Gelko Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 A barátom eladta az első asconámat :lol: állítólag megcsinálják és munkásautó lesz belőle...legalább nem a méhbe ment... csak szar h 16 év után kikerült a közelemből... majdnem megvettem én de nem lett volna értelme... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Melósverda lesz belőle szegény. Alig vannak már Asconák az utakon, kihaltak elég rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 De legalább most céép és jóó autója van neki. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 De legalább most céép és jóó autója van neki. :lol: :lol: igen, szereti is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Ezt nagyon szépen felújították! Bár nekem ez a rikító színű maszk nem jön be. A másik jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolfka Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Sziasztok! OPEL mágust keresek !!! Az alany ascona 86os 90lovas 16SH touring ami a bnőmé.... Csodás csendes motorja van.... de a váltó/difi mint az ikarusé...olyat kotyan és búg... Lehet ebbe a difi kottyanását állítani? A legolcsóbb megoldást keressük, én bontottban gondolkozom, valószinű F16os van rajta de én a számát nem találom! Minden F-es váltó felmegy a helyére? Azt hallottam hogy csak a D kadetté, A vectráé és a calibráé az asconán kívűl........... Ha vkinek van ilyen váltója is olcsóba szóljon! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A múlt heti projektem a motortér volt, kis ápolás, csinosítás. Hengerfejet + egyéb apróságokat lenyúztam, után ment a műhelybe gépmunkára (köszi Gelko az ötletet) majd tisztítás, festés, új csavarok stb. stb. Ilyen volt előtte: és utána: Mindez 3 délután gyümölcse. Az eredmény szerintem meggyőző lett. Megszűnt a korrózió is a motortérben. Barátnőm is típusimádó, talán jobban, mint én. Hétvégén vettünk egy ilyet a fekete mellé: '81-es Berlina, 1.6SH automata, bordó plüss belső, szép állapot, jön-megy, meg megáll, fék nincs rajta, egyébként minden oké. Megérte:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 a kiegyenlítőre menő csövet cseréld ki :lol: amúgy nagyon szép lett a motortér és az új szerzemény is jól néz ki, Grati hozzá :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 a kiegyenlítőre menő csövet cseréld ki :lol: amúgy nagyon szép lett a motortér és az új szerzemény is jól néz ki, Grati hozzá :lol: :lol: Sőt mondjuk ha magát a kiegyenlítő tartályat is kicserélné hogy ne legyen ilyen sárgás, valamint a fékszervó dobját illetve a főfékhengert feketére festette volna ezüst helyett, akkor pont úgy nézne ki mint egy vadonatúj Ascona motortere. De ez már csak kötekedés, így is szép lett nagyon. Mint ahogy a '81-es Berlina is. Vannak még képek róla? Például a bordó belsőről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Az 1-es hengernél direkt áll olyan ferdén a gyertyapipa? Netán a szűrőház meleglevegős nyúlványa miatt? Amúgy tényleg szép lett. Grat hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 ....Grati.... Khhhhmmmmm.... Ezt biztos te írtad ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Sőt mondjuk ha magát a kiegyenlítő tartályat is kicserélné hogy ne legyen ilyen sárgás, valamint a fékszervó dobját illetve a főfékhengert feketére festette volna ezüst helyett, akkor pont úgy nézne ki mint egy vadonatúj Ascona motortere. De ez már csak kötekedés, így is szép lett nagyon. Mint ahogy a '81-es Berlina is. Vannak még képek róla? Például a bordó belsőről? A kiegyenlítő tartály ilyen sárga volt mindig, a kupakja volt eredetileg fekete. A dob meg a főfékmh. meg gyárilag ilyen réz színű ha jól tudom, ez soha nem volt fekete. Réz színű festékre meg már nem volt pénz :lol: Okés, teszek fel képet a belsőről is, nagyon szép, elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Az 1-es hengernél direkt áll olyan ferdén a gyertyapipa? Netán a szűrőház meleglevegős nyúlványa miatt? Amúgy tényleg szép lett. Grat hozzá. :lol: Köszi. Igen, ez egy ferde pipa, sokáig egy szétrohadttal jártam ami lötyögött, mert sehol nem tudtam venni. Aztán kaptam 4 újat egy barátomtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Köszi. Igen, ez egy ferde pipa, sokáig egy szétrohadttal jártam ami lötyögött, mert sehol nem tudtam venni. Aztán kaptam 4 újat egy barátomtól. Nagyon szép lett a mocitér. Az "előtte" állapot is elég jó volt én hozzá nem nyúltam volna de így sokkal szebb, megérte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Khhhhmmmmm.... Ezt biztos te írtad ? :lol: :D :D :D uhh ezt nem is láttam, de meleg :D :lol: szóval azt akartam írni h Grat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Gergő ! gyorsan csinálj képeket az új szerzeményről mert nagyon várom már :lol: ha kell komplett piros belső akkor az asconaclubban Petinek van ingyé... látom az ótómatáknál maradtok végleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Gergő ! gyorsan csinálj képeket az új szerzeményről mert nagyon várom már :lol: ha kell komplett piros belső akkor az asconaclubban Petinek van ingyé... látom az ótómatáknál maradtok végleg :lol: Beszéltem már vele, pár dologra lenne csak szükség, kapaszkodók, ablaktekerő gombok, vezető ülés, esetleg első ajtó kárpitok. Remélem az Övé is ez a téglavörös Berlina belső. Csütörtökön szerintem mindkét autóval kimegyünk a lurdyhoz, még úgysem voltam az Opelosoknál, mindig csak az a V8:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Automata Forever ! Gratula, tényleg szép mindkettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Vummmm-vuuuuuum-vuuuuuuuuuuuuuuuuum-vummmmmmmmmmmmmmmmm-bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm-tsszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm-tsszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz <_< :huh: 1 baron is naggyon állat Balázs kocsija :D :lol: :D Csütörtökön is ki akrta hozni megmutatni a többi Ascona gazdinak, csak másként alakult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 tegnap végignyálaztam a mobile.de -n az asconákat...nagyon szép állapotúak (is) vannak. Amin meglepődtem h elég sok cabrio van és elég nagy árszórásban. Van ami értelmetlenül soknak vagy kevésnek tűnik <_< Ami biztos h az enyém most nem menne el jó áron, mert nagy a kínálat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 (edited) tegnap végignyálaztam a mobile.de -n az asconákat...nagyon szép állapotúak (is) vannak. Amin meglepődtem h elég sok cabrio van és elég nagy árszórásban. Van ami értelmetlenül soknak vagy kevésnek tűnik <_< Ami biztos h az enyém most nem menne el jó áron, mert nagy a kínálat :huh: http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/62..._1220647902.jpg Pedig már le is lett ültetve, és az ülések is custom! Tegyél bele Te is turós motort, meg valami búkócsövet, akkor tuti elviszik :-) Módosítva Szeptember11, 2008 : coupe Képpel nem idézünk.Legközelebb figyelj oda légyszíves Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Pedig már le is lett ültetve, és az ülések is custom! Tegyél bele Te is turós motort, meg valami búkócsövet, akkor tuti elviszik :-) spinner dísztárcsa kell meg világítós spricni, esetleg rendszámtáblatartó..akkor buknak rá majd igazán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 spinner dísztárcsa kell meg világítós spricni, esetleg rendszámtáblatartó..akkor buknak rá majd igazán <_< Van másik 5letem. Elég az 1.3-as motor, viszont kell flip-flop festés, legalább 5000W-os mélynyomó, 12 hangszóró, 107cm-es plazma, plusz 2 kisebb az ülés fejtámlába, és egy a motortérbe, krómozott 20"-os felnik, 60mm-es nyomtávszélesítő és -80mm-es ültetés. extrának: navigáció, PS3, lézerblokkoló, radardetektor, műholdas TV és Rádió. Ha van mobil interneted, akkor az is jöhet, bár már mindenki web'n'go-val mászkál a zsebében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ...Ami biztos h az enyém most nem menne el jó áron, mert nagy a kínálat :D Már megint el akarod adni? <_< Úgy is meggondolod magad! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 sziasztok. valaki tud-e c18ne automataváltorol müszakileirást ésrobbantot ábrát (érdeklődnék mikor lessz a köv.találka?) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts