Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A dízelre is igaz, amennyiben ott van gyújtótrafó..... :) :D :huh: :lol: Méé, Lacáé dízel? Nemtuttam! én sem tudom csak gondoltam belekötök a nagy Hic mesterbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Laca ! ( vagyik Tisztelt Tanár Úr ! ) most néztem a profilod, nem mostanában vetted az autót ? a használtautóról mintha ismerős lenne...ha az amire gondolok akkor szép darab :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sinyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ugyanaz. A gyári kábelkötegben is a trafóról van levéve a jel. :huh: Kösz. Ennek örülök :lol: Akkor így semmi akadálya a beszerelésnek, vigyétek tényleg szép darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Igen most vettem 1.8 -as és gyönyörű állapotban van. Most azzal kínlódom, hogy szeretnék riasztót + központizárat belerakni. Tegnapi "rongyos" :lol: tanács után sikerült a kárpitot is leszedni, de a hátsó ajtóban egyenlőre nem találok helyet az elektromos zárnak ( akad az ablakba mindenhol) . Sötét lett most, holnap folytatom. Laca ! ( vagyik Tisztelt Tanár Úr ! ) most néztem a profilod, nem mostanában vetted az autót ? a használtautóról mintha ismerős lenne...ha az amire gondolok akkor szép darab :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ...de a hátsó ajtóban egyenlőre nem találok helyet az elektromos zárnak ( akad az ablakba mindenhol) . Sötét lett most, holnap folytatom. Ezért jó a kétajtós coupé. :huh: De valahogy biztos meg lehet oldani a négyajtós Asconában is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Igen most vettem 1.8 -as és gyönyörű állapotban van. Most azzal kínlódom, hogy szeretnék riasztót + központizárat belerakni. Tegnapi "rongyos" :lol: tanács után sikerült a kárpitot is leszedni, de a hátsó ajtóban egyenlőre nem találok helyet az elektromos zárnak ( akad az ablakba mindenhol) . Sötét lett most, holnap folytatom. akkor tudom melyik :huh: nekem az 5 ajtósomba nem volt központi, most meg csak 2 ajtóm van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 sőt, azt hiszem még itt is volt hirdetve az autód :huh: Sziasztok! Eladó az asconánk, hátha valakit érdekel. 1986-os limuzin, 1,8-as benzines, felújított rozsda mentes karosszéria, nagyon jó motorikus, műszaki és esztétikai állapotú, a kuplungja nemsokára cserélendő, de egyébként hibátlan. Tel: 20-550-7294. irányár: 290.000,- Ft, http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Igen ez az, nem tudom miért nem tudta eladni. A vége 180 000 :lol: lett. Kocsit kellett cserélnem, mert én 3-4 évente régi, megfizethetőket keresek (nem akarok hitelbe belemenni) . Ez kb. a tizedik volt amit megnéztem januárban. Szerintem ( és remélem ezt is mondom egy év múlva is) nagy szerencsém volt vele. Eredeti festés még rozsdapötty sincs rajta, valakinek mutattam, azt mondta ilyet még nem látott: a műszerfalon sincs egy repedés se, kárpiton sincs semmi. Eltudom képzelni, hogy tényleg csak 40 000 km-t ment, mint az órában van. sőt, azt hiszem még itt is volt hirdetve az autód :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Igen ez az, nem tudom miért nem tudta eladni. A vége 180 000 :) lett. Kocsit kellett cserélnem, mert én 3-4 évente régi, megfizethetőket keresek (nem akarok hitelbe belemenni) . Ez kb. a tizedik volt amit megnéztem januárban. Szerintem ( és remélem ezt is mondom egy év múlva is) nagy szerencsém volt vele. Eredeti festés még rozsdapötty sincs rajta, valakinek mutattam, azt mondta ilyet még nem látott: a műszerfalon sincs egy repedés se, kárpiton sincs semmi. Eltudom képzelni, hogy tényleg csak 40 000 km-t ment, mint az órában van. képek alapján tényleg gyönyőrű volt de tehetnél fel ide is pár képet :lol: 290ért asconát nem nagyon lehet eladni sajnos :) egyszer remélem élőben is láthatom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 jajj Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Gelko! Nézd meg EZT a hírdetést. Ascona elejű Monza van az egyik képen vagy inkább Coupe Ascona. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Gelko! Nézd meg EZT a hírdetést. Ascona elejű Monza van az egyik képen vagy inkább Coupe Ascona. :huh: A Monza az nem eleve a coupe Ascona volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem, az a Senator Coupe-ja volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ez Chevrolet Monza..de az alapja ascona 1.6-1.8 és 2.0 motorral volt... sztem az embernek egy opel monzája lehet csak nem tudja milye van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Bascona... 2.0 a szinén kéne kicsit javítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nem, az a Senator Coupe-ja volt. A Commodore pedig a Senator és a Rekord keveréke. Senator az eleje, Rekord a hátulja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Igen most vettem 1.8 -as és gyönyörű állapotban van. Most azzal kínlódom, hogy szeretnék riasztót + központizárat belerakni. Tegnapi "rongyos" :) tanács után sikerült a kárpitot is leszedni, de a hátsó ajtóban egyenlőre nem találok helyet az elektromos zárnak ( akad az ablakba mindenhol) . Sötét lett most, holnap folytatom. Hali! Ablaktörlő motor műkődik? Tudod a 200 forintos!!! Karcsi vagyok Gyömrőről.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 benéztem ma a kabriohoz :) most h nincs benne akksi feltűnt h mennyire rohad az akksitartó tálca ezért teljesen felcsiszoltam majd lekezeltem...ha már arra jártam kicseréltem egy vízcsövet is - vmi kerti slag volt benne-így vettem :) jó volt kicsit foglalkozni vele... ha esetleg tudná valaki h melyik tipus ültetőrugója jó asconába az jó lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ha esetleg tudná valaki h melyik tipus ültetőrugója jó asconába az jó lenne :) Hogy pontosan melyik való bele azt nem tudom de ezzel kompatibilis az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hogy pontosan melyik való bele azt nem tudom de ezzel kompatibilis az tuti ismerek olyat ki megtette de én azért nem akarom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ismerek olyat ki megtette de én azért nem akarom :lol: :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 :) :) :) :D kifejtenéd ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ha esetleg tudná valaki h melyik tipus ültetőrugója jó asconába az jó lenne :) Hát az íbéj aszondja a D Kadetté yo Klikken zi bite hirtelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hát az íbéj aszondja a D Kadetté yo Klikken zi bite hirtelen nem jó a link :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Artikelnummer: 190195789646 Old meg :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts