manta Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Az addig oké, hogy az emosok lenyúlták a fekete-fehér dizájnomat, de hogy még valami sutyerák, alja, csoró szarházi is... :huh: az már skandallum!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Az addig oké, hogy az emosok lenyúlták a fekete-fehér dizájnomat, de hogy még valami sutyerák, alja, csoró szarházi is... :huh: az már skandallum!!!! Az megnyugtat ha ideírom hogy a Mantának jobban áll? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 meg :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Manta Montage: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Várjál, ez abból a jó régi sorozatból való nem? Valami McCormick vagy mi... Szerk.: Meg is van, Hardcastle & McCormick: Egyébként az autónak semmi köze az Opel Mantához, csak a nevét bitorolja, ugyanis a Manta Montage nevű replikakészítő cég csinálta, és az inspirálója egy McLaren MB6GT volt. Amúgy VW bogár alapra épült és Porsche 914 motorja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 De ha jól látom ezen is BF Goodrich gumi van :rolleyes: :lol: menő vagyok, mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Várjál, ez abból a jó régi sorozatból való nem? Valami McCormick vagy mi... Szerk.: Meg is van, Hardcastle & McCormick: http://www.net-commish.net/leagues/footbal...mick_(1984).jpg Egyébként az autónak semmi köze az Opel Mantához, csak a nevét bitorolja, ugyanis a Manta Montage nevű replikakészítő cég csinálta, és az inspirálója egy McLaren MB6GT volt. Amúgy VW bogár alapra épült és Porsche 914 motorja van. Azt tudom, hogy nincs köze a mantához. De szerintem jól néz ki. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 De ha jól látom ezen is BF Goodrich gumi van :blink: :D menő vagyok, mi? :lol: Nagykaland,nekem is az van a corsán! ;) Sőt...a fastrán is! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Nagykaland,nekem is az van a corsán! Akkó' nemlehet hogy te vagy McCormick? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Akkó' nemlehet hogy te vagy McCormick? :blink: Ő Johhny McNemomik vagy ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Ő Johhny McNemomik vagy ki. :D :rolleyes: :blink: :lol: Majdnem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Na erre gondoltam de Tomkrúznál kerestem. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Na erre gondoltam de Tomkrúznál kerestem. :rolleyes: :blink: Ő cientológus! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ő cientológus! :rolleyes: Egészségedre! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Egészségedre! :blink: :lol: Tudom ez nem az a topik,de miért voltatok ügyeleten? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 :blink: Tudom ez nem az a topik,de miért voltatok ügyeleten? :rolleyes: Junior lázas volt de már csak köhög. :lol: Láttunk Mantát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Szerintetek milyen dolog más kocsiját fényképezni? Van egy nagyon szép Manta a parkolónkban, már jó régóta... le akartam régebben is fényképezni, de eltűnt hónapokra, most meg megint ott áll a kis megszokott helyén, szívmelengető. :) Ha úgy gondoljátok, elhelyezhetek itt pár képet róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 szerintem szép dolog mások kocsiját fényképezni :) mi is sokszor megtesszük találkozók alkalmával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Mega-Bertha… … heißt dieses geile Gerät ernsthaft, das vom Vauxhall Dealer Team (DTV) ab 1978 im britischen Tourenwagen-Rennsport eingesetzt werden sollte*. Basis ist unverkennbar der Opel Manta B (in England: Vauxhall Cavalier Coupé). Wenn ich mir das Teil so betrachte, muss ich glaub ich nochma an den GT/E ran… * Aus unbekannten Gründen wurde das Projekt noch 1977 gestoppt. Für die Mega-Bertha war der Einsatz eines turbogeladenen 2,5 Liter Opel-Motors oder eines 8,1 Liter Chevrolet-Motors aus der amerikanischen CanAm-Serie (!) vorgesehen. Der Wagen steht heute in Irland und wartet nach über 30 Jahren immer noch auf seinen ersten Einsatz… Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Vauxhall Special Saloons "Mega Bertha". The proposed follow-up to Baby Bertha had an 8.1L Reynolds Can Am engine in a Cavalier Coupe body. Crikey. Engine never decided, would have been an 8ish litre McLaren Nicholson or a 2.3 or 2.6 turbo-charged twin cam (the body was cut down the middle and widened by a couple of inches). The car was never finished as Vauxhall took it in-house and away from DTV but it's sill in existence and has a 5 litre V12 - not sure if it has run in anger yet though. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 mega bertha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 http://www.motor-mania.org/wp-content/uplo...abertha_big.jpg ... Úgy néz ki, mint egy koncepció autó még dizájn rajzos fázisában, amikor még ki van emelve minden rajta :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Chris manta-ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Chris manta-ja na... ezt pont jókor küldted... <_< volt egy ötletem, de már lehet, hogy nincs :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Befér ide? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts