Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 :) Május elseje van, de az osztókörrel még hadilábon állok. Amúgy is, csak a szélesítés alá dobom fel, addig marad a veterán feeling. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kösz a képeket! Eddig igazán kétségek között voltam, hogy hogy áll majd a felni a kocsi alatt, de most már tuti, hogy remekül néz majd ki. mondtam én h nagyon faca lesz remélem nem sajnálod h nem Bmw felnit vettél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 :) Rábactál, mert ez is az! :) Legalábbis arról került le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 http://img.tar.hu/manta/size2/21593957.jpg Öööö, izé, hogyé adod eztet?? :) :( Beleszerettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 szep a jargany :) az enyem tesoja :( a kipufogot is meg akarod tartani?"manta" hát igen... a látványmunka :) ettől a közdarabtól megválnék: http://img.tar.hu/manta/size2/21593766.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Te figyimá Mantácska! Ez nem a buszsofőr gyereké volt Pilisszentléleken? A 3 lityis Dual Ram mocival? :) (asszem Markóczynak hívják vagy mi. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 de igen. az övé volt. Én nemtom, de ebbe a borbetbe az az érdekes, hogy hátul 9x16os, elöl 7,5x16. Ilyet nemigen sikerüllt lőnünk vagy négy éven keresztül :) szerintem Sörös barátunknak nem ez a méret van, ahogy így elnézem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Nem, az enyém 9*17. Széép nagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 szep a jargany :) az enyem tesoja :P a kipufogot is meg akarod tartani?"manta" a kipufogó nem eladó. Túl szép hangja van. Meg neked nem is lenne jó, mert ez a hat hengerből 2x3ba jön le, és így találkozik a dobban. Szóval ezért nem. Van viszont egy dupla dtm eladó. Az most van felújításon, a hangját még nem hallottam. Nem, az enyém 9*17. Széép nagy! :D :) ha! :( sokkot kaptam vazze, sokkot kaptam ;) ügyes vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Olyan jó volt? :) Hát igen, talán már túl nagy is. De valahogy csak alámegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Olyan jó volt? :( Hát igen, talán már túl nagy is. De valahogy csak alámegy. :) meg jo hogy nem epp egy mtz traktor jart arra amikor eldontotted hogy felniket akarsz venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Olyan jó volt? :( Hát igen, talán már túl nagy is. De valahogy csak alámegy. :) Nem fog az kilógni a kasztniból a pogácsákkal? Szerintem biztosan. :) Tudom hogy rajta lesz a szélesítés de lemérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Semmi ilyesmi! Hübele Balázs módjára. De alá megy az, vagy ha nem, akkor szélesítjük a szélesítést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Semmi ilyesmi! Hübele Balázs módjára. De alá megy az, vagy ha nem, akkor szélesítjük a szélesítést... Ezt szeretem! AS szabvány szerint megy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Csakis! :) Ez a kedvenc szabványom! Az a szabály, hogy nincs szabály, és az is áthágható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 (edited) Szerencséd, hogy fehérvári vagy. A Budapestre ajanlott méret az FKFV szerint 13". Sportosabb vagányoknak 14". Az igazan bátraknak 15". 16"-csak saját felelősségre, a biztositóval szemben nem léphetsz fel kárigénnyel. 17" és felette - az intezkedő rendőr elmeorvosi szekertő bevonását kezdeményezheti. Költségek a felnitulajdonost terhelik. Ezt az FKFV adatbazisából néztem ki, itt a cim : www.fkfv.demszky.katyu.hu :) Módosítva Május3, 2006 : 2.4-16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 A legtöbb autón már alap a 15" gyárilag. Ezt most nem értem. :) Egyébként balloont a 17-re is rakhatsz. Perest meg a 13-ra és akkor annak is lőttek a kátyún. Ez nem felniméret függő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Remelem a site-ot nem nezted meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Itt épp útfelújítás folyik (nem csak kátyútlanítás, komplett új útszakaszokat húznak a foltosak helyett), úgyhogy no para. Ha meg nagyobb városban is szeretnék autókázi, akkor trailer, és irány Győr, ahol tényleg mindent felújítanak! :) Viccet félretéve, bízom a szerencsében, a kátyúmentes utakban, és más, kézzel nem fogható, emberek képzeletében élő dolgokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Itt épp útfelújítás folyik (nem csak kátyútlanítás, komplett új útszakaszokat húznak a foltosak helyett), úgyhogy no para. Ha meg nagyobb városban is szeretnék autókázi, akkor trailer, és irány Győr, ahol tényleg mindent felújítanak! :) Viccet félretéve, bízom a szerencsében, a kátyúmentes utakban, és más, kézzel nem fogható, emberek képzeletében élő dolgokban. es mi a helyzet a mikulassal? :( amugy aki mer az nyer, es addig elvezd ki az eletet amig lehet. de azert a katyukat keruld el jo messzire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 es mi a helyzet a mikulassal? :D amugy aki mer az nyer, es addig elvezd ki az eletet amig lehet. de azert a katyukat keruld el jo messzire :) Mikulásnak mázlija van, hogy a szánon nincs kerék, különben sikítva menekülne a magyar utakról.... :( Nem is tudom, mi lenne a magyar gyerekekkel... ;) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Nem akarom itt a dolgok folyását megtörni, de a chat-tel nem másznánk át inkább az X-be? Ez inkább maradjon meg tényleg a képeknek. És küldjetek ti is képeket Gabinak! :) És hogy ne legyek off: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 nem kis munka de ha benne lenne faca lenne :huh: http://cgi.ebay.de/Opel-Manta-GSI-C20XE-Um...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 nekem ez a legfeltettebb kepem. ilyenre szeretnem Mona-t megcsinaltatni. szerintetek lehetseges? valaszokat csak p.u.-ben kerek es csakis IGEN valaszokat :huh: manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ahogy elnézem, sűrűn jár magyar Manta talikra. :huh: No, az enyém ilyesmi lesz, csak tetővel, és ugyanilyen felnivel. Ha ilyet szeretnél, akkor a szélesítést és a lökösöket vedd elintézettnek, jó árban hozzá tudlak juttatni, egy nagyon jó barátom gyártja. De a tetőtelenítés már gázabb. Nem hiszem, hogy Magyarországon engedélyeztetni lehetne. Ha meg igen, akkor iszonyat pénz és meló, mert az engedély, műszaki rajz, meg effélék nem olcsók, és ráadásul a kasztnit is iszonyatosan meg kellene erősíteni. Egyszóval nagy bátorság kell ahhoz, hogy belevágj. Nekem amúgy most ez az etalon, a legjobban erre fog hasonlítani, csak másabb lesz az első lökös, mert az enyém pályaautóról került le, és máshogy illeszkedik a kasztnira (kopp olyan, mint kicsit feljebb a ralli autón, csak az enyémben nincs még az indexnek helye). De az ikerkocka és a szélesítés stimmel. A hátsó szárnyat még meg kell álmodni, de a hátsó lökös a kis keskeny fajta lesz, amiben benne van a rendszám is. Továbbá szeretnék kopoltyús és "VIVA" felíratos mocitetőt, de azzal úgy vagyok, hogy néha tetszik, néha meg giccsesnek találom (elvégre nem versenyautó lesz). Nagyjából ez a terv. Aztán ki tudja, mi lesz a vége??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts