gergew Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 aztarohadt...tényleg szép az autód, de durva h asconákat is piszkálják...kb havonta van egy eset :D hol történt ? nálatok ? Nyugi, nem nálunk. Badacsony mellett, a Szent György hegyen sétáltunk a barátnőmmel, a kocsit ott hagytam egy túrista pihenőhelyen, nyilt terepen, egy templom mellett. Körültötte a hegyoldalban mindenhol szőlő ültetvények, boros pincészetek. Nem jutottak be a rohadékok. Egyébként vicces, mindenhova dugdosta a csavarhúzóját, csak pont oda nem, ahova kellett volna:) Hihetetlen, hogy egy ilyen öreg automata vas így kell valakinek, romlott egy világ ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hihetetlen, hogy egy ilyen öreg automata vas így kell valakinek, romlott egy világ ez. egy cimborám asconáját -nem épp szép állapotú - feltörték lőrincen, elivtték belőle a zenét. rá 2 hétre feltörték Budán is de de akkor már csak a zárat vitték el...de minek ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 úgy árulják a hossztartót az asconához h "hossztartó üres" ez mit jelent ? milyen a nem üres ? vagy van teli ? :D valaki világosítson fel lééégyszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 úgy árulják a hossztartót az asconához h "hossztartó üres" ez mit jelent ? milyen a nem üres ? vagy van teli ? :P valaki világosítson fel lééégyszi :D Ki van öntve betonnal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ki van öntve betonnal. :D akkor nehéz lesz elhozni a bótbó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Sziasztok! Ide is felteszem, hátha valaki kimaradt volna más forrásból: 2008. 07. 19-én a mátyásföldi reptéren Asconaclub tali! Várunk minden asconást és szimpatizánst. Bővebb infók folyamatosan az asconaclub.hu-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Sziasztok! Ide is felteszem, hátha valaki kimaradt volna más forrásból: 2008. 07. 19-én a mátyásföldi reptéren Asconaclub tali! Várunk minden asconást és szimpatizánst. Bővebb infók folyamatosan az asconaclub.hu-n. héé ezt én akartam ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nagyon dúúúúrva születésnapi ajándék ;) :lol: :lol: mégegyszer köszönöm szépen ! aki adta majd felfedi magát :rolleyes: ülök,nézegetem forgatom pedig csak rugók :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Sziasztok! Ide is felteszem, hátha valaki kimaradt volna más forrásból: 2008. 07. 19-én a mátyásföldi reptéren Asconaclub tali! Várunk minden asconást és szimpatizánst. Bővebb infók folyamatosan az asconaclub.hu-n. Összefüggő betonfelület van ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nagyon dúúúúrva születésnapi ajándék :lol: :lol: :lol: mégegyszer köszönöm szépen ! aki adta majd felfedi magát :rolleyes: ülök,nézegetem forgatom pedig csak rugók B) ;) Háháhá!!!!!! EZ A CSOMAG ISMERŐS!!!! Nem én vettem Gelkonak, de tudom ki volt! :D ;) Boldog szülinapot, brotha' ! Solid! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Összefüggő betonfelület van ? :rolleyes: megkérdem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Összefüggő betonfelület van ? :rolleyes: Pörgés-forgás???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 ....Háháhá!!!!!! EZ A CSOMAG ISMERŐS!!!! Nem én vettem Gelkonak, de tudom ki volt! :lol: :rolleyes:.... Találkoztál már vele ? ;) Én úgy tudom, hogy más vette, mint akitől kapta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Találkoztál már vele ? :lol: Én úgy tudom, hogy más vette, mint akitől kapta ;) a név és a cím rajta van a dobozon, tudok mindent ;) köszi a közbenjáróknak is :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Találkoztál már vele ? :lol: Én úgy tudom, hogy más vette, mint akitől kapta ;) ;) Kerülgettem egy darabig..... :lol: :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Összefüggő betonfelület van ? ;) van és bárki mehet...szó szerint mert egy nyitott reptér és bejárnak tanulóvezetők meg aki akar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 van és bárki mehet...szó szerint mert egy nyitott reptér és bejárnak tanulóvezetők meg aki akar :rolleyes: Ajjjaj, égett gumi szagot érzek..... ;) Hópihe is tiszteletét teszi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 ;) Kerülgettem egy darabig..... :lol: ;) :rolleyes: Annyit azért tán nem kellett kerülgetned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 van és bárki mehet...szó szerint mert egy nyitott reptér és bejárnak tanulóvezetők meg aki akar :rolleyes: Nagyszerű, már csak össze kell lapátolni Hópihét ;) Majd rácsörgöm Misire, hogy mikor tudná meglesni kabrijóóóóóóót, majdani reparálási célzattal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ajjjaj, égett gumi szagot érzek..... ;) Hópihe is tiszteletét teszi? :rolleyes: ;) Aksitöltöd nincs véletlenül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 :rolleyes: Aksitöltöd nincs véletlenül ? De van. De nem véletlenül, hanem direkte hogy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 ....Majd rácsörgöm Misire, hogy mikor tudná meglesni kabrijóóóóóóót, majdani reparálási célzattal :rolleyes:.... Holnap majd felhívlak délután, de próbálj úgy készülni, hogy lehet jelenése lesz a cabrionak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Sziasztok! Akkor a taliról pár szó egy kicsit szebben kifelyezve: www.asconaclub.hu-h minden asconásnak kötelező! De a szimpatizánsokat is szívesen látjuk, csak szeressék az asconákat! (a helyszínről képek a honlapon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Holnap majd felhívlak délután, de próbálj úgy készülni, hogy lehet jelenése lesz a cabrionak :rolleyes: király de délután minnél késöbb legyen mert napközben vidéken vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 ascona új ülései : NFS Ricsi egész jól ismerheti őket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts