nlaca Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Asconához keresnék 4 felnit, illetve használt nyári gumit Budapest környékén. Illetve melyik típus felnije jó még hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Asconához keresnék 4 felnit, illetve használt nyári gumit Budapest környékén. Illetve melyik típus felnije jó még hozzá ? szinte minden ami 4x100as...corsa,kadett,astra,vectra,rekord stb stb...plussz a nem opel felnik közül is sok csak ott az ET számra és az agyméretre kell figyelni. átmérőben 15 col-ig rendben van (pl 195 50 15el) , nem ér be semmibe, utána nem tudom :D Ha kissebb ET-s felni teszel fel jobban fog kinézni mert jobban kint lesz a kasztniból, de picit húzza a futóművet...ha a felni agymérete lesz nagobb akkor meg egy párszáz Ft-os tehermentesítő gyűrű kell... nekem most a gyári méret 175 70 13 van fent -téli fentmaradt :D és nagyságrendekkel kényelmesebb mint a nyári 185 60 14 ...7col széles felniken, bár nagyon nemszép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Azt elhiszem, hogy kényelmesebb, de gondolom a stabilitása meg sem közelíti a peresebb gumiét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Azt elhiszem, hogy kényelmesebb, de gondolom a stabilitása meg sem közelíti a peresebb gumiét. persze, de normál használatnál nincs szvsz jelentősége...magyar utakra sajnos a ballonos gumi ideális :D - nekem kicsit jobban is tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Kösz, megyek bontó felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ponyi4444 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Nem tud valaki eladó A Asconát? Mindegy milyen állapótú. Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Mindegy milyen állapótú ilyen autó nem létezik hamar meg lehet tanulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ponyi4444 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ilyen autó nem létezik hamar meg lehet tanulni Hello Sajnos tudom én is, de hiszek a csodákban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Gellértbácsi, egy csüccs hátra? csekdiszáut Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sziasztok! Nem tud valaki eladó A Asconát? Mindegy milyen állapótú. Előre is köszönöm 100 000 van egy 1.6 -os C a vaterán http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...919&adult=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Gellértbácsi, egy csüccs hátra? csekdiszáut jól néz ki de előre is kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ponyi4444 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 100 000 van egy 1.6 -os C a vaterán http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...919&adult=1 Szia! Köszönöm az infót, de sajnos csak Ascona A jöhet szóba:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 hüm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ez tényleg gyönyörű. Alapból is imádom a B Ascona formáját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ponyi ez talán éppen megfelelő lehet http://www.hasznaltauto.hu/2043813_opel_a_1971 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 1.8 -as Ascona C-hez keresnék bontott kipufogó rendszert, ha lehet komplettet, mert annyira barkács munka a meglévő, hogy hegesztések mellett lyukad, felfogók meg betonvasból vannak :sowwy:, Ha lehet Budapest környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 mert annyira barkács munka a meglévő, hogy hegesztések mellett lyukad, felfogók meg betonvasból vannak :lol:, asconás életérzés :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 1.8 -as Ascona C-hez keresnék bontott kipufogó rendszert, ha lehet komplettet, mert annyira barkács munka a meglévő, hogy hegesztések mellett lyukad, felfogók meg betonvasból vannak :sowwy:, Ha lehet Budapest környékén. Az interneten találtam az Osz-car kft-t http://www.oszcar.hu/ , itt van pár új alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 eredeti papírok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 eredeti papírok :sowwy: Attól még ronda az eleje. Ez valami irmscher maszk akar lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sztem meg az a szép benne, hogy eléggé egyedi. Nekem a pótféklámpa nem tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sztem meg az a szép benne, hogy eléggé egyedi. Nekem a pótféklámpa nem tecc. maga az autó nekem nem tetszik annyira- persze tetszik hisz ascona cabrio- de a sima gyári kinézet nekem szebb....de durva h vannak ott voll meg irmscher papírok :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Sajnos Mo-on nem becsülik meg az autó gyári papírjait B) Igaz a Rekordunknak megvan az eredeti szervízkönyve, de eredeti kezelésit sajnos még nem tudtam hozzá szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Sajnos Mo-on nem becsülik meg az autó gyári papírjait ;) Igaz a Rekordunknak megvan az eredeti szervízkönyve, de eredeti kezelésit sajnos még nem tudtam hozzá szerezni. nekem van ascona kezelési könyvem, sztem még az is nagy dolog B) anno az 5 ajtóshoz volt és nem adtam tovább B) tegnap kapott az ascona 2 új kilincset mert eltört még régebben a vezető oldali...sajnos fényzett volt és nem akartam fehérre fújni ( sztem rondább ha elüt a fehér mint ha fekete) ezért lett 2 fekete...nem mondom h így szebb de ez van :D és nagyon jó kis kabriós idő van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 A tűző napon egy sapi azért el szokott kellni? Engem néha az is idegesít, ha a nyitott tetőablakon tűzi a búrám a nap. Én is kaptam Berlinától egy E1 Rekord kezelésit, de szívesen elcserélném egy E2-esére. Bár sztem ez halott vállalkozás. Az omihoz sikerült lőnöm a vaterán egy évjáratban passzoló magyar nyalvűt, utánna meg a németet majdnem annyiért elpasszoltam mint amennyiért a magyart vettem. Szerencsém volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts