarka,és fokozatosan melegedett fel, úgyhogy termosztát csere lessz. megéri megvenni a 10.000ft-osat vagy elég az 5.000-es is szerintetek? Valakinek tapasztalat esetleg? Wahler az a márka amivel sokan meg vannak elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Perszepityu Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Sziasztok! Remélem, jó helyre fordulok a kérdésemmel... Van egy 99-es 1,4-es, 16szelepes, x14xe-s tigrám. Amint 90fok fölé megy a víz hőmérséklet, elkezd rángatni és erőtlen lesz, aztán megindul, mintha puskából lőtték volna ki... Ezt akkor csinálja, ha mondjuk leveszem a lábam a gázról, kicsit visszalassítok, majd újra gázt adok... vagy ha kereszteződésbe begurulok, visszaváltok és gázt adok... rángat, a hangja is fura, mintha szakaszosan kapna benzint, vagy nem tudom..., aztán eléri a 2500as fordulatot és megy, mint a gép... Lezártam az EGR-t, gyertyák jók, gyújtókábelek elvileg jók.. legalább is nem húznak át. Van valakinek ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gagavectra Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Üdv Mindenkinek!A segítségeteket szeretném kérni!Pár hete vettem egy c14se motoros astrát ment szépen minden hiba nélkül.pár napja a következőt produkálja hidegen teljesen normálisan megy aztán ahogy elkezd melegedni elkezd rángatózni(kicsit olyan mintha 3hengerezne de annál durvább)2000fordulat alatt nagyon kis gázálásnál is rángad 2000felett nagyobb gázra kezd el rángatózni,gyertyák,kábelek ok.Én üzemanyag ellátásra gyanakodok,lehet hülyeséget csináltam amikor a légszűrőház felöli oldalon kipucoltam a folytószelepházat féktisztítós rongyal,talán valami lerakódás bejutott az injektorba?Cseréltem benzinszűrőt,és spuri adalékot is nyomtam bele de nem javul egy kicsit se.Mit tudtok mondani erre?Előre is köszönöm aki veszi a fáradságot és segít nekem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts