opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 vagy légtömegmérő van, vagy MAP szenzor. és injektoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ...igen szép sorban ; megtapasztaltam - a gatyám ráment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ...igen szép sorban ; megtapasztaltam - a gatyám ráment. Pedig csak azt kellett volna kicserélni ami rossz. ^_^ :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield22 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Remélem nem lesz nagy összeg. Majd megírom mit mértek, néztek a szakik :-) Amúgy lehet vele közlekedni maradandó károsodás nélkül így rángató motorral? Amúgy most volt olajcsere 2 hete új szűrővel, meg lengéscsillapító is. Mind a 4 és most olyan hangot ad néha mintha szakadna a karosszéria, ilyen fémes nyikorgás. Oriental vagy valami hasonló a neve. Az normális? Nem kéne azzal csinálni valamit? Amúgy a motorszám X1252 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield22 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 A motorszám, jobban kiolvasva X12SZ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Amúgy most volt olajcsere 2 hete új szűrővel, meg lengéscsillapító is. Mind a 4 és most olyan hangot ad néha mintha szakadna a karosszéria, ilyen fémes nyikorgás. Oriental vagy valami hasonló a neve. Az normális? Nem kéne azzal csinálni valamit? az nem normális, vidd vissza oda, ahol cserélték. névtelen szarokat meg ne tegyél bele, mert a végén úgyis az lesz a legdrágább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield22 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Na...megnéztük a kocsit és végülis trafó csere lesz. Kaptam a "nagy" útra egy tigra trafót és szépen ment, egy rántás sem volt :-) Megnéztük még a gyertyákat, amik elég kopottak, uh. még azt fogom lecserélni. Tényleg, olvastam, hogy nem mindegy milyen hőleadású gyetryákat veszek. A corsaba milyen való? És még annyi hogy megbízható trafót olcsón hol szerezhetnék be pesten, vagy Gyömrőn? A lengéscsillapítót is megnéztük, de nem az zörög. Még megyek egy-két kört a szerelőhöz és kiderítjük :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Na...megnéztük a kocsit és végülis trafó csere lesz. Kaptam a "nagy" útra egy tigra trafót és szépen ment, egy rántás sem volt :-) Megnéztük még a gyertyákat, amik elég kopottak, uh. még azt fogom lecserélni. Tényleg, olvastam, hogy nem mindegy milyen hőleadású gyetryákat veszek. A corsaba milyen való? És még annyi hogy megbízható trafót olcsón hol szerezhetnék be pesten, vagy Gyömrőn? A lengéscsillapítót is megnéztük, de nem az zörög. Még megyek egy-két kört a szerelőhöz és kiderítjük :-) Ez ugyan f astrához van, de a motorkódod nincs közte? Katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 van vkinek tapasztalataa kipuffos gázgyorsítóval?növeli a fogyit esetleg a motoron segít vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 van vkinek tapasztalataa kipuffos gázgyorsítóval?növeli a fogyit esetleg a motoron segít vmit? Ugy hallottam hogy csak az nem sokat ér. A kipufoldalt kompletten kell tuningolni. És akkor már a szívóoldat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Ugy hallottam hogy csak az nem sokat ér. A kipufoldalt kompletten kell tuningolni. igazából a katalizátort kellene kiszednem és arra a helyre pont passzol.ezért gondolkodom/tam rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 igazából a katalizátort kellene kiszednem és arra a helyre pont passzol.ezért gondolkodom/tam rajta. Valami ilyesmire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Valami ilyesmire gondolsz? igen csak nekem 55 milis kell és 6ért találtam,nem 10ért.nem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 igen csak nekem 55 milis kell és 6ért találtam,nem 10ért.nem mindegy. Hát végülis valamit kell oda tenni, rosszabb csak nem lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Üdv! Régebben már írtam a problémámról, de aztán nem lett megoldás, csak tünet kezelés, most újra próbálkozom. 1 éve fel lett újítva a motorom, c14se. Fúrás, új dugók, új hajtókarok, főtengely köszörülés, hengerfejsíkolás, szelepek becsiszolása, hidrotőkék stb. Mielött vettem a motort 1x már biztos lehúztak a hengerfejből 1 picit, mert nem gyári csavarokkal volt felrakva. Az a bajom, hogy becsörög a motor. Ezt orvosoltam avval, hogy a 95-98 váltókát kicseréltem 91-95-re, és 91-esre van állítva. Így nagyon ritkán csörög, viszont annyira menni sem szeret. 98-as benzint már szinte csak az Agip árul, így az sem megoldás sajna, pedig avval jó volt. Lehet evvel valamit kezdeni? Gondolok itt beállításokra stb, vagy vastagabb hengerfejtömítést kell rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 tankolj 98-ast, vagy adj a 95-höz oktánnövelő adalékot :huh: (pl metabond megalene is ilyen) amúgy meg ne cserélgesd a dugót, attól még nem lesz más a vezérlőben az előgyújtás tábla! Tedd vissza az eredetit, 95-ös állásban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Az a bajom, hogy becsörög a motor. Ezt orvosoltam avval, hogy a 95-98 váltókát kicseréltem 91-95-re, és 91-esre van állítva. Így nagyon ritkán csörög, viszont annyira menni sem szeret. 98-as benzint már szinte csak az Agip árul, így az sem megoldás sajna, pedig avval jó volt. Akkor 100ast neki, az több kúton van és azzal még jobb lesz :huh: vagy Éta nol... Amúgy van egy sanda sejtésem, hogy a 91es dugót fel sem "ismeri" és valamiféle szervízmódban van, mintha nem is lenne dugó. (Me"hogy akkor is megy persze :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A service manual írja, hogy lehet hozzá használni 91-es kütyüt is, ha az adott országban nincs más benzin. A 100-as kissé drága, és az oktánszám növelők is. Spurit tolok a benzin mellé, de az jó ha 1 oktánszámnyit növel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield22 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ez ugyan f astrához van, de a motorkódod nincs közte? Katt ide! Az én motorszámom ez: X12SZ és nincs benne. http://www.fridcar.hu/autoalkatresz.phtml?...3&ST=100121 A 10. és 12. sorban lévő az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A service manual írja, hogy lehet hozzá használni 91-es kütyüt is, ha az adott országban nincs más benzin. A 100-as kissé drága, és az oktánszám növelők is. Spurit tolok a benzin mellé, de az jó ha 1 oktánszámnyit növel. félreértetted szerintem, vagy ott írták félre. lehet arra vonatkozik, hogy egy másik cikkszámú vezérlővel is dobták piacra az autót, keleti vidékeken, amiben 91-esnek megfelelő előgyújtás tábla van írva. de a gyári dugót hiába cseréled le rajta, akkor is csak 95 és 98 tábla között fog váltogatni. nem spurit kell használni, vannak annál jobb adalékok is. próbáld ki a megalene-t pl. :huh: ha töményen használod, akkor is telitankonként 400-500ft pluszt jelent (15000ft-nyi benyához ugye). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A service manual írja, hogy lehet hozzá használni 91-es kütyüt is, ha az adott országban nincs más benzin. A 100-as kissé drága, és az oktánszám növelők is. Spurit tolok a benzin mellé, de az jó ha 1 oktánszámnyit növel. Tuti, hogy a vezérlés a helyén van? Csak kérdezem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 félreértetted szerintem, vagy ott írták félre. lehet arra vonatkozik, hogy egy másik cikkszámú vezérlővel is dobták piacra az autót, keleti vidékeken, amiben 91-esnek megfelelő előgyújtás tábla van írva. de a gyári dugót hiába cseréled le rajta, akkor is csak 95 és 98 tábla között fog váltogatni. nem spurit kell használni, vannak annál jobb adalékok is. próbáld ki a megalene-t pl. :huh: ha töményen használod, akkor is telitankonként 400-500ft pluszt jelent (15000ft-nyi benyához ugye). C14SE-hez tudom, hogy lehetett külön venni 91-eshez való dugót márkakereskedésekben (alapból ugye abban is 95/98-as van), úgyhogy én nem zárnám ki, hogy ehhez is létezik ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 C14SE-hez tudom, hogy lehetett külön venni 91-eshez való dugót márkakereskedésekben (alapból ugye abban is 95/98-as van), úgyhogy én nem zárnám ki, hogy ehhez is létezik ilyen. Mivel márkakereskedésben minden alkatrészt megkapsz, így valszeg azt is, ami mondjuk nem a te mocidhoz való pontosan, hiába C14SE az is, meg a másik is :lol: Nem mindegy, mi a betűjelölése az ecunak, hogy az mit tud. ez a dugasz csak egy "kapcsoló", két állása van neki, illetve a hiányára tud panaszkodni az ecu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 C14SE-hez tudom, hogy lehetett külön venni 91-eshez való dugót márkakereskedésekben (alapból ugye abban is 95/98-as van), úgyhogy én nem zárnám ki, hogy ehhez is létezik ilyen. Hi Szerintem ne vedd meg nem tom mennyibe kerül, de az nem más mit egy ellenállás ami nem több 1-2ft-nál, csak be van rakva egy műanyag tokba. Az értéket így kapásból nem, de valaki hátha tudja. Mert úgy tom hogy az egyik (pl.:91 oldala) 20ohm a másikb meg semmi, tehát nem zárod/ja az érintkezőt (95 oldala). Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hi Szerintem ne vedd meg nem tom mennyibe kerül, de az nem más mit egy ellenállás ami nem több 1-2ft-nál, csak be van rakva egy műanyag tokba. Az értéket így kapásból nem, de valaki hátha tudja. Mert úgy tom hogy az egyik (pl.:91 oldala) 20ohm a másikb meg semmi, tehát nem zárod/ja az érintkezőt (95 oldala). Nem vettem, öregemnek F astrája van, abban volt 91/95, átcseréltem az én 95/98-asommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts