tgabika76 Elküldve Július14, 2006 Elküldve Július14, 2006 picitOFF: Ismerek valakit aki hasonlót akar művelni Calibrával (a targásításra gondolok), csak ő annyival megtoldaná, hogy a targatetőt átlátszó plexiből (esetleg valami fényre sötétedő cuccból) gyártatná le. Hát szép lenne ha sikerülne összehozni, de még nála is csak tervszinten van a dolog...
manta Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Sanyi. Nem kell ide műszaki rajz. A mantások felét ilyen alapon már a Dunába lőhetnék.... Különben manta talira azért is érdemes lejönni, mert a lengyelek autói olyan rohad szépek, hogy az besz*rás. Na. Ott hemzsegnek a targa manták. Szegény Monából meg nem is nagyon lehet mást csinálni... Ezt a dakar sárga gépet meg már nagyon rég láttam talin. De tényleg jól néz ki :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Az enyém inkább ( R)okkersárga lesz... :lol: :huh:
Boogie Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Én meg holnap teszek fel a legújabb állásról képet! :) De most melózok épp. :huh: :lol:
mantababy Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Sanyi. Nem kell ide műszaki rajz. A mantások felét ilyen alapon már a Dunába lőhetnék.... Különben manta talira azért is érdemes lejönni, mert a lengyelek autói olyan rohad szépek, hogy az besz*rás. Na. Ott hemzsegnek a targa manták. Szegény Monából meg nem is nagyon lehet mást csinálni... Ezt a dakar sárga gépet meg már nagyon rég láttam talin. De tényleg jól néz ki :) remelem neem kell bankot robbantanom az engeedelyek miatt, azt se tudom , hogy fogjak neki a dolognak, de raerek asszem :unsure: 3 evig all a kocsi. szoval minden otlet es javaslat erdekel innentol fogva. ha valakineek esetleg van :D
manta Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 na majd ha visszatértél, mint a Jedi és jössz a vasért, akkor segítünk megadni az instrukciókat :unsure:
mantababy Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 na majd ha visszatértél, mint a Jedi és jössz a vasért, akkor segítünk megadni az instrukciókat :) meg 19 nap es a jedi visszater :D elobb hazamegyek es felhivlak majd a tovabbi programrol. De baj nem lehet mert Sanyi mantajaval megyunk haza :unsure: szoval a feeling kiraly lesz es Algyo a kicsi falum ujabb szep otot fog latni :lol: . nemsoka megyek hurrrrrrraaaa!!!!!!!!!!!!
mantababy Elküldve Július22, 2007 Elküldve Július22, 2007 Hali.kicsit melóztam a Monán.lehet nem tetszik mindenkinek de szerintem aranyos lett.a műszerfal még javításra vár ezért kölcsön számlapok vannak benn, de működik és ez a lényeg B) ja és a pedáljaimat nem érheti sérelem, szeretek papucsban meg mezítláb vezetni és puha dolgot kellett oda tenni, a birkabőr a legjobb megoldás volt.és mellékesen kényelmes is. :) http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192056...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192329...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070722/072207192419...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070723/072207192435...ltoltes.hu_.jpg
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2007 Elküldve Július22, 2007 A pedálsorodról a Nagy durranás c. film jutott eszembe. Ott Charlie Sheen indiánneve: Bojhosnyuszitappancs. :) A Mona felírat nagyon tetszik. B) Szép lesz, ha kész lesz. Hajrá Melinda!
manta Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Na, most kiverem a biztosítékot :) A szokásos kívánságlisták helyett (sparco, koni, momo stb. - > mert ilyenjeim úgyis vannak már) elkészítettem a sajátomat: a kívánságlistám
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Na, most kiverem a biztosítékot :D A szokásos kívánságlisták helyett (sparco, koni, momo stb. - > mert ilyenjeim úgyis vannak már) elkészítettem a sajátomat: a kívánságlistám Tony Hawk ? :) Szeretnél megtanulni gördeszkázni ? :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Nagyon tuti! Az ilyet mindíg cicásnak találtam, de ez így nagyon tuti! Különösen a Millenium Falcon. Mostmár tényleg a tied a leggyorsabb ócskavas az egész galaxisban! :)
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Nagyon tuti! Az ilyet mindíg cicásnak találtam, de ez így nagyon tuti! Különösen a Millenium Falcon. Mostmár tényleg a tied a leggyorsabb ócskavas az egész galaxisban! :) Többi marad cicás, de ez persze nem az, igaz ? :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Nem azért mert a Hajnié, hanem mert ötletes. Egyfajta kifigurázása a cicás dolgoknak. Ahogy általában azokban nincs Remus vagy Sparko, úgy ebben sincs AK, vagy X-Wing. Mondjuk előbb elhiszem Hajninak a Molotovot a Hajniéban, mint egy szakadt Lada tulajdonosának a Monroe-t. :)
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 C4, Gatling, PlasmaGun, Atom, Uran, de leginkább a nagy és pusztító FLEX! :)
Korzika Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Ilyen feliratokon már én is gondolkodtam,hogy a kocsi ajtóra csináltatok!(Mostmár nem teszem meg,mert az utánzás lenne) Nálam más témájúak lennének! Valahogy így. Tankcsapda Kárpátia Edda Ferencváros AC Milan M 62 V 63 CORSikA
manta Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Miért ? :D ez sem rossz! :D sex drog rock & roll canabis canco canesten :)
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 nálam időrendben így nézne ki: deep purple led zeppelin guns n roses dream theater opeth PORCUPINE TREE :)
Korzika Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Ha mind az összest felsorolnánk,nem látszana a kocsi színe a sok matricától! (már egy ilyen bulikocsin is gondolkodtam,ami tele lenne matricával,levonóval)
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Na! Küldök neketek képeket. Játék! Ez most ascona, vagy manta? FaOpel Lazarenko módra
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Ha már képek: Need, szerettem nézegetni a galériádat, de vagy két hónapja nem elérhető. :)
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Ha már képek: Need, szerettem nézegetni a galériádat, de vagy két hónapja nem elérhető. :) Más is szerette csak nem úgy. Feltörték az oldalamat, többször, rosszindulatú emberek. Most van másik, de még épülget.
Recommended Posts