Gelko Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 mélykék76 írta: Nálad :D :P ;) B) igen de ebben mi a vicces ? :D ha valaki megvesz valamit úgy építit ahogy akarja :D coupe írta: Szomorú :P ezért ne keseredj el...akkor lesz B) abból kiindulva h tiszta kosz a kocsi belseje egy kabriózás után a világos belső nem túl jó választás...bár pont a sötéten látszik meg a jobban a kosz... mindegy úgyis bilibe lóg a kezem :D
Hic Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Azé' egy rendes ülést tehetnél bele, hogy ne legyen balesetveszélyes, ha lehet..... :D
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Hic írta: Azé' egy rendes ülést tehetnél bele, hogy ne legyen balesetveszélyes, ha lehet..... :D Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D
Gelko Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 mélykék76 írta: Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D miért érzek én ebben némi iróniát ? :P valami vectra cuccot kipróbálok majd de a 60ast nem bírnák el a gátlók na meg nem tudom h a tornyok hogy bírnák...elvileg a hátsó tornyok ki letttek lakatolva miután megvettem :D az ülést ültetésnek olvastam...na ülés az nagyon kéne...;)
Hic Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 mélykék76 írta: Esélytelen. Ami van eladó, az nem jó, nem illik bele. Ami beleillene az nincs, vagy túl drága :D Drága...... relatív. Kabrióba csak bőr, mert ha elázik a textil, az elég büdös lesz..... :P :D
Albert Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 coupe írta: Gelko ha már fényezés akkor ne fehér legyen...és keres rá valami brutális felnit......Vajbőr belső c20xe,nagy ültetés :D :D Soly féle fehérrel mibajod pl. Gelko írta: abból kiindulva h tiszta kosz a kocsi belseje egy kabriózás után a világos belső nem túl jó választás...bár pont a sötéten látszik meg a jobban a kosz... Magadnak mondasz ellent. Amúgy van porszívó.
coupe Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Albert írta: Soly féle fehérrel mibajod pl. A mostani fehér és a Soly féle fehér között van némi különbség...de én akkor se fújnék fehérre semmit......
Albert Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 coupe írta: A mostani fehér és a Soly féle fehér között van némi különbség...de én akkor se fújnék fehérre semmit...... Én meg sárgára :D Bár ez nem igaz :D
coupe Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Albert írta: Én meg sárgára :P Bár ez nem igaz :D Az asconát Én se sárgára fújnám ;) :D
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 wááá mi a fene baj van a fehérrel? :D a fehér igenis nyerő :P mondjuk nekem a Soly féle fehér nemtetszik, olyan mintha tojás lenne belekeverve :D
coupe Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 redline írta: wááá mi a fene baj van a fehérrel? :D a fehér igenis nyerő :P mondjuk nekem a Soly féle fehér nemtetszik, olyan mintha tojás lenne belekeverve :D Nincs bajom a fehárrel,de erre az autóra nem fehéret fújnék...Azért lássuk be hogy kint se nagyon volt fehér tuning verda ;)
redline Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 coupe írta: Azért lássuk be hogy kint se nagyon volt fehér tuning verda :D nem, mi? :D
coupe Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 redline írta: nem, mi? :D Tuning verda B) ;) :P :D
Gelko Elküldve Június9, 2008 Elküldve Június9, 2008 Albert írta: Magadnak mondasz ellent. Amúgy van porszívó. nem ellentmondás hanem csak "hangosan gondolkoztam" berlina írta: ne már h enniyre trendi legyél dizel kabrio? szar a motor és dízel hangja van :D lehet h a dugattyúcsapszeg kotyog benne.... :D a fehér tetszik nekem még ebben a radiátorzománc formában is...Soly féle gyöngyházfehér sztem nem állna jól a kocsinak.
Gelko Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 coupe írta: Etalon :D tényleg ez a legszebb...bár volt amit ti is fényképeztetek kint... visszafogottabb...bár az I500nál az volt a durva mikor még trabantkék volt :D
Gelko Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 így alakult :D amikor kék volt akkor megrongálták vagy kifosztták a garázst vagy vmi ilyesmi sztori volt...
redline Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 nagyon szépek ezek az asconak de ha már régi akkor legalább legyen hátsókerekes :D
gergew Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 Sziasztok! '85-ös, 4-ajtós Asconához keresek komplett zárszettet. Sajnos a hétvégén el akarták lopni, de nem sikerült neki... Nem szeretnék 4. kulcsot, inkább lecserélném az összes zárat, gyujtásk. marad persze. 06/20 9207036
gergew Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 Gelko írta: szép ascona régen nagyon nem tetszett ez a szín de most simán bevállalnám bár még mindig ez az ETALON :D http://st.blog.cz/k/kadett-d.blog.cz/obrazky/9086653.jpg képpel nem idézünk...Levettem linkre coupe Fekete Ascona jóság :D
Gelko Elküldve Június10, 2008 Elküldve Június10, 2008 gergew írta: Sziasztok! '85-ös, 4-ajtós Asconához keresek komplett zárszettet. Sajnos a hétvégén el akarták lopni, de nem sikerült neki... Nem szeretnék 4. kulcsot, inkább lecserélném az összes zárat, gyujtásk. marad persze. 06/20 9207036 aztarohadt...tényleg szép az autód, de durva h asconákat is piszkálják...kb havonta van egy eset :D hol történt ? nálatok ?
Recommended Posts