Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Szép az a pircsi kabri, a KC3 meg nekem is picit csicsa. Na de megvenni nem is lehet, csak bérelni. ;)

Tényleg, te ilyenben nem gondolkozol?

elméletileg most vették meg, gondolom így akar pénzt csinálni belőle :)

gondolkoznék én ilyenben ha lenne rá igény de sztem nincs... :(

most 2 első ülésben gondolkozom meg 4db ültetőrugóban :(

jah és már nincs hirdetve a kocsi, ha valakinek nagyon kell úgyis megtalál ;) fél évente eljátszom hogy eladó, valaki megnézi, én megijjedek hogy elviszik aztán gyorsan meggondolom magam :D

Megosztás:

Jó lett!

" ülésben már régóta gondolkozol, aztán kutyaeledel is lett belőlük. Sajnos.

jaja...az eset óta annyiban változott a dolog hogy már nem raknék bele calibra ülést...maradok a félbőrnél-bőrnél...drágább megoldás de ha már veszek...ha veszek...szerencse hogy egyesek szerint nehézkes vagyok :(

Megosztás:

• 2 weeks later...

Ezen röhögök már fél órája...nagyon szeretem az asconákat, a fehéreket is a 2 ajtósokat is, na jó az oldalindexeseket nem :huh: de ez már nekem is sok :D

valaki hozzáértő meg tudja mondani h a motortérben bal oldalt mi az az izé ? mind2 asconába ilyen motor volt de egyikben sem volt olyan :lol: valami extra ? :D

Megosztás:

Ezen röhögök már fél órája...nagyon szeretem az asconákat, a fehéreket is a 2 ajtósokat is, na jó az oldalindexeseket nem :huh: de ez már nekem is sok :D

valaki hozzáértő meg tudja mondani h a motortérben bal oldalt mi az az izé ? mind2 asconába ilyen motor volt de egyikben sem volt olyan :lol: valami extra ? :D

Szerintem vízmelegítő lehet.

Tudod amikor kilóg a kocsiból egy 220-as dugó és üzemi hőfokon tartja a hűtővizet.

Vagy csak sima 220-as aljzat. vagy a riasztó szirénája.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.