rtomi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Vedd meg alkatrésznek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Vedd meg alkatrésznek. :( nem lenne nagy üzlet ;) nemsokmindent tudnék kivenni belőle...persze pénz sincs hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 anno még a tv-ben láttam ezt az adást ;) elég furcsán nyilatkoznak a kocsiról :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 itt van a magyar KC3as eredeti az ülés a kormány és a belső kárpit...ilyen fehéren jött ki :( nekem ez a tipus túl csicsás de azért jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 szépen elirogatok itt magamnak,de azért jó mert legalább megtalálom késöbb is őket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 sosem baj az, ha kicsit pörög a topik, még ha úgy is tűnhet, hogy enyhe skizofréniában szenvedsz. :( Szép az a pircsi kabri, a KC3 meg nekem is picit csicsa. Na de megvenni nem is lehet, csak bérelni. ;) Tényleg, te ilyenben nem gondolkozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Szép az a pircsi kabri, a KC3 meg nekem is picit csicsa. Na de megvenni nem is lehet, csak bérelni. ;) Tényleg, te ilyenben nem gondolkozol? elméletileg most vették meg, gondolom így akar pénzt csinálni belőle :) gondolkoznék én ilyenben ha lenne rá igény de sztem nincs... :( most 2 első ülésben gondolkozom meg 4db ültetőrugóban :( jah és már nincs hirdetve a kocsi, ha valakinek nagyon kell úgyis megtalál ;) fél évente eljátszom hogy eladó, valaki megnézi, én megijjedek hogy elviszik aztán gyorsan meggondolom magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ....fél évente eljátszom hogy eladó, valaki megnézi, én megijjedek hogy elviszik aztán gyorsan meggondolom magam ;).... Ezzel kiegészíthetnéd az aláírásodat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ezzel kiegészíthetnéd az aláírásodat :( tetszik ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Jó lett! " ülésben már régóta gondolkozol, aztán kutyaeledel is lett belőlük. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Jó lett! " ülésben már régóta gondolkozol, aztán kutyaeledel is lett belőlük. Sajnos. jaja...az eset óta annyiban változott a dolog hogy már nem raknék bele calibra ülést...maradok a félbőrnél-bőrnél...drágább megoldás de ha már veszek...ha veszek...szerencse hogy egyesek szerint nehézkes vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 még mindig nagyon szép - úgy tűnik elkelt a teniszütő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 még mindig nagyon szép - úgy tűnik elkelt a teniszütő :( Teniszütőőőőő????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Teniszütőőőőő????? előző hirdetésében a váltóbox mellett figyelt egy teniszütő :( nagyon stílusos volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 a J plattform bazki ez meg szinte fölborul a kanyarban http://www.youtube.com/watch?v=OXOjH7fttJI Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 a J plattform bazki ez meg szinte fölborul a kanyarban http://www.youtube.com/watch?v=OXOjH7fttJI """this is a fuken piece of crap naa just joking its better than ps3 """ pontosan nem tudom mit írnak de kb. látom :huh: sosenemse játszottam ilyen akármikkel :lol: milyez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 rossz a link, eggyel mellette volt ezt akartam mutatni: http://www.youtube.com/watch?v=9F903AlEGZQ de délután mintha jobban bedölt volna a kanyarban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 nem tudom volt-e már: http://www.mk2cav.com egy csomó c ascona reklám van fönt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kőkemény ez a vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ezen röhögök már fél órája...nagyon szeretem az asconákat, a fehéreket is a 2 ajtósokat is, na jó az oldalindexeseket nem :huh: de ez már nekem is sok :D valaki hozzáértő meg tudja mondani h a motortérben bal oldalt mi az az izé ? mind2 asconába ilyen motor volt de egyikben sem volt olyan :lol: valami extra ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ezen röhögök már fél órája...nagyon szeretem az asconákat, a fehéreket is a 2 ajtósokat is, na jó az oldalindexeseket nem :huh: de ez már nekem is sok :D valaki hozzáértő meg tudja mondani h a motortérben bal oldalt mi az az izé ? mind2 asconába ilyen motor volt de egyikben sem volt olyan :lol: valami extra ? :D Szerintem vízmelegítő lehet. Tudod amikor kilóg a kocsiból egy 220-as dugó és üzemi hőfokon tartja a hűtővizet. Vagy csak sima 220-as aljzat. vagy a riasztó szirénája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szerintem vízmelegítő lehet. Tudod amikor kilóg a kocsiból egy 220-as dugó és üzemi hőfokon tartja a hűtővizet. Vagy csak sima 220-as aljzat. vagy a riasztó szirénája. nem tudom, nem láttam még olyat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts