Gelko Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ... Apám....jól néz ki. Mintha tényleg fából lenne. :lol: De miért fújta telibe a feliratokat, meg a díszlécet is? :D Jobban megnézve, még a hátsó ajtón is látszik, mennyit dolgozhattak vele (illesztés a saroktól jobbra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nekem is nagyon bejön, simán el tudnám képzelni ilyennek a kabriot :lol: de ez nem lehet h matricázva van ? airbrush azért dúrva lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nekem is nagyon bejön, simán el tudnám képzelni ilyennek a kabriot :lol: de ez nem lehet h matricázva van ? airbrush azért dúrva lenne :D Mintha vmikor láttam volna, hogy úgy csinálják, hogy szivacsot húzgálnak/forgatnak a meg nem száradt festéken. De lehet rosszul emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Mintha vmikor láttam volna, hogy úgy csinálják, hogy szivacsot húzgálnak/forgatnak a meg nem száradt festéken. De lehet rosszul emlékszem. Asztalosnál láttam én is ezt a technikát. És valószínű a gyárakban is így csinálják a pozdorja famintás bútorlemezeket, nincs rajta külön fa réteg, csak a festék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 képem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 képem :D Cíííp ótóóóóóóóó. :lol: A felnik is szépek, nekem is van olyanom. Csak vettem másikat, és eladnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Cíííp ótóóóóóóóó. :lol: A felnik is szépek, nekem is van olyanom. Csak vettem másikat, és eladnám. és most már világhírű is :D azt hittem már eladtad a felniket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 és most már világhírű is :D azt hittem már eladtad a felniket... Még nem. Mondjuk nem is hirdettem sehol, csak itt az eladok topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Rá is csapnék, csak a 13'' nekem kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Rá is csapnék, csak a 13'' nekem kicsi. 14"-es. :D off Az ára, csak neked 30 ezer. on Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 képem :lol: Jó fotó. Nem is tudom ki fotózta. :D Rá is csapnék, csak a 13'' nekem kicsi. Rámegy a 15-ös mugi is csak nehéz lesz felpumpálni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Sziasztok. Ascona C alkatrészek eladók ha esetleg érdekel valakit.Hátha valamit tudtok használni. http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=121509 Az árak alkuképesek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Készítettem egy slideshow-t az autómról, hátha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Meg 200lovas LET motorhoz 4x100-as kerékagy a 256-os gyári fékekkel egy Calin? Nemár... ilyenkor azért féket is illene nagyobbra cserélni Hát amikor tavaly télen itt volt Kaposváron, akkor az A oszlopnál rozsdás volt a tetőlemez. (Festés után nem sokkal) A motorja sem gyári ha jól emlékszem.(asszem NE volt eredetileg az autó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nekem is nagyon bejön, simán el tudnám képzelni ilyennek a kabriot :lol: de ez nem lehet h matricázva van ? airbrush azért dúrva lenne :blush: Én tapéta+lakk párosítást is hallottam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Rámegy a 15-ös mugi is csak nehéz lesz felpumpálni. :blush: :lol: Jó az rá. Bár ez 16-os gumi volt. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Jé, ez a GT/E gurult még alattad? Vagy ez nem az az autó, ami Huszi Combo-jával szemben állt? UI.: Most látom, ez nem az, ez ötajtós. Gondolom ez állt az udvaron. B+! Neked csak kék meg fehér autóid vannak? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Jé, ez a GT/E gurult még alattad? Vagy ez nem az az autó, ami Huszi Combo-jával szemben állt? UI.: Most látom, ez nem az, ez ötajtós. Gondolom ez állt az udvaron. B+! Neked csak kék meg fehér autóid vannak? :D Jól látod, hogy 5 ajtós, de rosszul emlékszel, mert fehér 3 ajtósom nem volt. :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=486372 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Helló ! Mintha Ascona lenne a film elején: http://www.indavideo.hu/video/Kozlekedesbiztonsag_2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én 4 ajtós Samarának (asszem Lada Formának hívták ;) ) nézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én 4 ajtós Samarának (asszem Lada Formának hívták ;) ) nézem... Bááááááá, de a msodik videón milyen pillanat alatt kigyullad a kocsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Sziasztok! Sürgősen szükségem lenne egy Delco Remy gyújtáselosztóra, száma 90 180 100, 13S motorhoz. Kérem, hogy aki tud segíteni csörgessen meg: 20-911-0421 Köszönettel: AGS Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hümmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts