Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott .

Ja, ja.... Annak valahogy ki is kell húzódnia hidegindításnál.... Ha más nem, neked kell kihúzni :) :lol:

Pláne így, téli szezonban. Eddig anélkül indítottál? :lol:

Megosztás:

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló.

Mondjuk ezen én is jót derültem. :)

erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :lol: azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :lol:

Megosztás:

Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma.

Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni.

Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni.

Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol:

Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :lol: :)

Megosztás:

erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :P azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :)

Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma.

Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni.

Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni.

Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol:

Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :P :lol:

Ugye-ugye.

Tomi ez marha jó volt. Akkorát röhögtem. :o

Úúúúú, de szemét vagyok. :lol:

Megosztás:

Gelko

teli project ascona b ...

Bazzzz... és ezzel mersz majd közlekedni?

Kicsit elbambulsz és már keresztben is vagy vele... :P :lol: :)

Hátra mindenesetre rakj majd be egy 15-tagos vasradiátort. Vagy kettőt. :lol: :P

Azért komoly ez a cucc.... :lol:

Megosztás:

Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló.

Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol:

Jaja. Nem mindenki Trabant-Wartburg-Lada időszakban tanult vezetni. (Én spec. Trabantos voltam, rutinból télen két plusz pótgyertyával, drótkefével, kihegyezett műszerész csavarhúzóval felvértezve a csomiban :lol:)

A belső világításon pedig én is meglepődtem. :)

Gelko

teli project ascona b http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg

Sose nyugszol? :P :P :lol:

Megosztás:

Nagyszerű! Csütörtökön kijössz lurdy-hoz? Ha nem, akkor a vasárnapi "fagyos szentek"-re? Ha oda sem, akkor találkozzunk még vasárnap elött, mert oda jönnek páran, akinek adnom kell belőle...

Köszi!

megbeszéljük, vasárnap szeretnék menni :lol:

mikor oda adom szólj rám h egyet elvettem az én asconámra :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.