Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 1 month later...
Jé.... ;) először azt hittem Gelko autóját látom.... :hiya: csodálkoztam is, hogy rendberakta :hiya: :lol: :lol:

hehehe....szólja ha megvan a garázs hátsó fala és majd rendberakhatod :P :hiya: :hiya: ;)

egyébként szép és Voll...ritkán árulnak ilyet...kíváncsi leszek az árára :lol:

Megosztás:

• 3 weeks later...

megállt itt az élet :cry:

tegnap kaptam mailt egy kereskedőtől hogy a kabriot beszámítja,kpra megveszi,bizomány meg ami még létezik. Biztos hatalmas összeget adna érte... :P beszéltem vele telefonon mondta hogy megnézné a kocsit mielött mondd valamit :D

450 alatt nem adnám oda...annyiért sztem igen :(

ascona%201.jpg

ascona%20belgie.JPG

Ascona%203.jpg

Ascona%201.jpg

Ascona%202.jpg

Megosztás:

Szívem szakadna meg ;)

nekem is de ez van...vedd meg már :( átíratnod sem kell most :P tudom, nincs garázsod....

az egész eladás egyébként onnan jött hogy elegem lett az öreg autókkal való szívásból...sokkal jobban szeretem az ilyen korú autókat mint az újabbakat de kicsit sok lett mostanában. A kabrio meg egyszerű áldozat, ebből tudok valamennyi pénzt csinálni...életem végéig bánni fogom- vagy addig míg kintről nem hozok be egy másikat :cry:

az a variáció is felmerült hogy a kabriot megcsinálni rendesen új tető, lakatolás meg ami kell....csak akkor nem lenne használható autóm...biztos félteném otthogyani az utcán, vagy télen kimenni vele......

mondjuk nem kizárt hogy egy fiatalabb kocsiból veszek egy szarabbat mint a mostaniak :D

Megosztás:

ez igy nem is hangzik olyan rosszul :P melyik autóért mennyit kell rádobnom ? :D

Detti biztos nem örülne ha a kéket cserélném az asconára...A sárgáért meg nem adnál annyit amiért eladnám.Jó lenne ha gazdagoknak szültettünk volna.

Ráadásul Én bizti azzal kezdeném hogy c20xe-t raknék bele,ültettnék rajta egy kicsit,és alá raknám a tükörpolír RH felniket :( .Így megint eljutok oda hogy olya autóm legyen amit nem merek sehol az utcán hagyni.......:cry:

Megosztás:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.