gergew Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hello ! teljesen gyári bőr ülést én eddig szürkét láttam de az elkerülendő -legalábbis nekem nem tetszik :) sajnos nem tudom hogy itthon hol lehetne taláni, kint sokkal esélyesebb. ami szép az a gyári recaro belső ami az sr-ben volt de az csak félbőr... Köszi a gyors választ. Én bézst, vagy barnát szeretnék, mivel ilyen a belsőm. Az is tetszik, tudom melyikre gondolsz, de elsősorban teljes bőrözésűt keresek. A mostani sima vászon és már eléggé szét van ülve, kemény és kopottas. Huzatot nem tettem rá soha, nem szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 szerintem a legjobb ha csináltatsz...az legalább még egyedi is lehet...bár nem olcsó mulatság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 sziasztok. van egy garnitúrára való ferrodolom(jurid)a hátsó dobfék pofáira. ascona,kadett tipusokra.a leirás szerint 1.3-1-8-ig szegecsekkel. ingyen vihetö,mert én nem tudom használni. nekem is ilyen van az autómon és nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 sziasztok. van egy garnitúrára való ferrodolom(jurid)a hátsó dobfék pofáira. ascona,kadett tipusokra.a leirás szerint 1.3-1-8-ig szegecsekkel. ingyen vihetö,mert én nem tudom használni. nekem is ilyen van az autómon és nagyon jó. ha ingyen van akkor idevele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ha ingyen van akkor idevele :) jösz ráckevére? ott odaadom. vagy add meg a címed,elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Gelkonak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 tömegautó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ja,van olyan ország ahol kettőnél több is van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 tömegautó :D Néha sajnálom, hogy elpaszolódott a jó kis 1,6 D-m... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Még vehetsz egyet játszósnak télre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 tegnap elővettem a kabriót, november óta elöször :D pöccröff,még az akksi sem merült le...és nagyon jó volt menni vele :D a héten azért elviszem dokihoz 1-2 dolgot megcsinálni rajta...amíg nincs meg a senator utódja asconázás lesz :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 tegnap elővettem a kabriót, november óta elöször :D pöccröff,még az akksi sem merült le...és nagyon jó volt menni vele :D a héten azért elviszem dokihoz 1-2 dolgot megcsinálni rajta...amíg nincs meg a senator utódja asconázás lesz :D :D :D :D és mi lesz az utód???? a senator után csak rosszabb jöhet.......... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 és mi lesz az utód???? a senator után csak rosszabb jöhet.......... :D :D Nem biztos. Egy Mantában el tudnám képzelni a srácot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Nem biztos. Egy Mantában el tudnám képzelni a srácot. :D háááát!! kényelem terén nagy visszalépés lenne,bár a mantának is megvan a filingje. nekem nem jön be,bele sem férnék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az igaz, hogy kényelemre nem egy Seni, de kényelmes ez is. Nagyon jól lehet pl. aludni benne. Mondjuk én nem vagyok egy Góliát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az igaz, hogy kényelemre nem egy Seni, de kényelmes ez is. Nagyon jól lehet pl. aludni benne. Mondjuk én nem vagyok egy Góliát. :D méééér én góliát vónék. csak hát most a télen megnöttem kissé.... fejlődö szervezet lévén sokat eszek(meg persze jókat). a vauxhallomban még jobbakat lehet aludni,kinyújtott lábbal vizszintesen. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én is úgy alszom a Manta hátsó ülésén. :D (igaz a lábam kilógatom az ajtón, de nyújtva van! :D) Node elkeseredve látom, hogy Gelko feladta a farhajtást. Minth a GSi Astrák után kacsintgatna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én is úgy alszom a Manta hátsó ülésén. :D (igaz a lábam kilógatom az ajtón, de nyújtva van! :D) Node elkeseredve látom, hogy Gelko feladta a farhajtást. Minth a GSi Astrák után kacsintgatna. :D az elsőkerekes autó nem igazi autó. a keresztfiam 3 kerekü bicaja is elsőkerékhajtású. :D :D én nem az ülésen gondoltam az alvást hanem a csomitérben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Jaaaaa! Hát, akkor tényleg nyertél! :D Ahhoz még én sem vagyok elég pici, hogy a Manta csomijában kényelmesen aludjak. Bár talin, részegennem épp a kényelem az elsődleges szempont alvásnál. :D Őszintén szólva akkor már semmilyen szempont sincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Jaaaaa! Hát, akkor tényleg nyertél! :D Ahhoz még én sem vagyok elég pici, hogy a Manta csomijában kényelmesen aludjak. Bár talin, részegennem épp a kényelem az elsődleges szempont alvásnál. :D Őszintén szólva akkor már semmilyen szempont sincs. :D ha megyek haza szilvásról már tényleg bemegyek a gázért.csak még nem tom mikó. az meg ne italozzon aki nem bírja az alkoholtartalmú ital ártalmait....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 az meg ne italozzon aki nem bírja az alkoholtartalmú ital ártalmait....... :D :D Jól beszél a srác :D :D Na Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Jól beszél a srác :D :D Na http://i.pbase.com/u15/hildi1/upload/12300077.Ascona400.JPG ugye megmondtam!!!! :D az alkohol öl,butit és jó bulikat szül....... :D képpel nem idézünk- Gelko Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 elkiabáltam :D nem eltört a kilincsem pont a vezetőoldalon ? :D jó volt átmászni a túloldalról :D a héten veztengely csere lesz talán akkor megszűnik a dízel hang, amit még nem tudok h házzal együtt cseréljük-e mert úgy kicsit macerásabb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 elkiabáltam :D nem eltört a kilincsem pont a vezetőoldalon ? :D jó volt átmászni a túloldalról :D a héten veztengely csere lesz talán akkor megszűnik a dízel hang, amit még nem tudok h házzal együtt cseréljük-e mert úgy kicsit macerásabb.... kellet eladni a senit.... :D még a sírból is boszút áll. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 bekerült a kabrioba a jó vezérműtengely, házzal együtt... kapott komplett hengerfejezést is pár új tömítés meg vízcsövek átnézve+egy olajnyomás visszajelző lámpa -nem tudom mióta nem volt, nekem fel sem tűnt:) kopogni még mindig kopog a motor... :D következő ötlet a dugattyú csapszeg de sztem azt kihagyom..-nemhinném h eccerű javítani... használom oszt lesz ami lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts