Hic Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 jujj de jó volt ma menni a kabrioval..bár nem fekszi annyira az utat :mellow: csak hogy pörögjön a topic :unsure: Na, mi van az Ascona Clubbal? Érdeklődnek erősen? Akik ott voltak tegnap rendes srácoknak tűntek... nem dr.Nick típusok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Na, mi van az Ascona Clubbal? Érdeklődnek erősen? Akik ott voltak tegnap rendes srácoknak tűntek... nem dr.Nick típusok... :rolleyes: nekem is szimpatikusok voltak... és mint megtudtam az egyik MOTE tag -egy bőrtetős 4 ajtóssal.... végre nem csak én vagyok C asconás a klubban :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Na, mi van az Ascona Clubbal? Érdeklődnek erősen? Akik ott voltak tegnap rendes srácoknak tűntek... nem dr.Nick típusok... :rolleyes: Tényleg nagyon korrekt társaság volt és az autók is jó állapotban voltak. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Hű tényleg de pörög a topik :rolleyes: Teesék itt egy kép is egy jó régi ralliAsconáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 a hétvégén előástam a kabriot :mellow: pöccre indult, kicsit poros volt kívülről...elkezdtem pucolni hogy a debreceni talira szép legyen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 méghogy ritka az ascona cabrio :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 méghogy ritka az ascona cabrio :D Add el a vérbe a tömegcikkedet :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 egész jó ez a 2 kép :rolleyes: csak nagyon magas a kocsi :unsure: jó szolgálatott tett Debrecenbe meg vissza, a C20NE is nagyon jó -most mentem vele ótópályán elöször- sokkal jobban megy mint a 16SH... gondolkoztam h mégis kéne venni bele ülést meg stb...na még meglátom mi lesz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Eladó: Ascona B 20 S nem katalóguskép, most készült és ebből több mint 1,6 milliót adtak el Európában, akkoriban gyakrabban lehetett az utakon látni, mint mostanában a 206ost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 sikerült ma túrni az asconához gyári díszléceket -körbe. találtam még belső kilincset is és az egész volt 500 FT :rolleyes: felrakva nem tudom hogy lesznek a díszlécek, az ajtón kéne lenni vmilyen kis "füleknek" amire rá lehet rakni...erre majd ki kell találni vmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Végszükség esetén javaslom a kétoldalas ragasztócsíkot. A Szusin gyárilag azzal van feltéve, és még áll, mint a cövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Végszükség esetén javaslom a kétoldalas ragasztócsíkot. A Szusin gyárilag azzal van feltéve, és még áll, mint a cövek. igen, hasonló megoldás nekem is eszembe jutott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 sikerült ma túrni az asconához gyári díszléceket -körbe. találtam még belső kilincset is és az egész volt 500 FT :D felrakva nem tudom hogy lesznek a díszlécek, az ajtón kéne lenni vmilyen kis "füleknek" amire rá lehet rakni...erre majd ki kell találni vmit Szépítsd csak az autót,hogy mire elköltözünk szép legyen,és nekem már csak keveset kelljen ráköltenem :rolleyes: :P :lol: ;) .Szerintem nem kell rá a díszcsík <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szépítsd csak az autót,hogy mire elköltözünk szép legyen,és nekem már csak keveset kelljen ráköltenem :rolleyes: :D :P ;) .Szerintem nem kell rá a díszcsík <_< sztem dobja rá a lakás árára még 1misit hogy meg tudd venni a kocsit :lol: díszléc nélkül nem szép az ascona -sztem és sokak szerint- nagyon "meztelen" vele -nekem króm csík van-.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 dobj bele egy "csigát" és akkor "meztelen csiga" is lehet... (hu de gyenge volt) MOst milyen díszlécet szerváltál Gelko? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 sztem dobja rá a lakás árára még 1misit hogy meg tudd venni a kocsit :rolleyes: díszléc nélkül nem szép az ascona -sztem és sokak szerint- nagyon "meztelen" vele -nekem króm csík van-.: http://www.glaessner.de/homepage/images/asconacabrio.jpg Az úgy nekem nem jó ;) <_< Szerintem meg jó csík nélkül mint ahogy az astrának is jó hogy nincs rajta az a műanyag csík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 MOst milyen díszlécet szerváltál Gelko? sima gyári mi minden asconán van csak króm csíkkal mint a lökhárítóm (kép feljebb) a mostani "díszléc" vmi home made megoldás ami ragasztva van és jön le :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szerintem mindegyik ragasztva van,csak az nem mindegy hogy milyen kétoldalas ragasztóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szerintem mindegyik ragasztva van,csak az nem mindegy hogy milyen kétoldalas ragasztóval. nem, a régieknél (pl Ascona-Senator) vannak rögzítő fülek a kasztnin és arra kell rácsúsztatni a díszlécet, tul.képp egy sín az egész... Berlinának volt egy jó leírása hogy hogyan kell őket leszedni... felrakom majd a gyári léceket mert ennél jobb lesz sztem...max a telifény után nem lesz visszarakva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 sztem dobja rá a lakás árára még 1misit hogy meg tudd venni a kocsit <_< díszléc nélkül nem szép az ascona -sztem és sokak szerint- nagyon "meztelen" vele -nekem króm csík van-.: http://www.glaessner.de/homepage/images/asconacabrio.jpg Vedd le a kendőt mert sztem nagyon bénán áll neked. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Szerintem is jó díszléc nélkül is teljesen. De egy krómos sosem ronthat rajta. Gondolom majd lesz róla fénykép ha felpelifixezted az oldalára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Szerintem is jó díszléc nélkül is teljesen. De egy krómos sosem ronthat rajta. Gondolom majd lesz róla fénykép ha felpelifixezted az oldalára :rolleyes: majd valamikor talán jövőhéten <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 találtam egy képet: http://www.mamut.com/homepages/Sweden/2/4/...egis/caval2.jpg ez alapján létezik "A" kombi C Ascona valamikor évekkel ezelőtt benéztem egy Kadettet, hogy az Ascona, de nem az volt. ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 ha érdekel: Verwendung für: Opel Ascona C Einschränkungen: keine Beschreibung: Armaturenbrett anthrazit Teilenummer: 22 08 316 / GM Nr. 90 145 996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Vazze, Gelko, ez megazsir.... csak kemény az ára kicsit. 50 rugót szerintem most nem fog az ifjú Consiglieri befektetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts