Gelko Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nálad :D :P ;) B) igen de ebben mi a vicces ? :D ha valaki megvesz valamit úgy építit ahogy akarja :D Szomorú :P ezért ne keseredj el...akkor lesz B) abból kiindulva h tiszta kosz a kocsi belseje egy kabriózás után a világos belső nem túl jó választás...bár pont a sötéten látszik meg a jobban a kosz... mindegy úgyis bilibe lóg a kezem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Azé' egy rendes ülést tehetnél bele, hogy ne legyen balesetveszélyes, ha lehet..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Azé' egy rendes ülést tehetnél bele, hogy ne legyen balesetveszélyes, ha lehet..... :D Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ha más nincs, ülésnek ez is jó: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D miért érzek én ebben némi iróniát ? :P valami vectra cuccot kipróbálok majd de a 60ast nem bírnák el a gátlók na meg nem tudom h a tornyok hogy bírnák...elvileg a hátsó tornyok ki letttek lakatolva miután megvettem :D az ülést ültetésnek olvastam...na ülés az nagyon kéne...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D Drága...... relatív. Kabrióba csak bőr, mert ha elázik a textil, az elég büdös lesz..... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Gelko ha már fényezés akkor ne fehér legyen...és keres rá valami brutális felnit......Vajbőr belső c20xe,nagy ültetés :D :D Soly féle fehérrel mibajod pl. abból kiindulva h tiszta kosz a kocsi belseje egy kabriózás után a világos belső nem túl jó választás...bár pont a sötéten látszik meg a jobban a kosz... Magadnak mondasz ellent. Amúgy van porszívó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ne már h enniyre trendi legyél dizel kabrio? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Soly féle fehérrel mibajod pl. A mostani fehér és a Soly féle fehér között van némi különbség...de én akkor se fújnék fehérre semmit...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A mostani fehér és a Soly féle fehér között van némi különbség...de én akkor se fújnék fehérre semmit...... Én meg sárgára :D Bár ez nem igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én meg sárgára :P Bár ez nem igaz :D Az asconát Én se sárgára fújnám ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 wááá mi a fene baj van a fehérrel? :D a fehér igenis nyerő :P mondjuk nekem a Soly féle fehér nemtetszik, olyan mintha tojás lenne belekeverve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 wááá mi a fene baj van a fehérrel? :D a fehér igenis nyerő :P mondjuk nekem a Soly féle fehér nemtetszik, olyan mintha tojás lenne belekeverve :D Nincs bajom a fehárrel,de erre az autóra nem fehéret fújnék...Azért lássuk be hogy kint se nagyon volt fehér tuning verda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Azért lássuk be hogy kint se nagyon volt fehér tuning verda :D nem, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 nem, mi? :D Tuning verda B) ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Magadnak mondasz ellent. Amúgy van porszívó. nem ellentmondás hanem csak "hangosan gondolkoztam" ne már h enniyre trendi legyél dizel kabrio? szar a motor és dízel hangja van :D lehet h a dugattyúcsapszeg kotyog benne.... :D a fehér tetszik nekem még ebben a radiátorzománc formában is...Soly féle gyöngyházfehér sztem nem állna jól a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 de ez nagyon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Etalon :D tudom hogy ez nem cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Etalon :D tényleg ez a legszebb...bár volt amit ti is fényképeztetek kint... visszafogottabb...bár az I500nál az volt a durva mikor még trabantkék volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 így alakult :D amikor kék volt akkor megrongálták vagy kifosztták a garázst vagy vmi ilyesmi sztori volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 nagyon szépek ezek az asconak de ha már régi akkor legalább legyen hátsókerekes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 És mondá az Úr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Sziasztok! '85-ös, 4-ajtós Asconához keresek komplett zárszettet. Sajnos a hétvégén el akarták lopni, de nem sikerült neki... Nem szeretnék 4. kulcsot, inkább lecserélném az összes zárat, gyujtásk. marad persze. 06/20 9207036 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 szép ascona régen nagyon nem tetszett ez a szín de most simán bevállalnám bár még mindig ez az ETALON :D http://st.blog.cz/k/kadett-d.blog.cz/obrazky/9086653.jpg képpel nem idézünk...Levettem linkre coupe Fekete Ascona jóság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Sziasztok! '85-ös, 4-ajtós Asconához keresek komplett zárszettet. Sajnos a hétvégén el akarták lopni, de nem sikerült neki... Nem szeretnék 4. kulcsot, inkább lecserélném az összes zárat, gyujtásk. marad persze. 06/20 9207036 aztarohadt...tényleg szép az autód, de durva h asconákat is piszkálják...kb havonta van egy eset :D hol történt ? nálatok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts