Colin Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Most lehet, hogy f*sz vagyok, de ez mégis milyen állat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 elég nagy állat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Van egy ilyen galéria oldal, itt találtam: http://gallery.oldopelclub.info/index.php Feltételezem a Rover 3,9 v8 került bele, és rakott rá 2 csigát biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Commodore B Coupe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Én meg ilyet akartam, csak már 10 éve is lehülyéztek miatta :D pedig szerintem tök jó, és az sem kizárt, hogy egyszer még megcsinálom... :D végülis ki nem szrja le, hogy ki mit gondol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Minek neked job kormányos Manta? :D Sz@r vele előzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 De ,ha rendőrös lesz akkor büntetni kell vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Commodore B Coupe. :D hát nekem mostanában nem a kép linkelgetés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Minek neked job kormányos Manta? :D Sz@r vele előzni. :P :D maga uram meglátta a lényeget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Én meg ilyet akartam, csak már 10 éve is lehülyéztek miatta :D pedig szerintem tök jó, és az sem kizárt, hogy egyszer még megcsinálom... :D végülis ki nem szrja le, hogy ki mit gondol? :P Rohadt ronda még mindig a kerek lámpa a mantán (bocs) és már Zima megcsinálta, mindenki másolással vádolna. :lol: Tudod mi lenne lassan a különc? Egy gyári állapotú manta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Minden hülye csinált már valamilyen típusú autóból rendőrautót :D ez nem újdonság, nem a Zima az első... Azt meg szintén leszarom, hogy ki mivel vádolna. Annak idején, amikor a Fast & Furious még a kanyarban sem volt, én már akkor neonoztam és azért is mindenki lehülyézett. Aztán mit ad isten, egy év múlva a nagy F&F őrületben hirtelen minden második hülyének lett neon a mantájában. Sőt, anno a matt feketét is mindenki fikázta, hogy milyen lesz az máááá.... most meg nézz körbe: mindenhol az van, csak van aki matricával oldja meg. Szóval az ilyen okosok véleménye kurvájul nem érdekel - annál is inkább, mert ha belegondolsz, mindenki szedi valahonnan az ötleteit, ahogy végül megépíti az autóját. Most akkor mindenki másol? Kevés eredeti ötlet van, lássuk be :D inkább ilyen egyvelegek vannak szerintem :D Sokaknak nem tetszik a kerek lámpa sem, nekem pl. a nagy lámpa nem tetszik... van, aki meg a négy kockalámpáért van oda... én a kerekért. De amúgy az is mindegy, mert én pl. a csillagos eget világítom vele, szóval ha egyáltalán nem lenne benne lámpa, az sem nagyon tűnne fel :lol: Ez pl. gyári: és én azonnal szedném le a kislököst meg a felnit, meg cserélném a lámpát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ez tuti, ide neon sem kell. http://gallery.oldopelclub.info/displayima...&fullsize=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ez tuti, ide neon sem kell. http://gallery.oldopelclub.info/displayima...&fullsize=1 wuhhh... :D most volt egy orgazmusom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 wuhhh... :D most volt egy orgazmusom :D :P képek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 képek? :D itt van (bocs, csak olyat találtam ahol nincs rajtam smink :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 itt van (bocs, csak olyat találtam ahol nincs rajtam smink :P) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lutria Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 Még egy kép a Manta prototipusról. Még több itt: http://retrorides.proboards.com/index.cgi?board=general&action=print&thread=114124 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 Még egy kép a Manta prototipusról. Még több itt: http://retrorides.pr...t&thread=114124 Ez egy 2 ajtós A Omega. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 ...meg egy Manta B szerelemgyereke. Oldalról jobban látszik: Hát, nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 Olyan mikor egy alapjában véve helyes kisgyereknek lófogai vannak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 elkenődött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Elsőre azt hittem hogy az úthenger utolérte a kanyarban és már félig kilapította mire észrevette hogy ráment, a maradékról meg Lákátosék lelopták a kerekeket, de aztán rájöttem hogy ez egy műalkotás akar lenni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Bringás, vagy deszkás rámpa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts