Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Gondolom :lol: :lol: :) :P elötte azért felkeresek egy aneszteziológust is h jól aludjak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 elötte azért felkeresek egy aneszteziológust is h jól aludjak :lol: Ha megy az üzlet,álom a költségeket :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988 Télleg nem sokat mehetett, mert még sose láttam a városban. Meg is lepődtem hogy ez az autó veszprémi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Kuttyer mutatta KK-on, a Vipercsíkokat leszámítva jónak tűnik http://www.hasznaltauto.hu/2547998_opel_ascona_1988 A srác felvette velem a kapcsolatot, hogy nem-e tudok-e valakit, akinek kell a kocsi, mert nagyon szereti, de nem akarja megtartani, hátha az asconaclubbbon belül kell majd valakinek. De állítólag már 1000x volt fenn a használtautón és mégsem vitte el senki. Azt mondja, minden pöpec benne, nagyon figyelt rá. Ha valakinek ilyen kell, érdemes megnézni. Szerintem... hozzászólásod szerkesztettem - Gelko - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 sztem az a baj h mattfekete és vipercsíkos :lol: nem túl jó előjel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 sztem az a baj h mattfekete és vipercsíkos :lol: nem túl jó előjel :lol: Szerintem meg kék (nézd meg a többi képet is :-)), és az is baj, hogy elég hülyén nézne ki a szibafestő-mázoló, amikor kiszáll egy vipercsíkos kocsiból és leveszi a festékes létrát a tetőcsomagtartóról... Viccet félretéve a csíkok miatt csak fiatalok jöhetnének szóba, de azoknak ez túl öreg és főleg TÚL CIKI! :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 ciki asconával járni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 ciki asconával járni ? :lol: tudom, hogy Te még nem vagy 27 éves (én meg már nem), és tisztelet a kivételnek, de szerintem a mai fiatalok nem szívesen vesznek asconát. Meg eleve 6-10 évnél öregebb autót. Én erre gondoltam. Inkább jár busszal, amíg meg nem veszik neki az új corsát vagy clio-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 tudom, hogy Te még nem vagy 27 éves (én meg már nem), és tisztelet a kivételnek, de szerintem a mai fiatalok nem szívesen vesznek asconát. Meg eleve 6-10 évnél öregebb autót. Én erre gondoltam. Inkább jár busszal, amíg meg nem veszik neki az új corsát vagy clio-t. ebben sajnos lehet valami nem épp divatautó de majd azzá tesszük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol: Sanyi Te speciális eset vagy ebben megegyezhetünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ebben sajnos lehet valami nem épp divatautó de majd azzá tesszük :lol: Akkor azért akarod eladni a Tiédet, hogy más is megismerhesse az asconázás érzését, és ezzel így népszerüsítjük, amiből egyenesen következik, hogy divatautóvá válik? :lol: Vagy mégsem adod el... Én nem akarom, hogy divatautó legyen belőle. Legyen inkább különlegesség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Ki tudja... Mondjuk én (épphogy) elmúltam 27, de a C Asconát magamnak fiatalnak tartom, azért nem szemezek vele. A 'B' na aaaaz igen! :lol: Pedig a B -a hátsókerék hajtásnak, és a historic rally-nak köszönhetően- egyre inkább divatos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Divat, nem divat, nagyon jó autó az tuti. A kis takony kölykök meg nem tudják miből maradnak ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Akkor azért akarod eladni a Tiédet, hogy más is megismerhesse az asconázás érzését, és ezzel így népszerüsítjük, amiből egyenesen következik, hogy divatautóvá válik? :lol: Vagy mégsem adod el... Én nem akarom, hogy divatautó legyen belőle. Legyen inkább különlegesség! nincs hirdetve sehol :) találtam egész jó megoldást a biztosításokra ezért per pill az ascona és a kadett is marad...de még mindig azt mondom h ha jön egy jó ajánlat az asconára akkor elgondolkozom rajta.... :lol: az a baj hogy ha felújítom akkor rendesen meg kéne csinálni h a köveztkező 10 évre jó legyen :P de az rettent pénz (nekem) félmunkát végezni ( kerékív,küszöb,olcsó fény) meg fele annyi pénz és pár évig még jó de az meg nem az igazi :P de jövőre kell vmit csinálni rajta mert meg kell fogni a rozsdát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubibubi Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Üdv az asconásoknak. Lehet hogy én le vagyok maradva de most lettem asconás. És már van problémám is. A műszerfalon az olajnyomás jelző alatt kigyulladt egy lámpa de nem tudom hogy ez mi.SEGITSETEK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Üdv az asconásoknak. Lehet hogy én le vagyok maradva de most lettem asconás. És már van problémám is. A műszerfalon az olajnyomás jelző alatt kigyulladt egy lámpa de nem tudom hogy ez mi.SEGITSETEK fejből sajnos nem tudom :lol: milyen szinű ? mi van az ábrán ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Divat, nem divat, nagyon jó autó az tuti. A kis takony kölykök meg nem tudják miből maradnak ki. :lol: Érdekes! Ezt én is szoktam mondani, csak én a 20 éves csajoknak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubibubi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 fejből sajnos nem tudom :lol: milyen szinű ? mi van az ábrán ? :lol: narancssárga szinü az ábrán két függőleges vonal között van egy átlós a közepén pedig egy pont Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 narancssárga szinü az ábrán két függőleges vonal között van egy átlós a közepén pedig egy pont Az a szivató visszajelzője lehet. Még karburátoros az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubibubi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Az a szivató visszajelzője lehet. Még karburátoros az autó? igen de gázüzemű . A szivató automata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 igen de gázüzemű . A szivató automata? úgy néz ki igen,mert ha nem az lenne akkor tudnál róla :lol: de automata szivatónál nem tudom miért éghet a lámpa :lol: milyen motor van benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 a kézi szivató a kormánytól balra van a lámpakapcsolótól jobbra le, esetleg nézd meg h van-e...ha nincs akkor egy téglalap alakú lap van csak a helyén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csubibubi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 a kézi szivató a kormánytól balra van a lámpakapcsolótól jobbra le, esetleg nézd meg h van-e...ha nincs akkor egy téglalap alakú lap van csak a helyén.... A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts