Sörös Sanyi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Hmmm... Az orra Calibra? Kapásból rávágtam volna, hogy Lada Samara. Bár, mind a kettő hátsókerekest váltott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 pár évvel ezelött volt egy szintén piros ascona mire egy renault megane lökhárítót szabtak rá.azt hittem elöször hogy ez az. bár az mondjuk igényesebb volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 egy sorstárs: 1985, gebaut von der Würzburger Firma Voll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Jé.... :lol: először azt hittem Gelko autóját látom.... :P csodálkoztam is, hogy rendberakta ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Jé.... ;) először azt hittem Gelko autóját látom.... :hiya: csodálkoztam is, hogy rendberakta :hiya: :lol: :lol: hehehe....szólja ha megvan a garázs hátsó fala és majd rendberakhatod :P :hiya: :hiya: ;) egyébként szép és Voll...ritkán árulnak ilyet...kíváncsi leszek az árára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 megállt itt az élet :cry: tegnap kaptam mailt egy kereskedőtől hogy a kabriot beszámítja,kpra megveszi,bizomány meg ami még létezik. Biztos hatalmas összeget adna érte... :P beszéltem vele telefonon mondta hogy megnézné a kocsit mielött mondd valamit :D 450 alatt nem adnám oda...annyiért sztem igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 450 alatt nem adnám oda...annyiért sztem igen :( Szívem szakadna meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Szívem szakadna meg ;) nekem is de ez van...vedd meg már :( átíratnod sem kell most :P tudom, nincs garázsod.... az egész eladás egyébként onnan jött hogy elegem lett az öreg autókkal való szívásból...sokkal jobban szeretem az ilyen korú autókat mint az újabbakat de kicsit sok lett mostanában. A kabrio meg egyszerű áldozat, ebből tudok valamennyi pénzt csinálni...életem végéig bánni fogom- vagy addig míg kintről nem hozok be egy másikat :cry: az a variáció is felmerült hogy a kabriot megcsinálni rendesen új tető, lakatolás meg ami kell....csak akkor nem lenne használható autóm...biztos félteném otthogyani az utcán, vagy télen kimenni vele...... mondjuk nem kizárt hogy egy fiatalabb kocsiból veszek egy szarabbat mint a mostaniak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 nekem is de ez van...vedd meg már :( átíratnod sem kell most :P tudom, nincs garázsod.... Vedd meg az enyémet,Én meg megveszem a Tiédet :D ;) :P Tudod,hogy megvenném de Túl nagy luxus lenne 2 autót fent tartani arra hogy "nézegessem" :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Vedd meg az enyémet,Én meg megveszem a Tiédet :P :cry: :D ez igy nem is hangzik olyan rosszul :( melyik autóért mennyit kell rádobnom ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 ez igy nem is hangzik olyan rosszul :P melyik autóért mennyit kell rádobnom ? :D Detti biztos nem örülne ha a kéket cserélném az asconára...A sárgáért meg nem adnál annyit amiért eladnám.Jó lenne ha gazdagoknak szültettünk volna. Ráadásul Én bizti azzal kezdeném hogy c20xe-t raknék bele,ültettnék rajta egy kicsit,és alá raknám a tükörpolír RH felniket :( .Így megint eljutok oda hogy olya autóm legyen amit nem merek sehol az utcán hagyni.......:cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 .Így megint eljutok oda hogy olya autóm legyen amit nem merek sehol az utcán hagyni.......:( végre megért valaki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 szép ascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 szép ascona Elgondolkodtatóan szép autó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Hát ez tényleg szép...ahogy a belső képen ott figyel a teniszütő a fa borítás mellett, az dönölűűű... :P Én megnézném...ez egy amolyan érdemes kategória... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Nem merek odanézni! :( Na mégis. Nagyon szép, tényleg elgondolkodtató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 én el is gondolkoztam :( aztán gyorsan abba is hagytam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :( Ahányszor én elgondolkozom ilyesmin, már rég nagyobb autóparkom lenne, mint Jay Lenonak.... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :( Ahányszor én elgondolkozom ilyesmin, már rég nagyobb autóparkom lenne, mint Jay Lenonak.... :P :P :cry: :D ;) seggbe is rúgnálak ha megvennéd :P neked a kabriot kell megvenned :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :P :cry: :D seggbe is rúgnálak ha megvennéd :P neked a kabriot kell megvenned :P Azt hittem,hogy a Rekordomat akarja megvenni. ;) :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Azt hittem,hogy a Rekordomat akarja megvenni. :P :cry: :( enyém a vevő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Mi van itt? 1-et fizet, kettőt vihet akció? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ácsi! Előbb talán a zsé legyen meg... :D :P Kicsit többe vót a garázsprojekt az idén, mint terveztem.... :( (szívem szerint mindkettőt vinném, de most inkább hosszú öltéseket varrok a zsebemre) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Recaro 30pénz az ára, szokásos helyen kiszakadva :D amikor kerestem akkor persze nem volt..most hogy nem keresek meg a kocsit is árulom most bezzeg van ! :( ;) :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 jobb sorsra érdemes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts