mantababy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nagyon szépek az üléseid :D jaj, mindenkinek az üléseim tetszenek :D , pedig én a műszerfalkárpitozásommal szerettem volna dicsekedni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 jaj, mindenkinek az üléseim tetszenek :D , pedig én a műszerfalkárpitozásommal szerettem volna dicsekedni :D . Az üléseid jobban tetszenek. :D De ez csak az én véleményem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az üléseid jobban tetszenek. :D De ez csak az én véleményem. :D bleeeeeeeeeeeee. akkó hiába melóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 bleeeeeeeeeeeee. akkó hiába melóztam. Nem melóztál hiába, csak mindenkinek az ülésen akad meg a szeme :D Gondolom lesz még a műszerfalon finomítás úgyis :D mint nekem a metálszemcséimen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nagyon szépek az üléseid :D Jah. Csak azt a döglött pulit én kivenném a B1-ből :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nekem a rája tetszik legjobban a műszerfal tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nekem a rája tetszik legjobban a műszerfal tetején. Az nem rája, hanem manta. Nem tudtad? :D Csak rája van téve a műszerfalra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nem melóztál hiába, csak mindenkinek az ülésen akad meg a szeme :D Gondolom lesz még a műszerfalon finomítás úgyis :D mint nekem a metálszemcséimen :D Tudod ez úgy működik tényleg mint a metálszemcséid látása. csak az láthatja a saját melóm szépségét aki beavatott a manta lélek működésébe. csakis a kiválasztottak :D . ezen meg mindig lesz mit finomítani. látom sorsomat vén koromra, ahogy kárpitozok és varrogatok majd. a pedáljaimról meg kopik a barikabunda, de akkor is valami pihe puha dolgot teszek oda majd. (lehet fantáziálni mi lesz az :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nekem a rája tetszik legjobban a műszerfal tetején. jaj, azzal egy egész órát vacakoltam mire kivágtam, kimértem....stb, és még így is elbaltáztam :D kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Mostakkor a képek??? "KÜGGYETEK KÉPEKET" VAZZE Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 miért Need???? Mondd miért?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nincs hozzá jogom Hajni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hát inkább ilyen képet senki ne küldjön :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 mihez? :D mihez nincs jogod Sanyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Azt írja: "Bibi! A kép nem található, vagy nincs hozzá jogod!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 na mot értelmezd! :D szóval:miért??? mondd miért????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Azt írja: "Bibi! A kép nem található, vagy nincs hozá jogod!" Gyere vissza Sanyi, már van hozzá jogunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 besz@rsz mi? :D valamibe beleültem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Gyere vissza Sanyi, már van hozzá jogunk :D Sírva röhögök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Egyszer valaki azt mondta, hogy a nagyság az onnan kezdődik, mikor magadon is tusz röhögni - mi több, nem is szégyenled.... Én azt hiszem, most váltam igazán naggyá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Én azt hiszem, most váltam igazán naggyá :D A mi szemünkben már eddig is nagy voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ez meg má mi ez má? :D :D :D Tucsko gazdaságos Manta? Készletben árulják? A kasznit mindenki kalapálja ki hozzá otthon. :D Amugy ez Twin Turbo 3 típusú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 asszem tolókocsis koromra mit nem adnék ezért a fiiiilingért is. csak egy kormányt foghassak!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Te Tiv! :D ez meg mi??? és mikor van ez az akció? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Te Tiv! :D ez meg mi??? és mikor van ez az akció? :D asszem itt, ha behozza a linket a 28/32-esen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts