tgabika76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 picitOFF: Ismerek valakit aki hasonlót akar művelni Calibrával (a targásításra gondolok), csak ő annyival megtoldaná, hogy a targatetőt átlátszó plexiből (esetleg valami fényre sötétedő cuccból) gyártatná le. Hát szép lenne ha sikerülne összehozni, de még nála is csak tervszinten van a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Sanyi. Nem kell ide műszaki rajz. A mantások felét ilyen alapon már a Dunába lőhetnék.... Különben manta talira azért is érdemes lejönni, mert a lengyelek autói olyan rohad szépek, hogy az besz*rás. Na. Ott hemzsegnek a targa manták. Szegény Monából meg nem is nagyon lehet mást csinálni... Ezt a dakar sárga gépet meg már nagyon rég láttam talin. De tényleg jól néz ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Az enyém inkább ( R)okkersárga lesz... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Én meg holnap teszek fel a legújabb állásról képet! :) De most melózok épp. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Sanyi. Nem kell ide műszaki rajz. A mantások felét ilyen alapon már a Dunába lőhetnék.... Különben manta talira azért is érdemes lejönni, mert a lengyelek autói olyan rohad szépek, hogy az besz*rás. Na. Ott hemzsegnek a targa manták. Szegény Monából meg nem is nagyon lehet mást csinálni... Ezt a dakar sárga gépet meg már nagyon rég láttam talin. De tényleg jól néz ki :) remelem neem kell bankot robbantanom az engeedelyek miatt, azt se tudom , hogy fogjak neki a dolognak, de raerek asszem :unsure: 3 evig all a kocsi. szoval minden otlet es javaslat erdekel innentol fogva. ha valakineek esetleg van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 na majd ha visszatértél, mint a Jedi és jössz a vasért, akkor segítünk megadni az instrukciókat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 na majd ha visszatértél, mint a Jedi és jössz a vasért, akkor segítünk megadni az instrukciókat :) meg 19 nap es a jedi visszater :D elobb hazamegyek es felhivlak majd a tovabbi programrol. De baj nem lehet mert Sanyi mantajaval megyunk haza :unsure: szoval a feeling kiraly lesz es Algyo a kicsi falum ujabb szep otot fog latni :lol: . nemsoka megyek hurrrrrrraaaa!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Én küldök képek! Lenni GUT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Hali.kicsit melóztam a Monán.lehet nem tetszik mindenkinek de szerintem aranyos lett.a műszerfal még javításra vár ezért kölcsön számlapok vannak benn, de működik és ez a lényeg B) ja és a pedáljaimat nem érheti sérelem, szeretek papucsban meg mezítláb vezetni és puha dolgot kellett oda tenni, a birkabőr a legjobb megoldás volt.és mellékesen kényelmes is. :) http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192056...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192329...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192419...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070723/072207192435...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 A pedálsorodról a Nagy durranás c. film jutott eszembe. Ott Charlie Sheen indiánneve: Bojhosnyuszitappancs. :) A Mona felírat nagyon tetszik. B) Szép lesz, ha kész lesz. Hajrá Melinda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Süti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na, most kiverem a biztosítékot :) A szokásos kívánságlisták helyett (sparco, koni, momo stb. - > mert ilyenjeim úgyis vannak már) elkészítettem a sajátomat: a kívánságlistám Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na, most kiverem a biztosítékot :D A szokásos kívánságlisták helyett (sparco, koni, momo stb. - > mert ilyenjeim úgyis vannak már) elkészítettem a sajátomat: a kívánságlistám Tony Hawk ? :) Szeretnél megtanulni gördeszkázni ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nagyon tuti! Az ilyet mindíg cicásnak találtam, de ez így nagyon tuti! Különösen a Millenium Falcon. Mostmár tényleg a tied a leggyorsabb ócskavas az egész galaxisban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nagyon tuti! Az ilyet mindíg cicásnak találtam, de ez így nagyon tuti! Különösen a Millenium Falcon. Mostmár tényleg a tied a leggyorsabb ócskavas az egész galaxisban! :) Többi marad cicás, de ez persze nem az, igaz ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nem azért mert a Hajnié, hanem mert ötletes. Egyfajta kifigurázása a cicás dolgoknak. Ahogy általában azokban nincs Remus vagy Sparko, úgy ebben sincs AK, vagy X-Wing. Mondjuk előbb elhiszem Hajninak a Molotovot a Hajniéban, mint egy szakadt Lada tulajdonosának a Monroe-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 C4, Gatling, PlasmaGun, Atom, Uran, de leginkább a nagy és pusztító FLEX! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ilyen feliratokon már én is gondolkodtam,hogy a kocsi ajtóra csináltatok!(Mostmár nem teszem meg,mert az utánzás lenne) Nálam más témájúak lennének! Valahogy így. Tankcsapda Kárpátia Edda Ferencváros AC Milan M 62 V 63 CORSikA Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Miért ? :D ez sem rossz! :D sex drog rock & roll canabis canco canesten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 nálam időrendben így nézne ki: deep purple led zeppelin guns n roses dream theater opeth PORCUPINE TREE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ha mind az összest felsorolnánk,nem látszana a kocsi színe a sok matricától! (már egy ilyen bulikocsin is gondolkodtam,ami tele lenne matricával,levonóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Na! Küldök neketek képeket. Játék! Ez most ascona, vagy manta? FaOpel Lazarenko módra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ha már képek: Need, szerettem nézegetni a galériádat, de vagy két hónapja nem elérhető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ha már képek: Need, szerettem nézegetni a galériádat, de vagy két hónapja nem elérhető. :) Más is szerette csak nem úgy. Feltörték az oldalamat, többször, rosszindulatú emberek. Most van másik, de még épülget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts