nagy istván Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 ha opelről van szó gondoltam feljövök egy opel fórumra a bmw forumon is tudtak vna segiteni biztosan csak nem bmw ről van szó!!! opelben teljesen máshol vannak a cuccok nekem a vasban pl a termosztát a hűtőnél van és mint itt kiderült opelnél meg a vezérlés alatt te tudsz segiteni nekem bmw nél h nem veszi a hátramenetet meik szilentet kell kicseréljem ill mi ment el a 260as getrag ban? vagy megtudod mondani h hol van a vizpumpa ráadásul 2 körös a hütésem tehát nálam mindig forog a viz (tunying a vas ) sztem ne arcoskodj......getrag van opelben is és régebb óta mint a béjemvében.........történetesen a te getragod van a rekikben-senikben. mivel volt szerencsém dolgozni bmw-merci bontóban nem is keveset ezért hidd el nem annyira jó vasak.lehet nálad meghálálja a gondoskodást. minden autótipusnak megvannak az erősségei és gyengéi is. ha cih motorod lenne ahoz biztos hozzászólnék,de ohc-t nem vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ezt ma láttuk nagyon szép volt :rolleyes: http://www.duen.hu/kepek/foto/091229_mogyorod/DuEn_SzilveszterRallye2009_0060.jpg asszem ezzel mennek a history rally-ban...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Tavaly augusztus óta újra száguld a kabrióóó :) Beraktam az akksit és pöccre indult....vigyorgás van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Tavaly augusztus óta újra száguld a kabrióóó :) Beraktam az akksit és pöccre indult....vigyorgás van :D csak még nehogy az arcodra fagyjon az a vigyor ezekben az időkben... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 csak még nehogy az arcodra fagyjon az a vigyor ezekben az időkben... :D Nem hajtottam még le, de így is cúgos a tömítéseknek hála :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nem hajtottam még le, de így is cúgos a tömítéseknek hála :D Fugaszil vagy purhab :) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Fugaszil vagy purhab :) :D ;) ;) a purhab egész jó ötlet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Tegnap megyek nyuogdtan a nagykőrösi úton mikor beáll mellém egy új Cl merci. Egymás mellett mentünk egy darabig, akkor már átnéztem, hogy mivan. Erre a két nagydarab fazon ki benne ül mutogat h milyen király a kocsi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csacsogó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Sziasztok! Szeretnék egy kérdést feltenni nektek, Én csak ma regisztráltam mert egy kis segítséget szeretnék kérni. Csak egy dokog után szeretnék érdeklődni. Megtehetem e itt? Csacsogó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Sziasztok! Szeretnék egy kérdést feltenni nektek, Én csak ma regisztráltam mert egy kis segítséget szeretnék kérni. Csak egy dokog után szeretnék érdeklődni. Megtehetem e itt? Csacsogó Amennyiben asconával kapcsolatos, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csacsogó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Sziasztok! Ferdehátó opel asconához szeretnék kalaptartót. Ha van mennyibe kerül? Csacsogó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Sziasztok! Ferdehátó opel asconához szeretnék kalaptartót. Ha van mennyibe kerül? Csacsogó Na, ha ilyesmit keresel, azt inkább az adok-veszek, keresek rovatba írd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Sziasztok! Ferdehátó opel asconához szeretnék kalaptartót. Ha van mennyibe kerül? Csacsogó Szépet nehéz találni. ha van akkor pár ezer Ft-ért tudsz már venni...keress a vaterán és társain. illetve őket hívd fel mert sok asconát bontottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Don Migel Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 sziasztok! én most regeltem ide mivel nekem is Asconám van. ha alkatrész kell vkinek tudok segiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 sziasztok! én most regeltem ide mivel nekem is Asconám van. ha alkatrész kell vkinek tudok segiteni. Hello ! Milyen asconád van ? Kicsit többet is írhatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Milyen asconád van ? Szerintem piros C :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem piros C :) De a jobbos vagy a balos ? :D vagy mindkettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Don Migel Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 sziasztok.mindkettő C Ascona a bal oldali 1.8i ferdehátu 5 sebességes 1985-ös évjárat a jobb oldali 1.6 s ferdehátu 4 sebességes 1983-as. de mivl az 1.6-os moci kicsit meghalt ezért át lett szerelve az 1.8-as ugy hogy a karbit raktam rá mert megegyezett a beömlője. igy most van egy 1.8-as karburátoros Asconám meg 1 csomó alkatrész:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 sziasztok.mindkettő C Ascona a bal oldali 1.8i ferdehátu 5 sebességes 1985-ös évjárat a jobb oldali 1.6 s ferdehátu 4 sebességes 1983-as. de mivl az 1.6-os moci kicsit meghalt ezért át lett szerelve az 1.8-as ugy hogy a karbit raktam rá mert megegyezett a beömlője. igy most van egy 1.8-as karburátoros Asconám meg 1 csomó alkatrész:) Szoktál járni Pestre ? Tervek szerint 1-2 hónapon belül visszakerül az asconába a 16SH motor és lehet h akkor kell majd valami....de ez persze menet közben derül csak ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Don Migel Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szoktál járni Pestre ? Tervek szerint 1-2 hónapon belül visszakerül az asconába a 16SH motor és lehet h akkor kell majd valami....de ez persze menet közben derül csak ki :) szia. nem nagyon sszoktam Pestre járni. most milyen moci van a verdádban? nekem nagyon bejött az 1.6 s 4-es váltóval. 200km/h-nyomtam ki belőle próba képpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 szia. nem nagyon sszoktam Pestre járni. most milyen moci van a verdádban? nekem nagyon bejött az 1.6 s 4-es váltóval. 200km/h-nyomtam ki belőle próba képpen. C20NE rövid 5ös váltóval. Nekem is volt egy 5 ajtósom régen, abban 16SH volt 4es váltóval. Nagyon szerettem :) A c20ne-n azért érezni a 25 le plusszt :D A varajet meg egy nagyon jó karbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Tervek szerint 1-2 hónapon belül visszakerül az asconába a 16SH motor Mi a repedt herének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mi a repedt herének? Mert unalmas az élet :) Ha kicseréled te akkor megkapod a dízel C20Ne-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts