Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Fehér fényezéssel és fehér belsővel nincs? :huh: Nekem az tetszene. (A mercimmel ez a terv. :unsure: ) Kapnál hozzá egy fehér öltönyt. Na? :lol: A napra lehet nézni, de arra nem. Főleg, ha süt a nap. :lol: A fehér belső elegáns, de nagyon kényes, szerintem elég merész bevállalni. Persze mindenki magából indul ki, és az én autóm... hát... nem épp patikatisztaságú... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 itt már majdnem a szivembe zártalak.... ...de aztán elolvastam ezt :unsure: :huh: Ugye, ugye. :lol: Pedig még nem is írtam, hogy dobókocka helyett a két 8-as fekete golyó is autentikus. "And you haven't seen my big black furry balls...." Ugye Gelko brotha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A napra lehet nézni, de arra nem. Főleg, ha süt a nap. :unsure: A fehér belső elegáns, de nagyon kényes, szerintem elég merész bevállalni. Persze mindenki magából indul ki, és az én autóm... hát... nem épp patikatisztaságú... :lol: Nekem sem azért készül majd az az autó, hogy használjam. :lol: De egy kabrió ascona esetében tényleg nem szerencsés. Mindenesetre megnézném. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ugye, ugye. :huh: Pedig még nem is írtam, hogy dobókocka helyett a két 8-as fekete golyó is autentikus. Mekkora buli, ha egy padlóféknél kivágja a szélvédőt! :unsure: A Wunderbaum az igazán stricis! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mekkora buli, ha egy padlóféknél kivágja a szélvédőt! :unsure: A Wunderbaum az igazán stricis! :huh: Nem úgy van az teeeeee.... Az plüssből vagyon, ehune --> Fuzzy 8 Ball Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Á, ez így nem buli! Azért ennek a Wunderbaumnak sejmesebb a tapintása. :unsure: (Bár nem hiszem, hogy egy Ascona sibedája, de gondolom azért nem nagyon OFF :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Pedig még nem is írtam, hogy dobókocka helyett a két 8-as fekete golyó is autentikus. "And you haven't seen my big black furry balls...." Ugye Gelko brotha? egyértelmű a fekete 8as (kötelező ) :unsure: ... a térképzsebben igy is van egy zöld nemtomhányas....:huh: fehér belső gyönyörűűűűű csak használhatatlan :D de amikor olyan rettenet sok pénzem lesz nem fog érdekelni..nem tisztíttatom majd hanem áthuzatom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Az plüssből vagyon, ehune --> Fuzzy 8 Ball ááááááá :unsure: :huh: :lol: itt van video hang nélkül , itt meg a hang hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 http://img1.tar.hu/gelko/size2/28263124.png Naripower :huh: Még jól le kéne flokkolni a műszerfalat is narira meg az A oszlopot oszt mehet a bicikli :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Szerintem fekete fehér belső lenne az igazi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Szerintem fekete fehér belső lenne az igazi :lol: anno olyat álmodtam meg :huh: kezdetnek ma este a lurdynál kilopjuk Andris Coupejából az üléseket :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Győzi is szereti a fekete-fehér dolgokat! :unsure: Ha zebrásra csinálod, még a végén meg akarja majd venni tőled! Azé azt a pirosat fehér belsővel el tudnám viselni! Gelko! Nem kevés anyagot szedtél már össze a témában. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Győzi is szereti a fekete-fehér dolgokat! :lol: Ha zebrásra csinálod, még a végén meg akarja majd venni tőled! biztos jó haverok lennénk :lol: lehajtott tetővel krúzingolnánk és kiabálnánk hogy EZT KELL CSINÁLNIEEE ? :lol: Gelko! Nem kevés anyagot szedtél már össze a témában. ;) van pár oldal mi ascona/cavalier cabrioval foglalkozik...sajnos ezek egy része német ahhoz meg tök hülye vagyok... de még igy is nagyon sokmindenre kiváncsi lennék...elsőképp arra h mi a különbség a Voll és a H&T közt vagy ha látnék egy H&T sorozatszámplakettet már okosabb lennék...tudnám végre h 100 db készült a kocsimból vagy 2500...mivel a plakettra az van irva h Voll KarosserieFabrik Gmbh Würzburg-H maradok a Vollnál :D de akkor itt már felmerül egy másik kérdés: a kocsim sorszáma 19467...ebből a 19 mindegyiknél ott van állítólag és utána kell jönnie egy 4 jegyű számnak....szóval akkor 467.autó lenne...de ha Voll akkor nem lehet 467. mert abból kb 100at készítettek :huh: de a H&T miért adna ki kocsit más nevével ? arra is gondoltam h kamu a tábla de az sem lehet mert ugyanez a szám van benne az eredeti ajtókárpitomba is... na most jól elkalandoztam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nagyon szép ez az autó mindenhogy. :huh: most reggel melóból haza elment mellettem egy 2 ajtós ascona, egész szépen egyben volt így ránézésre. Egyből eszembe jutott egy cabrió! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nagyon szép ez az autó mindenhogy. :huh: köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 de még igy is nagyon sokmindenre kiváncsi lennék... Hát helyedben én is de azért nagyobb bajod sose legyen minthogy "még ennyit sem tudsz" :unsure: Fox kimenni az éves német nagytalira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Fox kimenni az éves német nagytalira? nemhinném :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 nemhinném :unsure: Mer mérnem? Hány km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 anno olyat álmodtam meg :lol: kezdetnek ma este a lurdynál kilopjuk Andris Coupejából az üléseket :unsure: :lol: András nem volt kint a lurdynál,de majd legközelebb :lol: észre se venné a különbséget :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Mer mérnem? Hány km? mert nem teszem ki annak magam h a német rendőr intézzen el az út szélén :huh: és a kabrioval nem szívesen mennék nagyobb útra mert nem épp komfortos :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 gagyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ez meg :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 több képet nem linkelek de talán ez a legszebb ascona mit eddig láttam :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 A motorterére nincs szó. De az egész gép gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Jópofa ez az Astra műszerfal dolog. Nem lacafacáztak az átépítésnél.... Gelko, komolyan mondom, ha tudod nélkülözni az Asconát kb. fél-1 évig, szedjük szét darabokra és rakjuk össze rendesen. Ha más nem, akkor a következő téli szezonban. Ne aprózd el a felújítást - ha nem is lesz pont ilyen, azért nagyon szépen meg tudnánk csinálni. Egy dolog van, amiben nem tudok segíteni, az a hegesztés... Addig meg gyűjtsd a pénzt a fényezésre..... :huh: :unsure: PS: (őszre kész a garázsom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts