Gelko Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Mert akkor elmondhatod, hogy egy jó kis közösség tagja vagy és nem egy egyszerű opeles, aki nem tagja egy ilyen csapatnak. Egyébként meg nem erről szól , hogy be kell lépni, ha úgy érzed akkor majd belépsz magadtól is nem kell meggyőzni. Komolyra fordítva: sokszor itt hamarabb jutsz olyan információhoz a kocsiddal kapcsolatban amiért esetleg rengeteget kellene fizetned, vagy utánajárnod. Amúgy szerinted mi a hivatalos verzió? a hivatalos verzió alatt azt értettem amit (gondolom :!: ) meg lehet találni a weblapon-nem néztem még utána.gondolkozom a belépésen......eddig tagja volt a "család" egy másik klubnak (ACCH). ott nemigazán működtek a dolgok úgy vettem észre :D .a találkozókon kívül más anyagi kedvezmény nem volt gyakorlatilag.de nem szeretném bántani őket mert jó kis társaság az is és lehet h csak én látom igy :) ...és különben is.opellal járok naponta 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 sziasztok!!!! hát én is szeretnék majd MOTE tag lenni,mert nekem tetszik,bár nem ismerem még sajnos! ami késik nem múlik!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Érdekelne a véleményetek ! miért érdemes belépni a MOTE-ba ? (nem a "hivatalos" válasz érdekelne :lol: a hivatalos verzió alatt azt értettem amit (gondolom :!: ) meg lehet találni a weblapon-nem néztem még utána.gondolkozom a belépésen......eddig tagja volt a "család" egy másik klubnak (ACCH). ott nemigazán működtek a dolgok úgy vettem észre :lol: .a találkozókon kívül más anyagi kedvezmény nem volt gyakorlatilag.de nem szeretném bántani őket mert jó kis társaság az is és lehet h csak én látom igy :) ...és különben is.opellal járok naponta 8) Kell a hivatalos OK-on kívül más is? :D Én a társaság miatt léptem be, ugyanis akik nem tudnak társaságban maradni, azok úgyis kihullanak, és emiatt itt maradt a krémje :D :lol: És sztem a kedvezmények sem elhanyagolhatóak, pl alkatrész ügyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 akkor jövök kell 5rongy :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 a talin szerintem belépek :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 a talin szerintem belépek :supz: Helyes!! :smt056 :supz: :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 nekem most ninc srá dellám! :) :D meg snowbordozni fogok pont amikor a tali lesz :!: Nyáron,majd ha kész lesz a Kadett 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 nekem most ninc srá dellám! :) :D meg snowbordozni fogok pont amikor a tali lesz :!: Nyáron,majd ha kész lesz a Kadett 8) A lényeg hogy akard! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 nekem most ninc srá dellám! :) :D meg snowbordozni fogok pont amikor a tali lesz :!: Nyáron,majd ha kész lesz a Kadett 8) még nekem sincs meg konkrétan -mivel csóró diák vagyok :lol: de addig összehozom vagy ne legyen a nevem Gelkopel :lol: a kocsit is rendebe kell kicsit rakni.... Gabo ! régen nem te árultál egy diesel asconát ? mi lett a sorsa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Gabo ! régen nem te árultál egy diesel asconát ? mi lett a sorsa ? De én voltam... Háát elismerem azóta is itt rohad a kertben, ideiglenesen kivonva a forgalomból... Gondoltam ha nem lesz rá jelentkező, majd apránként megcsinálom, megcsináltatom amolyan bemutatóautónak. Ez a terv :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Gondoltam ha nem lesz rá jelentkező, majd apránként megcsinálom, megcsináltatom amolyan bemutatóautónak. Ez a terv :lol: :D lowrider ascona :) 8) bontani nem érdemes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Gabo! Milyen váltó van abban a diesel asconában??? Esetleg érdekelne vagy külön a végáttétel... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Opeles Barátaim ! a mai nap felháborító dolog történt velem.egy piros suzuki swift (ETU-044) tulajdonosa berugta a kocsim bal hátuljátaz ok talán annyi lehetett h nem engedtem el mikor nekem volt elsőbbségem.....(körülményekbe most nem mennék bele,a pasas kétszer akkora volt mint én).... :oops: a bátorságáról annyit h utána két kerületen át kergettem mert menekült. nemcsak az okozott anyagi kár ami a lényeg (ki lehet kalapálni) hanem h ma ebben a rohadt országban ez bárkivel megtörténhet....közlekedési morálról eddig sem beszélhettünk......... :) az ember még fog rólam hallani.... :smt071 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 :evil: kö**ög :twisted: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Opeles Barátaim ! a mai nap felháborító dolog történt velem.egy piros suzuki swift (ETU-044) tulajdonosa berugta a kocsim bal hátuljátaz ok talán annyi lehetett h nem engedtem el mikor nekem volt elsőbbségem.....(körülményekbe most nem mennék bele,a pasas kétszer akkora volt mint én).... :oops: a bátorságáról annyit h utána két kerületen át kergettem mert menekült. nemcsak az okozott anyagi kár ami a lényeg (ki lehet kalapálni) hanem h ma ebben a rohadt országban ez bárkivel megtörténhet....közlekedési morálról eddig sem beszélhettünk......... :) az ember még fog rólam hallani.... :smt071 Biztosító, rendőrség, két tanu akik egyformán beszélnek és nyerő vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Opeles Barátaim ! körülményekbe most nem mennék bele,a pasas kétszer akkora volt mint én).... :oops: a bátorságáról annyit h utána két kerületen át kergettem mert menekült. nemcsak az okozott anyagi kár ami a lényeg (ki lehet kalapálni) hanem h ma ebben a rohadt országban ez bárkivel megtörténhet....közlekedési morálról eddig sem beszélhettünk......... :) az ember még fog rólam hallani.... :smt071 Ha kell segítség szólj... :lol: :D Sajnállak, de sajna csak személyesen fejthetem ki majd a véleményemet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 lowrider ascona :) 8) bontani nem érdemes ? Szó szerint :D Manta Z vel még egyeztetnék egy kis turbó miatt, de vmi hasonlóban gondolkodtam... Bontani? Tudod, pont az kell vkinek ami már nincs, és aztán a kifosztott váz meg itt rohad el :lol: Szal nem tom... Gabo! Milyen váltó van abban a diesel asconában??? Esetleg érdekelne vagy külön a végáttétel... Egy igazi vadászgép sebváltója van (F16 :D) De 4 gangos, szal a végáttétellel nem sokra mész.. (Tudod '82 augusztusában még nem vót 5 sbes Asci :D - ill diesel biztos nem :lol: ) Hja és 0 szériás, úgyhogy egy márkaszervíz eldobná az agyát tőle, ha bármihez is nyúlniuk kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 ....Sajnállak, de sajna csak személyesen fejthetem ki majd a véleményemet.... Nem erről van szó. Viszont xy sporteszköz maradjon az, aminek szánták és lehetőleg még említés szintjén se kerüljön szóba, mint fizikai megtorlás eszköze. ui: köszi, hogy átírtad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 én is próbáltam moderálni magam!!!! :) no komment az esethez!! :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 a rendőrséggel az a gáz h ha ő is hoz két tanut és véleménykülönbség van,akkor egál.....emiatt pedig lezárják a nyomozást..... a rend őrei pedig sosem állnak a helyzet magaslatán ilyen téren (önhibájukon kívül)......de azért meg fogom próbállni....nem hagyom annyiban.....a testi fenyítésnél elegánsabb vagyok.... 8) :violent3: ilyenkor jön elő megint az a kérdés h mennyibe veszik az öreg autókat.nemhinném h ugyanez megtörtének ha pl egy audiban ülök.....vagy egy fiatalabb opelban....... sajnos naponta tapasztalom h az öreg asconát lenézik.még a suzukisok is....pedig.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Aztán nehogy zárlatos legyen a keyboard!!! Sőt, ITT van mééééég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Erről az autóról volt egy cikk a januári Flash magazinban. Állítólag Walter Röhrl raliautójának másolata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Finom kis csemege, 400LE 312km/h :) :) :) http://www.hot--wheels.de/imag/autos/Gal3/bild5.jpg És a titok nyitja, a C30SE nitroval: http://www.hot--wheels.de/imag/autos/Gal3/bild6.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Uupsz, bocs a képméretért :oops: mélykék, lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Uupsz, bocs a képméretért :oops: mélykék, lécci Ha rajtam múlna megbocsátok. :) :) Szép vas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts