Hic Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott . Ja, ja.... Annak valahogy ki is kell húzódnia hidegindításnál.... Ha más nem, neked kell kihúzni :) :lol: Pláne így, téli szezonban. Eddig anélkül indítottál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Pláne így, téli szezonban. Eddig anélkül indítottál? :lol: gázfröccs :lol: régi aszkónába tökre szerettem a kézi szivatót :) reggelente míg beértem suliba nem is kellett nyomni a gázt, elég volt a szivató...tiszta tempomat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Fogyasztáscsökkentő hatása is van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott . Azért ez nem gáz? Egy picit...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Azért ez nem gáz? Egy picit...? Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló. Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló. Mondjuk ezen én is jót derültem. :) erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :lol: azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma. Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni. Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni. Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol: Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :P azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :) Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma. Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni. Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni. Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol: Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :P :lol: Ugye-ugye. Tomi ez marha jó volt. Akkorát röhögtem. :o Úúúúú, de szemét vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Gelko teli project ascona b Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Gelko teli project ascona b ... Bazzzz... és ezzel mersz majd közlekedni? Kicsit elbambulsz és már keresztben is vagy vele... :P :lol: :) Hátra mindenesetre rakj majd be egy 15-tagos vasradiátort. Vagy kettőt. :lol: :P Azért komoly ez a cucc.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 sejtettem hogy nem lesz elég a 150 paci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg Attyaég ez komoly projekt így télre Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Attyaég ez komoly projekt így télre rutin meg az évek, kisujjából kirázza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló. Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol: Jaja. Nem mindenki Trabant-Wartburg-Lada időszakban tanult vezetni. (Én spec. Trabantos voltam, rutinból télen két plusz pótgyertyával, drótkefével, kihegyezett műszerész csavarhúzóval felvértezve a csomiban :lol:) A belső világításon pedig én is meglepődtem. :) Gelko teli project ascona b http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg Sose nyugszol? :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Gelko teli project ascona b http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg Dual Ram+B ascona a gyengém :lol: nem tartott sokáig az XE :) és mi lesz a kompresszorokkal ? nemsemmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Azért az MV6-os B Ascona sem volt gyenge :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Azt hiszem egyenlőre a cunda reklámja kedvencem lesz. Az arc egy 5 ajtós C Asconaával kocsikázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Azt hiszem egyenlőre a cunda reklámja kedvencem lesz. Az arc egy 5 ajtós C Asconaával kocsikázik. belinkeled ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Gelko teli project ascona b http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg Ezt az omegádból szedted ki, vagy egy újabb darab? Egyébként gratula. Ha esetleg eladnád az autót... érdekelhet :-) képpel nem idézünk - Gelko- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 AGS ! megvan a cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 A tv-ben láttam, nem tudom, hogy fenn van-e vhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 AGS ! megvan a cucc :lol: Nagyszerű! Csütörtökön kijössz lurdy-hoz? Ha nem, akkor a vasárnapi "fagyos szentek"-re? Ha oda sem, akkor találkozzunk még vasárnap elött, mert oda jönnek páran, akinek adnom kell belőle... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Nagyszerű! Csütörtökön kijössz lurdy-hoz? Ha nem, akkor a vasárnapi "fagyos szentek"-re? Ha oda sem, akkor találkozzunk még vasárnap elött, mert oda jönnek páran, akinek adnom kell belőle... Köszi! megbeszéljük, vasárnap szeretnék menni :lol: mikor oda adom szólj rám h egyet elvettem az én asconámra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 megbeszéljük, vasárnap szeretnék menni :lol: mikor oda adom szólj rám h egyet elvettem az én asconámra :lol: Szeretnél??? GYERE!!! És örülök, hogy végre "elvettél egyet a Te Asconádra"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szeretnél??? GYERE!!! sokmindent szeretne az ember :lol: elvettem egyet és beraktam a kocsiba...felrakni nem akartam mert poros a szélvédő, remélem nem megy tönkre attól h hidegben van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts