A.G.S. Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 sokmindent szeretne az ember :lol: elvettem egyet és beraktam a kocsiba...felrakni nem akartam mert poros a szélvédő, remélem nem megy tönkre attól h hidegben van :lol: Nekem mindegy, milyen úton, de vasárnapig kerüljön hozzám a matrica, nem szeretném cserbenhagyni azokat, akiknek már régen megígértem. És nem tudom elégszer kifejezni az örömömet, hogy felragasztasz a kocsidra egy asconaclub-os matricát. Ui.:remélem az asconára akarod ragasztani... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 És nem tudom elégszer kifejezni az örömömet, hogy felragasztasz a kocsidra egy asconaclub-os matricát. Azok a régi szép idők amikor még én is ilyen lelkes voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 És nem tudom elégszer kifejezni az örömömet, hogy felragasztasz a kocsidra egy asconaclub-os matricát. Ui.:remélem az asconára akarod ragasztani... :-) persze h arra...alap h felragasztom rá...eddig is csak azért nem volt mert nem voltam matricázós, de azóta úgy vagyok vele h miért ne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló. Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol: Én pont 1 év használat után tudtam meg, hogy annak van harmadik funkciója is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 persze h arra...alap h felragasztom rá...eddig is csak azért nem volt mert nem voltam matricázós, de azóta úgy vagyok vele h miért ne :lol: Meg azóta talán lehet, hogy úgy érzed, hogy egész jó lett(lesz) ez a kis klub és már érdemes felragasztani. Egyébként meg csak azért "lepődtem" meg a kijelentésen, mert eddig teljesen elzárkóztál tőle. Hiába, a fejlődést nem lehet megállítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Én pont 1 év használat után tudtam meg, hogy annak van harmadik funkciója is :lol: Lehet, hogy csak én vagyok ilyen fejű, de ha valamit elkezdek használni, szeretem tudni, mi mire való. Tehát elolvasom a használati utasítást. Ha meg nem kaptam hozzá, megpróbálom valahol/valahogy megkeresni. Azért ma az internyet korában ez már nem olyan nehéz dolog. Meg az alap volt, hogy az "Így Csináld!"-ot megvettem hozzá... Abból szinte mindent meg lehet tudni. (nem úgy, mint az omegához, aminek elég szar a szerelési kézikönyve:-( De azért az is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Meg azóta talán lehet, hogy úgy érzed, hogy egész jó lett(lesz) ez a kis klub és már érdemes felragasztani. Egyébként meg csak azért "lepődtem" meg a kijelentésen, mert eddig teljesen elzárkóztál tőle. Hiába, a fejlődést nem lehet megállítani... This is a begining of a beautifull friendship :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Képek a vasárnapi Fagyosszentek opeltaliról. http://picasaweb.google.hu/ags.asconaclub/...diReptR20081207 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 :rolleyes: www.ascona400.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Vasconához lehet köze ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Vasconához lehet köze ? :) "Az alufelni a vételárat nem tartalmazza." Ez most azt jelenti hogy ingyen van a felni? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Vasconához lehet köze ? :rolleyes: szerintem feltétlen. Nagyon csendben van. Akár csak Tas! Adhatnának jelet a projektekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 http://s3.images.www.tvn.hu/2008/08/21/20/...a1c3e1a7241.jpg Igen, ez a kép már elég régóta megvan nekem. Nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Helló ! Tegnap megállítottak, hogy 25 000 Ft-ért adnának bontásra egy Ascona 1.8I-t . 5 sebességes. Állítólag mechanikusan jó, csak a karosszéria nem jó nagyon ezért kellett kivonni a forgalomból. Szélvédők, elektromos ablakemelő stb. viszont van. Társulnék valakivel, nekem csak pár minimális dolog kellene, illetve nincs helyem "bespájzolni" . Nekem csak elosztófej kellene tartalékba, illetve hátsó hamutartó csak. Viszlát Nagy László nlacaa@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Helló ! Tegnap megállítottak, hogy 25 000 Ft-ért adnának bontásra egy Ascona 1.8I-t . 5 sebességes. Állítólag mechanikusan jó, csak a karosszéria nem jó nagyon ezért kellett kivonni a forgalomból. Szélvédők, elektromos ablakemelő stb. viszont van. Társulnék valakivel, nekem csak pár minimális dolog kellene, illetve nincs helyem "bespájzolni" . Nekem csak elosztófej kellene tartalékba, illetve hátsó hamutartó csak. Viszlát Nagy László nlacaa@freemail.hu És mér csak a mélcímedet adod meg ha arra meg másfél napig nem válaszolsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 És mér csak a mélcímedet adod meg ha arra meg másfél napig nem válaszolsz? :rolleyes: Elnézést, de nem kaptam meg a leveled. Írtam egyet a fórumba megadott címedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ezt ma fótóztam, gondoltam hátha valakit érdekel, hiszen ritkaság az Ascona Cup nevezetű modell, svéd kiadás. Fehér (!) lökhárítók, fehér tükrök, díszlécek nélkül. A gyári ajtó / ülés kárpit is érdekes sárga-fekete-szürke csíkos. Nekem nagyon tetszett, beszéltünk a tulajdonossal is, egy idős bácsi, papucsban jött le annyira félti. Szegény már ütközött egy Volvo-val, ezért az eredeti szintén ritkán látott hűtőmaszk már nincs meg. 1.3S motorral van felszerelve a kicsike és mindössze 100 ezer kilómétert gurult a bácsinál 17 év alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ezt ma fótóztam, gondoltam hátha valakit érdekel, hiszen ritkaság az Ascona Cup nevezetű modell, svéd kiadás. Fehér (!) lökhárítók, fehér tükrök, díszlécek nélkül. A gyári ajtó / ülés kárpit is érdekes sárga-fekete-szürke csíkos. Nekem nagyon tetszett, beszéltünk a tulajdonossal is, egy idős bácsi, papucsban jött le annyira félti. Szegény már ütközött egy Volvo-val, ezért az eredeti szintén ritkán látott hűtőmaszk már nincs meg. 1.3S motorral van felszerelve a kicsike és mindössze 100 ezer kilómétert gurult a bácsinál 17 év alatt. http://kepek.rcoffroad.hu/public/asconacup.jpg http://kepek.rcoffroad.hu/public/asconacup2.jpg Nahát dejó két kép :) Ahogy nézem a sárvédő is megsínylette a kresst Ha annyira féltené szöges bakancsban jött volna le :D :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mit jelent a "CUP" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Mit jelent a "CUP" ? komplett in Polarweiß gehalten, inkl. Aussenspiegel - spezielle Sitzbezüge (wie Kadett Cup) - Kunststoffkopfstützen - GT Grill in Polarweiß - schwarz abgesetzte Zierstreifen in Stoßstangen und auf Seiten - schwarz - grau - gelb abgesetzte Zierstreifen a kárpit nagyon durva...nem is láttam még ilyen modellt.. hol van ez helyileg Gergő ? :rolleyes: info Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 most nézem h van rajta oldalindex is... eddig azt hittem h az csak az olaszországi asconákon volt :rolleyes: a fenti német szöveget pontosan nem tudom lefordítani, légyszi valaki tegye meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 komplett in Polarweiß gehalten, inkl. Aussenspiegel - spezielle Sitzbezüge (wie Kadett Cup) - Kunststoffkopfstützen - GT Grill in Polarweiß - schwarz abgesetzte Zierstreifen in Stoßstangen und auf Seiten - schwarz - grau - gelb abgesetzte Zierstreifen ... - teljes polárfehér fényezés, beleértve a tükröket is - speciális üléshuzat (mint Kadett Cup) - műanyag fejtámlák - GT hűtőrács, polárfehér színben - fekete díszcsíkok a lökhárítókon és az oldalakon - fekete/szürke/sárga díszcsíkok kb. ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 - Kunststoffkopfstützen Én csak azt nem értem mit éreznek ilyenkor ezek a csög friccek amikor 4 szót egybeírnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nyari emlekek "rest in peace 16v" B) Ascona 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts