TomTech Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 2000 km-e lett felújítva a kocsim motorja, c14se, új dugók, 2 új hajtókar, új főtengelycsapágyak, szelepszár simeringek, szelepbecsiszolást stb, szóval komplett felújítás. Megy is szépen, de mint elötte is, most is becsörög a motor. 95-ös benzinnel. Nincs megtuningolva, a hengerfejből alig vettek el valamit. 100-as benzinnel szép hangja van, de így 95-össel csak nagyon kis gázállásnál nem csörög. Lehet evvel valamit csinálni? Gyujtást állítani, vagy bármi egyebet, hogy ne kelljen drága 100-ast tankolnom? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 2000 km-e lett felújítva a kocsim motorja, c14se, új dugók, 2 új hajtókar, új főtengelycsapágyak, szelepszár simeringek, szelepbecsiszolást stb, szóval komplett felújítás. Megy is szépen, de mint elötte is, most is becsörög a motor. 95-ös benzinnel. Nincs megtuningolva, a hengerfejből alig vettek el valamit. 100-as benzinnel szép hangja van, de így 95-össel csak nagyon kis gázállásnál nem csörög. Lehet evvel valamit csinálni? Gyujtást állítani, vagy bármi egyebet, hogy ne kelljen drága 100-ast tankolnom? Köszi! Gyújtást lehet, sőt szétszedés után kell is állítani. A biztitáblán található diagnóziscsati megfelelő lábait (itt látható melyiket) összezárva beindítod az autót, és strobival beállítható a gyújtás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 2000 km-e lett felújítva a kocsim motorja, c14se, új dugók, 2 új hajtókar, új főtengelycsapágyak, szelepszár simeringek, szelepbecsiszolást stb, szóval komplett felújítás. Megy is szépen, de mint elötte is, most is becsörög a motor. 95-ös benzinnel. Nincs megtuningolva, a hengerfejből alig vettek el valamit. 100-as benzinnel szép hangja van, de így 95-össel csak nagyon kis gázállásnál nem csörög. Lehet evvel valamit csinálni? Gyujtást állítani, vagy bármi egyebet, hogy ne kelljen drága 100-ast tankolnom? Köszi! Ha a gyújtás nem jön be akkor, jó minőségű 95, vagy 98 (sok helyen kapni még). Ha az sem akkor is lehet még sok mindent csinálni, de ehhez többet kellene tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Köszi a segítséget. Stroboszkópom nincs, de majd elviszem valakihez akinek van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jó reggelt Mindenkinek ! Segítségeteket kérném ; Adott : Corsa 1,2 16V ( X12XE ) 2000. május-i kisautó . Az eredeti probléma , a már sokak által leírt jelenség ; gyorsításkor ( 2.-3. sebesség ) meg-megtorpan , majd mint ha misem történt volna -minden rendben. Akik eddig látták vakaróztak , senki sem tud biztosat ; így kicseréltük ; légtömegmérőt , lambdaszondát , benzinszűrőt - nem segített . Hibakód nem volt Így hát nekiláttam , szétkaptam , kimostam a "szelepházat" ( nem tudom , így híjjják-e ) -pillangószelepet , nagyon mocskos volt . Szép tiszta lett , ekkor vettem észre - mikor visszacsavaroztam a házra a " sallangokat " , hogy a szelep nincsen teljesen zárva - tán 1mm-re nyitva az " alapjáratimotor " / ???/ bizgentyűjére felfekszik a " szelepmozgató valami " amin ugyan lehetne állítani egy gyárilag sárga festékkel rögzített ( imbiszkuccsal működő ) hernyócsavarral. Én nem mertem hozzányúlni - jobb a békesség ! Tehát össze is raktam , minden csatlakozót , amit megleltem kipuceráltam . Szépen indúlt a motor , DE , az alapjárat szépen felkúszik , majd szépen visszaáll - duruzsol , MAJD ujra fel , le ........ :D Nem tudom kipróbálni , mit csinálna menet közben - mert mikor épp ki akartam állni a kertből derült ki , hogy lejárt a forgalmim ..... <_< .....útvonalengedély .. :huh: . Kérem segítsetek ! Antero Elnézést , hogy ily hosszúra sikeredett a nyafizásom ! :D http://crete.antero.fotoalbum.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ezt okozhatja az is, hogy valamit nem szereltél vissza rendesen, vagy valahol nem tömít valami rendesen, és fals levegőt kap. Vagy az új lambdaszonda is, amennyiben nem gyárit vettél bele (GM zacsis). Az alapjárati motor tengelyét nem csavargattad, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ezt okozhatja az is, hogy valamit nem szereltél vissza rendesen, vagy valahol nem tömít valami rendesen, és fals levegőt kap. Vagy az új lambdaszonda is, amennyiben nem gyárit vettél bele (GM zacsis). Az alapjárati motor tengelyét nem csavargattad, ugye? Szia , köszönöm válaszod ! A lambdaszonda Bosch -zacsis- , még télen került a gépbe . öööö,.... melyik is az alapjárati motor ??? ez itt bal oldalon ? http://crete.antero.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/4011598 ??? nem értek hozzá , de nagyon nem !!! ezt szét sem tudtam szedni , nagyon egybe van gyógyítva ; mit javallsz , bróbáljam ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 melyik is az alapjárati motor ??? ez itt bal oldalon ? http://crete.antero.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/4011598 Annak tűnik, de ne próbáld meg szétszedni. Jó lenne pedig, ha kipróbálnád a takarítás után milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak itt a kertben próbáltam ; biztosan jobb ; ezen a pár méteren is éreztem , hogy ugrik . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak itt a kertben próbáltam ; biztosan jobb ; ezen a pár méteren is éreztem , hogy ugrik . Akkor mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szépen indúlt a motor , DE , az alapjárat szépen felkúszik , majd szépen visszaáll - duruzsol , MAJD ujra fel , le ........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szépen indúlt a motor , DE , az alapjárat szépen felkúszik , majd szépen visszaáll - duruzsol , MAJD ujra fel , le ........ Ja, bocsi. <_< Meddig járattad? Mekkora tartományban mozog? (persze gondolom nincs fordulatszámmérő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Pár per ; 2- talán ,nem több - belefájdult a szivem , hogy szenved ... , de tán kellene járatni , míg be nem kapcsol a venti ... + még egy picit , tán ez kell neki , hogy helyreálljon a " lelke " ?!?!?!? ...meg is próbálom . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Pár per ; 2- talán ,nem több - belefájdult a szivem , hogy szenved ... , de tán kellene járatni , míg be nem kapcsol a venti ... + még egy picit , tán ez kell neki , hogy helyreálljon a " lelke " ?!?!?!? ...meg is próbálom . Én mennék vele egy kört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Én mennék vele egy kört. Mennék én , csak a rend őrei elvennék a forgalmit+rendszámot -nem esne jól <_< " lejárt a forgalmim ..... wacko.gif .....útvonalengedély .. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mennék én , csak a rend őrei elvennék a forgalmit+rendszámot -nem esne jól <_< " lejárt a forgalmim ..... wacko.gif .....útvonalengedély .. " Nem hiszem el hogy lakhelytől 300 méterre oda vissza nem tudsz úgy menni, hogy ne találkozz rendőrrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nem hiszem el hogy lakhelytől 300 méterre oda vissza nem tudsz úgy menni, hogy ne találkozz rendőrrel. Még izgalmas is :huh: Bár furán jönne ki, ha belefutnál egy zöldkártya razziába aztán a zarcukba mondanád, hogy "hülyék, forgalmi sincs!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isu Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szebb napot kívánok Mindenkinek! Volna 1 nagy problémám! Van 1 X20SE motorkódú B Omegám, amely Kb. 40 litert eszik százon benzinből és 1 km után feketére kormolja a gyertyát. Miután pedig bemelegszik a vizem, szétrázza az egész kocsit. Az elmúlt 2 hétben cserélve lettek: -benzinszivattyú, benzinszűrő, légtömegmérő, vízhőfokgomba, lambdaszonda, gyertyák, katalizátor kiszedve. Azt hiszem, hogy ez a motor megegyezik a C20NE-vel, csak a vezérlője más. A számítógép nem talált hibát, miután a légtömegmérőt kicseréltük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szebb napot kívánok Mindenkinek! Volna 1 nagy problémám! Van 1 X20SE motorkódú B Omegám, amely Kb. 40 litert eszik százon benzinből és 1 km után feketére kormolja a gyertyát. Miután pedig bemelegszik a vizem, szétrázza az egész kocsit. Az elmúlt 2 hétben cserélve lettek: -benzinszivattyú, benzinszűrő, légtömegmérő, vízhőfokgomba, lambdaszonda, gyertyák, katalizátor kiszedve. Azt hiszem, hogy ez a motor megegyezik a C20NE-vel, csak a vezérlője más. A számítógép nem talált hibát, miután a légtömegmérőt kicseréltük. Ha ezen is az a rotoros gyújtáselosztó van, nem lehet, hogy az van kikpova és elmászott a gyújtás? Esetleg még a vezérlés is átugorhatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isu Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ha ezen is az a rotoros gyújtáselosztó van, nem lehet, hogy az van kikpova és elmászott a gyújtás? Esetleg még a vezérlés is átugorhatott. A vezérlést megnéztük, az OK! A gyújtásom pedig, igazából nem tudom, hogy mi a becsületes neve, talán iker trafós, vagyis a szerelők azt mondják, hogy valami önbeállós. Ez lehetséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A vezérlést megnéztük, az OK! A gyújtásom pedig, igazából nem tudom, hogy mi a becsületes neve, talán iker trafós, vagyis a szerelők azt mondják, hogy valami önbeállós. Ez lehetséges? Akkor passz. De valamiért a sok üzemanyag miatt szar az égés (ha kormos a gyertya és sok üzemanyag fogy). Olyan, mintha az injektorok akadnának fel valamiért. Esetleg, ha tudsz egy ECU-t szerezni kölcsönbe, azt is meg lehetne nézni. A nálam jobban hozzáértők biztos okosabbat mondanak majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szebb napot kívánok Mindenkinek! Volna 1 nagy problémám! Van 1 X20SE motorkódú B Omegám, amely Kb. 40 litert eszik százon benzinből és 1 km után feketére kormolja a gyertyát. Miután pedig bemelegszik a vizem, szétrázza az egész kocsit. Az elmúlt 2 hétben cserélve lettek: -benzinszivattyú, benzinszűrő, légtömegmérő, vízhőfokgomba, lambdaszonda, gyertyák, katalizátor kiszedve. Azt hiszem, hogy ez a motor megegyezik a C20NE-vel, csak a vezérlője más. A számítógép nem talált hibát, miután a légtömegmérőt kicseréltük. esetleg bezinnyomás túl magas (nyomásszabályzó, illetve visszafolyó ág dugulás). vagy zárlat a kábelkorbácsban hőgombáig illetve lambdáig. pillangószelep potméter hiba is lehet. (a zárlatok előszeretettel barmolják el a computert is ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szia , köszönöm válaszod ! A lambdaszonda Bosch -zacsis- , még télen került a gépbe . Na ez az. Utángyárit raktál bele... húzd le a lambdát, és úgy indítsd be. Ha akkor is ingadozik az alapjárat, akkor nem az a gond, egyébként igen. Sárga lámpát fogsz kapni, attól ne ijedj meg. Azt hiszem, hogy ez a motor megegyezik a C20NE-vel, csak a vezérlője más. A számítógép nem talált hibát, miután a légtömegmérőt kicseréltük. Nem ugyanaz, sok eltérés van. Injektorhídon nyomást mérnék, és ellenőrizném az injektorfejeket a helyedben. Illetve a motor hőmérséklet jeladó lehet még pl a ludas (kétvezetékes). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isu Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na ez az. Utángyárit raktál bele... húzd le a lambdát, és úgy indítsd be. Ha akkor is ingadozik az alapjárat, akkor nem az a gond, egyébként igen. Sárga lámpát fogsz kapni, attól ne ijedj meg. Nem ugyanaz, sok eltérés van. Injektorhídon nyomást mérnék, és ellenőrizném az injektorfejeket a helyedben. Illetve a motor hőmérséklet jeladó lehet még pl a ludas (kétvezetékes). Azt a bizonyos nyomástartó szelepet kivettem és nem bírom visszarakni úgy, hogy ne szivárogjon mellette a benzin. Jelen pillanatban itt akadtam meg. Az a motor hőmérséklet jeladó merre van? Elég szimpatikusnak tűnik így első hallásra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na ez az. Utángyárit raktál bele... húzd le a lambdát, és úgy indítsd be. Ha akkor is ingadozik az alapjárat, akkor nem az a gond, egyébként igen. Sárga lámpát fogsz kapni, attól ne ijedj meg. Aha ... akkor ezt megsz.tam ! Köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts