Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Artikelnummer: 190195789646 Old meg :) :) na ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 na ? :) Ügyes, megveheted a szettet :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ügyes, megveheted a szettet :) :) azt hittem megkapom nyereményként :) szetten is gondolkoztam de vmi használt rugó fér inkább bele a költségvetésbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nesze : 270207006755 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nesze : 270207006755 igen, ilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nemtom mér b%sztam el a linket, de mind1 megvan. A link lényege csak az volt hogy D-vel compatible, kiskukkerom se akarta hogy szettet vegyé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Emlékeim szerint az E Kadettével is kompatibilis, de vigyázzatok a súlyra, nehogy aztán az Ascona nagyobb tömege miatt a Kadett 40mm-es ültetőrugója rögtön 50mm-t ültessen az Asconán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Emlékeim szerint az E Kadettével is kompatibilis, de vigyázzatok a súlyra, nehogy aztán az Ascona nagyobb tömege miatt a Kadett 40mm-es ültetőrugója rögtön 50mm-t ültessen az Asconán. gondoltam rá, a kabrio velem együtt 1160kg volt ha jól emlékszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Emlékeim szerint az E Kadettével is kompatibilis, de vigyázzatok a súlyra, nehogy aztán az Ascona nagyobb tömege miatt a Kadett 40mm-es ültetőrugója rögtön 50mm-t ültessen az Asconán. Az kizárt dolog mert a D-nek hátul kúp, az E-nek meg tojás alakú a rugója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 okosba (némi heckeléssel) az E rugót be lehet tenni a D be de fordítva nem . ill. a D kombi rugót be lehet tenni még pl. F astra kombiba . de láttam én már fillérbaxo tulaj kadettjába skoda s 100 rugót is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 de láttam én már fillérbaxo tulaj kadettjába skoda s 100 rugót is :) Szerintem láttál már olyan Kadettot ami szép volt és nem tudtad hogy Skoda rugó van benne pedig igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Persze :) Bár nem volt olyan egyszerű a végén, mert csak a motort akartam eredetileg kicserélni, de más volt a nyaka. Lenne egy kérdésem: a biztosíték táblát hogy lehetne "kifordítani" a hátuljához hozzáférni, mert raktam bele központi zárat és csak a biztosítékok nyakára tudtam a drótokat csak kötni, illetve világítás visszajelző nem berreg most. Hali! Ablaktörlő motor műkődik? Tudod a 200 forintos!!! Karcsi vagyok Gyömrőről.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az kizárt dolog mert a D-nek hátul kúp, az E-nek meg tojás alakú a rugója. Miniblock rugónak hívják ami az E-ben van, és arra alapoztam a fentieket, hogy nekem az E-Kadettben Ascona rugó volt hátul állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Egy ismerős arc : http://www.youtube.com/watch?v=LcC46PQ7Udc&NR=1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguz Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok! Lenne itten nekem egy 1.6D asconám és elég sokat gondolkoztam azon hogy hogyan lehetne többet kihozni belőle és arra jutottam hogy megcsinálnom turbódieselesre!Nem tudom hogy közületek valaki próbált-e ijet vagy van-e ijen asconája de ha tudnátok ötleteket,tanácsokat adni azokat nagyon megköszönném!!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 A legegyszerűbb a komplett motorcsere akkor. A turbó nem csak abból áll, hogy rárakok egyet a szívó motorra. Ha az alap kompressziót nem csökkented egy kicsit, akkor csúnya vége lehet. Másrészt az adagolón is állítani kell, mert különben olyan szegény lesz a keverék mint a templom egere.... Én nem mókolnék házilag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 A turbó olajozásáról nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 A turbó olajozásáról nem is beszélve. Így van, még ezer dolog ott van, amire figyelni kell. Kell egy komplett X17DTL motor, oszt kalap kabát. Bár Johnnynak a Dezsőben asszem szívódízel van, és nem panaszkodik. Itt a fórumon volt már srác, aki az X17DTL-t mechanikus adagolóra visszaalakította, (LacBp asszem) és úgy is nagyszerűen muzsikál. Mi a gond az 1.6D-vel, gyengécske? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok! Lenne itten nekem egy 1.6D asconám és elég sokat gondolkoztam azon hogy hogyan lehetne többet kihozni belőle és arra jutottam hogy megcsinálnom turbódieselesre!Nem tudom hogy közületek valaki próbált-e ijet vagy van-e ijen asconája de ha tudnátok ötleteket,tanácsokat adni azokat nagyon megköszönném!!! :) :) :) dízelhez nem sokat értek de sztem is egy 1.7 TD lenne a megoldás...az ascona club -ban Kawának van ilyenje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Bár Johnnynak a Dezsőben asszem szívódízel van, és nem panaszkodik. Ha lenne pénzem már rég nem ez a blokk lenne benne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguz Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok!Az az igazság hogy az 1.6 D csak 57LE és ráadásul első keréken igaz az első kerékkel nem is lenne gond ha lenne vagy 100-150LE de ez a 57LE ez nagyon karcsu!!!Ma voltam 1 adagólós emberkénél és azt mondta hogy kb. 100pacit ki tud hozni csak az adagolóból :) nem tudom hogy igaz lehet e de nagyot néztem!jó volna:D Aztán lehet benzin lessz a vége mert hamarosan befejezem a sulit és lessz melóm meg ijenek és akkor ojan Asconát csinálok hogy megszólal :) és nagyon remélem hogy magyarországon növekedni fog az asconás tuningos emberkék létszáma nagyon jó volna :) :D jah és köszi a tanácsokat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sinyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Üdv! Tudom van adok-veszek topic, de gondoltam itt előbb gazdára talál. Ilyen ford.szám.mérős órám lenne eladó 1db, ha minden igaz Ascona műszer: kep1 kep2 Még mindig eladó. Az E kadett órák elkeltek(3db), ez még nem, pedig tényleg szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Lenne egy szép fekete '85-ös 4-ajtós sedan Asconám, gyári fekete, belül bézs, automata váltós. Szeretnék hozzá venni gyári bőr üléseket. Hol érdemes keresgélnem, kit keressek? Német ebay-en külön nem találtam ilyet, vagy közelebb is találhatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Lenne egy szép fekete '85-ös 4-ajtós sedan Asconám, gyári fekete, belül bézs, automata váltós. Szeretnék hozzá venni gyári bőr üléseket. Hol érdemes keresgélnem, kit keressek? Német ebay-en külön nem találtam ilyet, vagy közelebb is találhatok? Hello ! teljesen gyári bőr ülést én eddig szürkét láttam de az elkerülendő -legalábbis nekem nem tetszik :) sajnos nem tudom hogy itthon hol lehetne taláni, kint sokkal esélyesebb. ami szép az a gyári recaro belső ami az sr-ben volt de az csak félbőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts