zotya975 Elküldve Február24, 2010 Elküldve Február24, 2010 Miért írsz ilyent?? :lol: Még csak most jön meg bele az erő! 400-ig húz mint a barom, utána meg még van benne legalább 15ezer! :lol: Igen jó a Te motorod, sokat kibírnak! Arra értettem, hogy hiába akarom én márkás olajjal kímélni a motorom 240ezer kilóméterrel a háta mögött nem tudom milyen előélete volt, milyen olajat, és milyen gyakran cseréltek benne.
TomTech Elküldve Február26, 2010 Elküldve Február26, 2010 Most lesz majd érdemes átalakítani se-re az nz-t, rakni bele nagy dugókat és hosszabb főtengelyt. :lol:
zotya975 Elküldve Február26, 2010 Elküldve Február26, 2010 Most lesz majd érdemes átalakítani se-re az nz-t, rakni bele nagy dugókat és hosszabb főtengelyt. :lol: Max. SE-re építem át, a dugókat-főtengelyt nem bántom, de ez is inkább hosszútávú terv.
TomTech Elküldve Május5, 2010 Elküldve Május5, 2010 Hozzáértőkhöz kérdés. Elegem van a z18xe computeréből, és azon gondolkodtam, hogy a komplett kábelezését kidobom a kukába, és ráteszek egy x16xe kábelezést computerrel együtt a motorra. A főtengely és vezérműtengely jeladó elvileg azonos, A hőszenzorok nemhinném hogy hülye értéket mutatnának. A lamdaszondát nem tudom hogy egyezik, de abban sem lehetnek túl nagy eltérések. A szívócsonkban lévő kis motort nem tudja mozgatni, az biztos, de nagyon nem is érdekel, mert másik szívócsonkot szeretnék, és ugye kell egy pillangó is az x16xe-ről, mert az nem elektromos gázpedálos. Egyéb dolog kell hozzá? Fog működni rendesen? Vélemények?
tgabika76 Elküldve Május5, 2010 Elküldve Május5, 2010 Ugyan nem értek hozzá, de őszintén szólva csodálkoznék hogy ha a Z18XE motor működne az X16XE computerével... Mi a baj a Z18XE-vel, és miért pont X16XE computerét akarod hozzá?
TomTech Elküldve Május5, 2010 Elküldve Május5, 2010 Ez első és legfontosabb ok, hogy sokkal olcsóbb az x16xe computer. kb 10x-es az árkülönbség. Z18XE-n a szívócsonkra van felfogatva a computer. Télen -20 fokban elindulsz, compi felmelegszik 80 fokra, 10 percen belül, megállsz, 1 óra mulva megint -20 fokos. Nem tudom melyik hülye mérnökcsapat találta ki, hogy jó az elektronikus alkatrészeknek a 100 fokos hőingadozás. Rázkódik állandóan a motoron, csupa hibaforrás, és persze javíthatatlan szar kivitel. Már totál elegem van belőle, elösször gondolt 1-et, és elfelejtette az immo-t. Aztán meg 1x csak 3 henger járt a 4 helyett. A computerben 1 hajszálnyi kis drót szépen elengedte magát. Se a forrasztó se a laserheggesztő semmi nem volt képes visszagyógyítani a helyére.
tgabika76 Elküldve Május5, 2010 Elküldve Május5, 2010 Akkor végülis nem a computerrel van a baj, hanem hogy hova van felfogatva... és az új computert hova szeretnéd felfogatni ezek után? Vagy ha per pillanat működik a Z18XE computered, esetleg annak más helyet találni nem lehet? Nekem amúgy Z18XEL vezérlő van az autómban (általam ismeretlen oknál fogva, én már így vettem), azzal működik a Z18XE ez biztos. Az X16XE sztem túl sokban különbözik.
TomTech Elküldve Május5, 2010 Elküldve Május5, 2010 Akkor végülis nem a computerrel van a baj, hanem hogy hova van felfogatva... és az új computert hova szeretnéd felfogatni ezek után? Vagy ha per pillanat működik a Z18XE computered, esetleg annak más helyet találni nem lehet? Nekem amúgy Z18XEL vezérlő van az autómban (általam ismeretlen oknál fogva, én már így vettem), azzal működik a Z18XE ez biztos. Az X16XE sztem túl sokban különbözik. Épp az a baj hogy nem megy az ecu, bedöglött. Amit meg vettem kiderült hiába ugyanúgy néz ki, hiába Z18XE-hez van, C vectrába való, ami már CAN BUS-os, nem hagyományos. Egyszerűen nem megy vele.
moti Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Ha kopott a motor (kékes füst) eszi az olajat akkor szerintetek ez ér vmit??? http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=171219221
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Ha kopott a motor (kékes füst) eszi az olajat akkor szerintetek ez ér vmit??? http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=171219221 Nem.
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Indokolni is tudod? A hengerfal hónolva van, vannak benne gyárilag karcok-vájatok, amiben az olaj megül, nem húzza le mindet a gyűrű, hiszen ha lehúzná akkor a másik kettő gyűrű szárazon futna, gondolj csak bele, Ezért valamennyire mindíg fogy az olaj, ezzel a szerrel eltömnéd azokat a hasznos vájatokat is, ha igaz amit írnak róla. Kékes füst, milyen gyakran kell utántölteni az olajat?
moti Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 2x töltöttem utána 1-1 litert De azóta lementem több ezer km-ert De lassan már az olajat is lekellene cserélnem
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 2x töltöttem utána 1-1 litert De azóta lementem több ezer km-ert De lassan már az olajat is lekellene cserélnem A gyári adat maximum 1000Km/ 7 deci ha jól rémlik, tehát mondjuk 5000Kilóméterre egy liter szerintem nem vészes. Egy motorgenerál amivel tényleg lehet orvosolni a dolgot meg nem két fillér.
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 nem 10e km 7deci??? Nem biza, a gyári adat a "még belefér" olajfogyásról 1000Km/7deci. :rolleyes: de azért ezt nem sokan várják meg szerintem. Még nekem sem fogy ennyi, pedig nekem a szimering is ereszt.
CaliBalu Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 EGR szelep tisztítás témájában elkélne a segítség... Mennyire bonyolult ez a művelet? Hova érdemes vinni ahol alaposan kipucolják? Budapesti vagyok, ha ott tudnátok ajánlani valami helyet, megköszönném. Ja és égy 1.9 CDTI Astra GTC-ről lenne szó... Előre is köszönök minden segítséget!
moti Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 Na zotya megírtam az eladónak amit írtál a motorfelújitó szerről. Ezt kaptam vissza: A termék neve nem véletlenül Engine RESTORER & Lubricant (motorfelújító és kenőanyag egyben.) Az eredeti szabadalom száraz kenőanyagról szólt. A mikrofémszemcsék tartós beépülése a motor megfelelő üzemhőfokán történik és csak annyi épül be amennyit a dugattyúgyűrű és a hengerfal közti ideális tömítetség megkíván. Közben az optimális kenőhatás sem csökken! 15 éve foglalkozunk a termékkel, 100%-os elégedetség mellett. Tisztelettel, Galán Laura Szted??? Vki használt már ilyet?? Van róla tapasztalata?
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 Na zotya megírtam az eladónak amit írtál a motorfelújitó szerről. Ezt kaptam vissza: A termék neve nem véletlenül Engine RESTORER & Lubricant (motorfelújító és kenőanyag egyben.) Az eredeti szabadalom száraz kenőanyagról szólt. A mikrofémszemcsék tartós beépülése a motor megfelelő üzemhőfokán történik és csak annyi épül be amennyit a dugattyúgyűrű és a hengerfal közti ideális tömítetség megkíván. Közben az optimális kenőhatás sem csökken! 15 éve foglalkozunk a termékkel, 100%-os elégedetség mellett. Tisztelettel, Galán Laura Szted??? Vki használt már ilyet?? Van róla tapasztalata? Nézd én mindíg hitetlen voltam a csodaszerekkel szemben, elég ha a tévét nézed minden héten kijün egy jobb fényezésfelujító, karceltávolító, olaj-víz nélkül betonnal beöntve is menő adalék. A gyártó meg soha nem fog lebeszélni a vásárásról ha egyszer a termékből él. Én vagy 3-4 E85 átalakítót gyártóval emaileztem, felvetettem a központisok problémáját, mindegyik bizonygatta hogy az övé jó abba is. Pedig nem. Ezt a döntést neked kell meghozni, az biztos, ha egyszer motrofelújítás lesz esedékes, akkor veszek bele 40-50-60-ért egy fiatalabb bontott mocit . De különben rémlik, hogy egyszer kérdeztem én is valakítól ilyen motorfelújítóról, én is hasonló választ kaptam mint te.
kocka Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Nézd én mindíg hitetlen voltam a csodaszerekkel szemben, elég ha a tévét nézed minden héten kijün egy jobb fényezésfelujító, karceltávolító, olaj-víz nélkül betonnal beöntve is menő adalék. A gyártó meg soha nem fog lebeszélni a vásárásról ha egyszer a termékből él. Én vagy 3-4 E85 átalakítót gyártóval emaileztem, felvetettem a központisok problémáját, mindegyik bizonygatta hogy az övé jó abba is. Pedig nem. Ezt a döntést neked kell meghozni, az biztos, ha egyszer motrofelújítás lesz esedékes, akkor veszek bele 40-50-60-ért egy fiatalabb bontott mocit . De különben rémlik, hogy egyszer kérdeztem én is valakítól ilyen motorfelújítóról, én is hasonló választ kaptam mint te. Anno még a '80-as években az akkori Ladámban használtam valami Dura-Lube terméket - súrlódás csökkentő adalék. Egyszer elment az olajnyomásom, mint kiderült a szivattyútengelyen vagy a hajtáson lekopott a recézés, akkor világító olajlámpával mentem kb 8-10 km-t hazáig, a motornak semmi baja nem lett. Lehet, hogy még volt valamennyi olajszállítás, csak annyi nem, hogy a lámpa elaludjon. Nekem akkor tetszett a termék a fentiek miatt, de azóta a sok más vélemény miatt semelyik autómba nem töltöttem semmilyen adalékot, és nem is szándékozom.
moti Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Én se rakatok bele, mert ma kiszámoltam a hosszútávú fogyasztásomat 2500ból ( 7,2literből) elmentem 125kmert ez azt jelenti hogy 2000ből (5,8liter) megyek el 100kmert (mert 500ftból 25km) Akkor 1800ccm injektoros autóval hosszútávon egyenletes tempo (90-110) 100kmerenként csak 5,8 liter benzint eszik??? Ez a fogyasztás sztem tökéletes egy 320e kmeres benzines autóhoz képest. Akkor meg sztem mi értelme lenne felújitani az autót?? Sztem semmi
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Én se rakatok bele, mert ma kiszámoltam a hosszútávú fogyasztásomat 2500ból ( 7,2literből) elmentem 125kmert ez azt jelenti hogy 2000ből (5,8liter) megyek el 100kmert (mert 500ftból 25km) Akkor 1800ccm injektoros autóval hosszútávon egyenletes tempo (90-110) 100kmerenként csak 5,8 liter benzint eszik??? Ez a fogyasztás sztem tökéletes egy 320e kmeres benzines autóhoz képest. Akkor meg sztem mi értelme lenne felújitani az autót?? Sztem semmi Ez így van. :rolleyes:
moti Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Na a termosztátot leellenőriztem, kb 9percig járattam és nem forrósodott még meleg se volt a hütö. A vizhőfok a 90 és a 0 közötti vonalon volt. Akkor termosztát jó ???
m_petya Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Na a termosztátot leellenőriztem, kb 9percig járattam és nem forrósodott még meleg se volt a hütö. A vizhőfok a 90 és a 0 közötti vonalon volt. Akkor termosztát jó ??? Ilyen időben 9 perc alatt el kéne hogy érje a nyitási hőfokot szerintem. Nem olvastam vissza, de nem szokta forralni a vizet?
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Na a termosztátot leellenőriztem, kb 9percig járattam és nem forrósodott még meleg se volt a hütö. A vizhőfok a 90 és a 0 közötti vonalon volt. Akkor termosztát jó ??? Ilyen időben 9 perc alatt el kéne hogy érje a nyitási hőfokot szerintem. Nem olvastam vissza, de nem szokta forralni a vizet? Hát igazából meg kell várni, hogy nyit a termosztát, hiszen arról szól az egész, 10-15 perc után szokott nyitni az időjárástól függően. Ha nem nyitna már megfőzte volna a motort az első hosszabb úton.
Recommended Posts