Albert Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Gelko eladod sk nyirlak ki :unsure: Megoldás amit akartál: leadott rencámú kétajtós Ascona kaufen és átfest fehérre. Rencám át. Sanyi. Csak nem úgy kell intézni a dolgokat mint ... hanem ha akarsz valamit csináld meg. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 Eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 az élet apró örömei : azt hittem csak az én csomagtartóm áll szarul de úgylátszik ez is tipushiba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Te nem is tudtam, hogy ez ilyen tömegautó... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Te nem is tudtam, hogy ez ilyen tömegautó... :huh: :unsure: németeknél évente van egy "nagytalálkozó" lassan engem is zavar h túl sok van belőle :lol: :lol:: ( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A vaterán van fenn gyári csomagtér spoiler. Sztem érdemes lenne megnézned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A vaterán van fenn gyári csomagtér spoiler. Sztem érdemes lenne megnézned. láttam egy használtat meg egy újat...az új érdekes lehet mert jó áron van és egy közös ismerősünk árulja :huh: de 5 ajtósé nemjó sztem... meg azt sem tudom h tetszik-e..... ...... bár a csomifedél éle pont le van horzsolva :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 meg azt sem tudom h tetszik-e..... ...... bár a csomifedél éle pont le van horzsolva :unsure: Hát ez azért fontos szempont is lehet akár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez azért fontos szempont is lehet akár... annyira nem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 annyira nem :lol: Szerintem nem szép, mert elrontja egy picit az összképet. :huh: Ott pont egy tök jó forma van egyébként, az egy nagyon jellegztes része az autónak. Dehát úgyis Neked kell dönteni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 az élet apró örömei : azt hittem csak az én csomagtartóm áll szarul de úgylátszik ez is tipushiba :unsure: ... Lárifári... lehet, hogy gyárilag szarul áll, na de itt még nem kell feladni! Egy rendes lakatos rendberakja azt, hogy patent legyen seperc alatt. Szerintem fényezés előtt csináld is meg, ne hagyd úgy. Az a gumispoiler felejtős..... szerintem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szerintem fényezés előtt csináld is meg, ne hagyd úgy. fényezés :huh: :lol: :lol: :D de szép is lenne :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 fényezés :huh: :lol: :lol: :D de szép is lenne :lol: :unsure: Lesz az még... előbb-utóbb... A Stricimobil csak dobókockával, krómráccsal, krómfelnikkel és gyöngyfehér fénnyel az igazi ;) Ja, meg piros bőrbelsővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 fényezés :huh: :lol: :lol: ;) de szép is lenne :D :unsure: Ne feledd, a teddyhenger mindig segít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A Stricimobil csak dobókockával, krómráccsal, krómfelnikkel és gyöngyfehér fénnyel az igazi :lol: Ja, meg piros bőrbelsővel... erre nem is gondoltam még :huh: leugrom a Baumaxxba veszek festéket meg ecsetet :lol: dobókockát meg láttam kisállatfelszerelésnél :lol: piros bőr gyárilag volt a Keinath KC3asokban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A Stricimobil csak dobókockával, krómráccsal, krómfelnikkel és gyöngyfehér fénnyel az igazi :lol: itt már majdnem a szivembe zártalak.... Ja, meg piros bőrbelsővel... ...de aztán elolvastam ezt :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 válasszatok :lol: de én sztem maradok a feketénél míg nem lesz fél millióm áthuzatni az egészet :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ELSŐ :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ha fekete lenne az autó akkor a fehér belső lenne szép hozzá.Így nekem egyik se :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ha fekete lenne az autó akkor a fehér belső lenne szép hozzá.Így nekem egyik se :unsure: akkor még 3 :lol: ezek mind KC3asok hogy az enyémet milyennel lehetett rendelni sajnos nem tudom...ami biztos h gyárilag szürke ajtókárpittal jött ki a kocsi ( abban van benne a gyártási szám :huh: ) a zöldes padlókárpit is gyári még mert más ascona cabriokban is ilyet láttam (szin varrás stb).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Az első :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Egyértelműen a fekete... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Egyértelműen a fekete... :unsure: Egyértelműen ja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Szerintem is a piros a nyerő, de praktikus okokból maradhat a fekete - de akkor szolid aluminium betéteket kell hozzá találni. Tudom, hogy nem jó példa, de a korhűség miatt - nekem a 83-as Turbo Colt belseje fekete/piros volt, a váltókonzol szálbahúzott alumíniumborítással. Nekem teccett. De a többi.... hát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Fehér fényezéssel és fehér belsővel nincs? :huh: Nekem az tetszene. (A mercimmel ez a terv. :unsure: ) Kapnál hozzá egy fehér öltönyt. Na? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts