manta Elküldve December8, 2009 Elküldve December8, 2009 Az addig oké, hogy az emosok lenyúlták a fekete-fehér dizájnomat, de hogy még valami sutyerák, alja, csoró szarházi is... :huh: az már skandallum!!!!
tgabika76 Elküldve December8, 2009 Elküldve December8, 2009 Az addig oké, hogy az emosok lenyúlták a fekete-fehér dizájnomat, de hogy még valami sutyerák, alja, csoró szarházi is... :huh: az már skandallum!!!! Az megnyugtat ha ideírom hogy a Mantának jobban áll? :lol:
tgabika76 Elküldve December30, 2009 Elküldve December30, 2009 Várjál, ez abból a jó régi sorozatból való nem? Valami McCormick vagy mi... Szerk.: Meg is van, Hardcastle & McCormick: Egyébként az autónak semmi köze az Opel Mantához, csak a nevét bitorolja, ugyanis a Manta Montage nevű replikakészítő cég csinálta, és az inspirálója egy McLaren MB6GT volt. Amúgy VW bogár alapra épült és Porsche 914 motorja van.
manta Elküldve December30, 2009 Elküldve December30, 2009 De ha jól látom ezen is BF Goodrich gumi van :rolleyes: :lol: menő vagyok, mi? :blink:
kojakarettenetes Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Várjál, ez abból a jó régi sorozatból való nem? Valami McCormick vagy mi... Szerk.: Meg is van, Hardcastle & McCormick: http://www.net-commish.net/leagues/footbal...mick_(1984).jpg Egyébként az autónak semmi köze az Opel Mantához, csak a nevét bitorolja, ugyanis a Manta Montage nevű replikakészítő cég csinálta, és az inspirálója egy McLaren MB6GT volt. Amúgy VW bogár alapra épült és Porsche 914 motorja van. Azt tudom, hogy nincs köze a mantához. De szerintem jól néz ki. :rolleyes: :blink:
J0hnny Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 De ha jól látom ezen is BF Goodrich gumi van :blink: :D menő vagyok, mi? :lol: Nagykaland,nekem is az van a corsán! ;) Sőt...a fastrán is! :rolleyes: :D
tgabika76 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Nagykaland,nekem is az van a corsán! Akkó' nemlehet hogy te vagy McCormick? :rolleyes:
rtomi Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Akkó' nemlehet hogy te vagy McCormick? :blink: Ő Johhny McNemomik vagy ki. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Ő Johhny McNemomik vagy ki. :D :rolleyes: :blink: :lol: Majdnem...
rtomi Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Na erre gondoltam de Tomkrúznál kerestem. :rolleyes: :blink:
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Na erre gondoltam de Tomkrúznál kerestem. :rolleyes: :blink: Ő cientológus! :lol:
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Egészségedre! :blink: :lol: Tudom ez nem az a topik,de miért voltatok ügyeleten? :rolleyes:
rtomi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 :blink: Tudom ez nem az a topik,de miért voltatok ügyeleten? :rolleyes: Junior lázas volt de már csak köhög. :lol: Láttunk Mantát.
Jürgen Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Szerintetek milyen dolog más kocsiját fényképezni? Van egy nagyon szép Manta a parkolónkban, már jó régóta... le akartam régebben is fényképezni, de eltűnt hónapokra, most meg megint ott áll a kis megszokott helyén, szívmelengető. :) Ha úgy gondoljátok, elhelyezhetek itt pár képet róla. :D
manta Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 szerintem szép dolog mások kocsiját fényképezni :) mi is sokszor megtesszük találkozók alkalmával :D
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Mega-Bertha… … heißt dieses geile Gerät ernsthaft, das vom Vauxhall Dealer Team (DTV) ab 1978 im britischen Tourenwagen-Rennsport eingesetzt werden sollte*. Basis ist unverkennbar der Opel Manta B (in England: Vauxhall Cavalier Coupé). Wenn ich mir das Teil so betrachte, muss ich glaub ich nochma an den GT/E ran… * Aus unbekannten Gründen wurde das Projekt noch 1977 gestoppt. Für die Mega-Bertha war der Einsatz eines turbogeladenen 2,5 Liter Opel-Motors oder eines 8,1 Liter Chevrolet-Motors aus der amerikanischen CanAm-Serie (!) vorgesehen. Der Wagen steht heute in Irland und wartet nach über 30 Jahren immer noch auf seinen ersten Einsatz…
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Vauxhall Special Saloons "Mega Bertha". The proposed follow-up to Baby Bertha had an 8.1L Reynolds Can Am engine in a Cavalier Coupe body. Crikey. Engine never decided, would have been an 8ish litre McLaren Nicholson or a 2.3 or 2.6 turbo-charged twin cam (the body was cut down the middle and widened by a couple of inches). The car was never finished as Vauxhall took it in-house and away from DTV but it's sill in existence and has a 5 litre V12 - not sure if it has run in anger yet though.
Stefan Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 http://www.motor-mania.org/wp-content/uplo...abertha_big.jpg ... Úgy néz ki, mint egy koncepció autó még dizájn rajzos fázisában, amikor még ki van emelve minden rajta :devlish:
manta Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Chris manta-ja na... ezt pont jókor küldted... <_< volt egy ötletem, de már lehet, hogy nincs :angry:
Recommended Posts