Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nyari emlekek "rest in peace 16v" B) Ascona 16v ;) :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 A fehér nincs túlműszerezve B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Kúl a verda : http://de.youtube.com/watch?v=j5wtFw-H89Q&e B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Kúl a verda : http://de.youtube.com/watch?v=j5wtFw-H89Q&e :D "Valamelyik este szex után egy látomás lehetett csupán, Elszörnyedve megláttam a jövõt szörnyû álmokban. A lánnyal kezdõdött talán, kinek szemében volt az a láng, Amely a jelet adta át nekem, hogy szeretkezni akar velem. De én ellöktem magamtól õt, eltiportam a szõke nõt, Egy imát mondtam a lelkemért, és hátranyúltam a késemért." B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma. A tartályban semmi folyadék, nem is az ment szét...a hűtő szintén tök száraz...aláfeküdtem...a motor tiszta fagyálló, a karter elején csöpög le... fagydugóknak ránézésre nincs baja... -valószínűleg valami elfagyott -esetleg egy cső engedett el de álló helyzetben nem jellemző és a motor elején -kipuff alatt nincs olyan. -ősszel mikor elraktam a vizet leengedtem és papíron -35 fokos fagyállóval tölöttem fel nem tudom mi tud elfagyni, majd tavasszal folyt köv B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma... Hát sajnálom és remélem nem nagy a problem, de ha mégis akkor nem drága egy új blokk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma. A tartályban semmi folyadék, nem is az ment szét...a hűtő szintén tök -ősszel mikor elraktam a vizet leengedtem és papíron -35 fokos fagyállóval tölöttem fel nem tudom mi tud elfagyni, majd tavasszal folyt köv B) Feltöltötted, vagy járattad is fagyállóval ? Mert ha nem, akkor mivel a víz "nehezebb" maradhatott alul benne. Másrészt a fagyálló a csöveknek is jobban árt és kilyukaszthatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Feltöltötted, vagy járattad is fagyállóval ? Mert ha nem, akkor mivel a víz "nehezebb" maradhatott alul benne. Másrészt a fagyálló a csöveknek is jobban árt és kilyukaszthatta. Természetesen járattam is .... A fagyás ellen az is szól h akkor miért nem a hűtőt nyomta szét hamarabb B) Egy olyan lehetőség is felmerült h a fagyálló kimarta a vízkövet valahonnan és azért szivárog... Kicsit sokban van ez a motor már nekem ;) Reméljük a legjobbakat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Természetesen járattam is .... A fagyás ellen az is szól h akkor miért nem a hűtőt nyomta szét hamarabb B) Egy olyan lehetőség is felmerült h a fagyálló kimarta a vízkövet valahonnan és azért szivárog... Kicsit sokban van ez a motor már nekem ;) Reméljük a legjobbakat :blush: ha alu motorod/hf-ed van akkor abba való fagyálló kell. láttam már olyat,hogy az alu fagydudót 1 hónap alatt kiette a vasblokkos fagyálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 ha alu motorod/hf-ed van akkor abba való fagyálló kell. láttam már olyat,hogy az alu fagydudót 1 hónap alatt kiette a vasblokkos fagyálló. C20NE - az alu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 ... de ha mégis akkor nem drága egy új blokk ;) Neki egy blokk nem elég. A múltkor is háromból vagy mennyiből legózott össze eggyet. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 C20NE - az alu... Eljött a LET ideje... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Neki egy blokk nem elég. A múltkor is háromból vagy mennyiből legózott össze eggyet. ;) én nem legóztam csak komplett motorokat cseréltem...a mostani meg kapott gyűrűzést, csapágycserét, hengerfejezés és így is szar B) ha nagy baja van akkor megy vissza a gyári motor és lassan de legálisan közlekedünk - akár külföldre is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Eljött a LET ideje... B) ;) Vedd meg ezt bontásra, Tomnak eladsz minden tuningcsicsaelemet egy vagyonért és ingyen volt a LET :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Vedd meg ezt bontásra, Tomnak eladsz minden tuningcsicsaelemet egy vagyonért és ingyen volt a LET ;) Tom kezében az ascona sorsa B) szép volt a fényezése ennek a kocsinak...adtunk is díjat neki a Blitzen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 mennyire igénytelen már az az üléshuzat ;) :blush: :D kérem vissza a díjat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Meg 200lovas LET motorhoz 4x100-as kerékagy a 256-os gyári fékekkel egy Calin? Nemár... ilyenkor azért féket is illene nagyobbra cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha indulás után belemegyek egy pocsolyába rövid időre elmegy a töltés, meleg motornál már nincs ez a probléma. Generátor szerintem elég magasan van ahhoz, hogy ne ázzon be, mi lehet a hiba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha indulás után belemegyek egy pocsolyába rövid időre elmegy a töltés, meleg motornál már nincs ez a probléma. Generátor szerintem elég magasan van ahhoz, hogy ne ázzon be, mi lehet a hiba ? Pedig az a generátor beázása miatt van. Nem elég "meleg", hogy hamar elpárologjon róla a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Helló everybodri :D Opel Ascona C 1.6SV benzin alkatrészei eladók. További részletek itt: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=121509 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM holnap körülnézek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 holnap körülnézek...... nekem sajna nincs:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 holnap körülnézek...... Vedd meg az interneten http://webshop.animare.hu/igy+csinald+opel...cs31+27565.html az ascona könyvet 3 700 Ft csak. beakartam szkennelni, de nem indult el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM Közbe megjavult, írj levelet nlacap@freemail.hu -ra és küldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts