opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 talán kicsit drágácskának tűnik . amúgy klassz kocsi :huh: vízmelegítőnek tűnik . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Fura nekem,hogy fekete a zárhíd. Biztos törött volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én skandináv autókon láttam ilyen csatikat, de az az első lökösre volt erősítve. Amúgy király az előmelegítő. Faterom Tranzitján volt ilyen, indulás előtt egy órával bedugtuk és könnyen indult, és mindjárt ontotta a meleget. Most találtam egy ceglédi céget akik ilyet gyártanak, holnap fel is hívom. A Vaterán 11e-ért megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Fura nekem,hogy fekete a zárhíd. Biztos törött volt. :huh: azt hiszem volt ilyen gyárilag csak még bizonyítékot nem találok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 de találtam ilyet : Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 húúú ezek a színpompák :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 bármilyen színben elfogadnám :huh: cép verda :lol: Ha mondjuk rózsaszín az alapszín, lila elefántokkal, arany angyalokkal, piros lángnyelvekkel és zöld békákkal akkor is ? :D Majdnem összejött a kompozició :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 még szerencse hogy lehet festéket kapni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Pepe haverom apjának van ilyen cége akik ilyen cuccokkal foglalkoznak. http://www.transaurus.hu/catalog/images/adatok/DEFA.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ennek 12750 a kisker ára, de 5 darabtól 9900+Áfa. És előnye, hogy nem fagydugó helyére kell beépíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ennek 12750 a kisker ára, de 5 darabtól 9900+Áfa. És előnye, hogy nem fagydugó helyére kell beépíteni. hát nálad találni egy szabad fagydugót amihez hozzá is férni egy könnyen :huh: (bár az a tuti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ha csak nem a reki be kell :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 De a Rekibe kell és nem belém :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 jók ezek a melegítők de ha valaki utcán parkol akkor eleve bukta a 220 miatt :huh: mindenesetre hasznos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 még Debrecenben készült májusban Seth által..köszi ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 még Debrecenben készült májusban Seth által..köszi ! :huh: :D Szép ótó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 A felniket ideadod és nem kapsz két qva nagy pofont. :huh: :lol: Adok érte szép ilyet 4-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 A felniket ideadod és nem kapsz két qva nagy pofont. :huh: :lol: Adok érte szép ilyet 4-et. :D megkapod a felniket 500.000ért és ajándékba egy autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 megkapod a felniket 500.000ért és ajándékba egy autót :lol: Mit kezdjek vele? Még teteje sincs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Mit kezdjek vele? Még teteje sincs. :huh: de lesz 4 szép felnid :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 de lesz 4 szép felnid :huh: Akkor üvegize. Nemkell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 A felniket ideadod és nem kapsz két qva nagy pofont. :huh: :lol: Adok érte szép ilyet 4-et. :D Nem akarod esetleg eladni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 De a Rekibe kell és nem belém :lol: na érted látom érted :D szóval viccet félre téve a fagydugós szimpib amúgy... mert az ott dolgozik ahol a munka dandárjára van szükség . tehát a motortömbben . :huh: mondjuk macerásabb macerásabb ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nem akarod esetleg eladni? Gumikkal együtt van a 4 darab. 185/50-es Toyo és Wredestein gumik amik kb 80%-osak. Itt hírdettem meg őket.(1394-es hozzászólás.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Gumikkal együtt van a 4 darab. 185/50-es Toyo és Wredestein gumik amik kb 80%-osak. Itt hírdettem meg őket.(1394-es hozzászólás.) Itt azt írtad, hogy mégis megtartod őket. Egyébként mindegy, mert a gumi nem kéne, a felni meg Kadett ugye? Közben rájöttem, hogy hülyén nézne ki az Astra-n. Azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts