Hagalex Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Albertka! Már meg sem hallom az ilyeneket... :roll: Bammeg! :oops: 8) Már éppen akartam kérdezni Albertkát, hogy csak nem GSI -re ápgrédelt?!? :lol: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nem lehet sűrűbbet sztem, mert a végén a csapágyazást és a vezműtengelyt is tönkrevágod. Ha már ennyire vészes, akkor csak a generál segít. :( Vagy keresel egy jobb állapotú bontott motrot, 30-40-ért hozzádvágnak egyet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Sajna úgy is tönkrevágom (még jobban), hogy fojton kifogyik az olaj :( 1 hónap van a vizsgáig, azon áttoljuk, aztán lehet nekimegyek a motorcserének/generálnak. Köszi a hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Ma le lett cserélve a GSI-n a hátsó sportdob, mai nem állt a hivatása magaslatán.v.mi bóvli dob volt.Ahogy felkerült az új, átömlő dob, szebb lett a motor hangja is, és a korábban 1400rpm körül járó motorom beállt a gyári 850-900rpm-re.van, lehet, összefüggés, vagy csak én bonyolítom a dolgot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Van egy hölgy ismerősöm, ő kérdezte mi baja lehet a corsájának. 1.2 16v gyorsításkor, 80-100 körül azt tapasztalja, hogy megtorpan az autó, és felvillan a motorkontroll lámpicsek. Tech nem mutatott hibát. Proteces kezelésre, esetleg gyertya cserére tippelnék. Valami más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Van egy hölgy ismerősöm, ő kérdezte mi baja lehet a corsájának. 1.2 16v gyorsításkor, 80-100 körül azt tapasztalja, hogy megtorpan az autó, és felvillan a motorkontroll lámpicsek. Tech nem mutatott hibát. Proteces kezelésre, esetleg gyertya cserére tippelnék. Valami más ötlet? Más bajság lesz ott.Sztem TECH, aztán kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Lamdaszonda szerintem de lehet hogy baromság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Valszeg a tech azért nem mutatott hibakódot, mert ez olyan hiba, ami pár indítás után törlődik. Ilyen lehet az AGR, lambda pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Lamdaszonda szerintem de lehet hogy baromság... :lol: Lassú lamdaszonda hasonló hibajelenséget produkált a Caravan-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Köszi skacok! Átadom az infót és várom a választ majd a mi lesz a megoldás. Ui: nem tudom meg állni, hogy ne javítsak: :lol: lambda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Lassú lamdaszonda hasonló hibajelenséget produkált a Caravan-ban. és ugye ilyenkor volt a fogyid masszivan sok (vmi 12 l fölött)? Ez akkor volt amikor az ülésemet szedtük ki, ugye? a korza nem zabál sokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 és ugye ilyenkor volt a fogyid masszivan sok (vmi 12 l fölött)? Ez akkor volt amikor az ülésemet szedtük ki, ugye? a korza nem zabál sokat? Fogyasztás hogy alakult ? Nem emlékszem, régen volt már :blink: Csak pont úgy pilácsolt a lámpa, mint ahogy Gepard említette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Van egy hölgy ismerősöm, ő kérdezte mi baja lehet a corsájának. 1.2 16v gyorsításkor, 80-100 körül azt tapasztalja, hogy megtorpan az autó, és felvillan a motorkontroll lámpicsek. Tech nem mutatott hibát. Proteces kezelésre, esetleg gyertya cserére tippelnék. Valami más ötlet? ez nem igaz. a corsa eltárolja törlésig a hibakódot. gondolom valami szopós hibAKód volt, amivel a szervizes nem akart szopni, ezért mondta, hogy nincs benne hibakód. a corsánál valami ilyen szokott leni: Üzemanyag korrekcios hiba 1 vagy 2 hengersor.... a dieselekbnél: kritikus rendszermeghibásodás vagy valami ilyesmi, amivel el lehet szopni olyan 2-3-4 órát mire rájössz mi okozza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 kérdésem lenne ! már pár embert zaklattam vele de beirom ide :blink: a lényeg h az gondolkozom motorcserén az asconában...jelenleg 16SH motor van benne mit szeretnék C20NE-re cserélni.(gyártottak ilyennel asconát) jó áron tudnék venni most ,computerrel,kábelköteggel kompletten egyet.váltót nem kell cserélnem mert nekem F16 van a kocsiban és arra passzol a motor... hallottam olyat h féltengelyt is kell cserélni.ez igaz-e ? a másik h teljesen jogszerűen szeretném....a motorról vannak papírok.azt tudom h kell új törzskönyv meg forgalmi,de pl kell e újból vizsgáztatni a kocsit ? és olyat is hallottam h köbcenti növekedés esetén regadó fizetése is szükséges.ez igaz-e és mennyi lenne ? a beépítésnél gondolom kell cserélni motortartó bakokat is ..... szóval tele vagyok kérdésekkel és kételyekkel minden segítséget szívesen fogadok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 kérdésem lenne ! már pár embert zaklattam vele de beirom ide :) a lényeg h az gondolkozom motorcserén az asconában...jelenleg 16SH motor van benne mit szeretnék C20NE-re cserélni.(gyártottak ilyennel asconát) jó áron tudnék venni most ,computerrel,kábelköteggel kompletten egyet.váltót nem kell cserélnem mert nekem F16 van a kocsiban és arra passzol a motor... hallottam olyat h féltengelyt is kell cserélni.ez igaz-e ? a másik h teljesen jogszerűen szeretném....a motorról vannak papírok.azt tudom h kell új törzskönyv meg forgalmi,de pl kell e újból vizsgáztatni a kocsit ? és olyat is hallottam h köbcenti növekedés esetén regadó fizetése is szükséges.ez igaz-e és mennyi lenne ? a beépítésnél gondolom kell cserélni motortartó bakokat is ..... szóval tele vagyok kérdésekkel és kételyekkel minden segítséget szívesen fogadok :) A papírozás necces lesz, lehetséges, de tényleg kell regadó különbözet és stb. Féltengelyt nemtom miért kéne cserélni, ha marad a váltó. Vagy én nem értek valamit? :blink: Szerintem a maga a motorcsere nem olyan über nagy szívás, de papirozást el kéne felejteni... Meg futómű/fék fejlesztése mindenképpen kéne hozzá, ha nem akarsz nagyon meglepődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 a féltengelyt azért kérdeztem mert abszolult láma vagyok és riogattak ezzel.... a fék fejlesztése astra nyereg lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 a féltengelyt azért kérdeztem mert abszolult láma vagyok és riogattak ezzel.... a fék fejlesztése astra nyereg lenne.... Amint írtam is neked féltengelyt max a nagyobb teljesítmény miatt kéne cserélned. Egy haverom pl. az egynyócas GT Asciba Diesel Astra féltengelyeket tett mert azok erősebbek. :blink: Meg szerintem a 13-as kerekeket is felejtsd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Asszem van egy olyan szabály is, hogy 10% lehet a különbség KW-ban, különben átépítési engedélyt is kell kérni, ami nem lesz óccsó. :blink: Szal felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Asszem van egy olyan szabály is, hogy 10% lehet a különbség KW-ban, különben átépítési engedélyt is kell kérni, ami nem lesz óccsó. :) Szal felejtős. 66Kw-ról menne a gép kb 86KW-ra....asszem felejtős a téma :blink: az ember próbáljon meg jogkövető magatartást folytatni ebben az orszában.....többe kerülne a papírozás mint maga a motor meg a beszerelés :) és mi van abban az esetben ha egy injektort teszek rá ? akkor a motorszám stb megmarad csak a karbi helyén lenne más...az minek minősülne ? gondolom azt is kellene engedélyeztetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Érdeklödnék olyan témában hogy meg lehet e csinálni azt hogy egy 1.8i 8v-böl csinálni egy 1.8i 16v-t ? pl komplett hengerhej cserével stb stb köszi a válaszokat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Érdeklödnék olyan témában hogy meg lehet e csinálni azt hogy egy 1.8i 8v-böl csinálni egy 1.8i 16v-t ? pl komplett hengerhej cserével stb stb köszi a válaszokat :blink: Asszem nem, mert máshol mennek az olaj és vízjáratok át. Meg a dugattyú sem lenne jó hozzá, valszeg beleérne a szelepbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Asszem nem, mert máshol mennek az olaj és vízjáratok át. Meg a dugattyú sem lenne jó hozzá, valszeg beleérne a szelepbe. Köszke :) akkor maradna a motor csere :) de az egyszerübb :blink: vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 és mi van abban az esetben ha egy injektort teszek rá ? akkor a motorszám stb megmarad csak a karbi helyén lenne más...az minek minősülne ? gondolom azt is kellene engedélyeztetni.... Azt nem kell papírozni hékás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ptoma! Épp az előbb ecseteltük, milyen a bürokratikus útja a dolognak... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Azt nem kell papírozni hékás. de ha benne van h 16 SH és ott figyel egy Bosch a tetején ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts