Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Eladó a Top Chop- Lowrider Ascona valaki vegye meg nekem :lol: Még mindig űberkirály ez a gép. Csak azt sajnálom hogy a belsejéről sehol nincs kép. Pedig itt egy két dolgot alakítani kellett, az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Még mindig űberkirály ez a gép. Csak azt sajnálom hogy a belsejéről sehol nincs kép. Pedig itt egy két dolgot alakítani kellett, az biztos. :lol: Pl az oszlop burkolatot rövidíteni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Pl az oszlop burkolatot rövidíteni??? :lol: belsejében én sem látok nagy fantáziát leszámítva h az üléseket gondolom alakítni kellett h beférjenek és elférjen az ember...vagy lenni sok kici ember....occó nem drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Az első lámpáival lehetne még valamit alakítani. Így már aránytalanul nagy. Szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Kollégám fényképezte nigériában még tavaly decemberben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Eladó a Top Chop- Lowrider Ascona valaki vegye meg nekem :unsure: 1121 EUR-ért ment el...már csak az Airride miatt érdemes lett volna megvenni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Kollégám fényképezte nigériában még tavaly decemberben. :huh: http://mantacustom.uniq.hu/kepek/ascona_nigeria.jpg még simán megmenthető :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez lett a felsőből? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez lett a felsőből? :huh: mondtam h simán menthető :lol: csak a teteje volt rossz állapotban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A tieddel mi a helyzet? Rég nem voltál Lurdynál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A tieddel mi a helyzet? Rég nem voltál Lurdynál... :unsure: jah mert a viszgák úhy jöttek ki stb stb :lol: de a héten már megyek :lol: enyémen semmi változás nem történt, kéne rá költeni de nagyon nincs kedvem, és megint agyalok h le kéne cserélni egy használhatóbbra csak sajnos nem ilyen egyszerű :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 jah mert a viszgák úhy jöttek ki stb stb :huh: de a héten már megyek :lol: enyémen semmi változás nem történt, kéne rá költeni de nagyon nincs kedvem, és megint agyalok h le kéne cserélni egy használhatóbbra csak sajnos nem ilyen egyszerű :unsure: Ez nem használható? Vagy új suzuki lesz, mert abba csak be kell ülni és megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 jah mert a viszgák úhy jöttek ki stb stb :huh: de a héten már megyek :lol: enyémen semmi változás nem történt, kéne rá költeni de nagyon nincs kedvem, és megint agyalok h le kéne cserélni egy használhatóbbra csak sajnos nem ilyen egyszerű :unsure: Esetleg C20XE? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez nem használható? Vagy új suzuki lesz, mert abba csak be kell ülni és megy? suzuki nem lesz az biztos :huh: főleg nem új mert új autóra nem is lenne pénzem ebbe is csak bele kell ülni és megy :lol: használhatóság az érdekes kérdés...nagy tempónál nagyon süvít mert nem tökéletesek az illesztések..rohadtul zörög minden, nem állok meg vele bárhol mert féltem, forgalomban főleg...nem attól félek h felvágják hanem attól h megnyomják,törik... persze mindent meg lehet csinálni de az pénzkérdés... :lol: ha vennék helyette vmit akkor biztos olyan autó lenne mit nem féltenék annyira... de ez csak elméleti szint :lol: nem válnék olyan könnyen meg tőle...csak tél van és ilyenkor milyen élvezetet lehet várni egy kabriotól :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Esetleg C20XE? :huh: de csak a tükrök miatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 de csak a tükrök miatt :lol: Hát az borzalom. Meg az ülésektől is félek egy picit... :unsure: De egyébként szerintem (t)rendben van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 használhatóság az érdekes kérdés...nagy tempónál nagyon süvít mert nem tökéletesek az illesztések..rohadtul zörög minden, nem állok meg vele bárhol mert féltem, forgalomban főleg...nem attól félek h felvágják hanem attól h megnyomják,törik... ha vennék helyette vmit akkor biztos olyan autó lenne mit nem féltenék annyira... Eszedbe ne jusson lecserélni :unsure: Én se adtam el az astrát hasonló okok miatt,inkább valami más megoldást kell kitalálni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Eszedbe ne jusson lecserélni :unsure: Én se adtam el az astrát hasonló okok miatt,inkább valami más megoldást kell kitalálni... :lol: neked meg az astrát eladni ne jusson eszedbe bár nem is tudtam h gondolkoztál rajta.... a kabriot sztem csak megfelelő ajánlat (3000EUR) esetén adnám el de annyit meg senki sem adna érte :huh: még én sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 És gondolod, ha vennél másik autót, akkor nem izgulnál, hogy vmi ökör porrá zúzza? Sztem se add el. Bár a tél uborkaszezon az autózás szempontjából, mert ilyenkor álltalában a négy fal közé szorulunk, és ráérünk hülyeségeken törni a fejünket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 neked meg az astrát eladni ne jusson eszedbe bár nem is tudtam h gondolkoztál rajta.... Eszembe se jutott eladni,de kellett másik autó,mert télen havat tolni az astrával nem túl jó moka.Meg egy kicsit el voltam keseredve hogy nem lesz mivel járnom ha fényezik a kocsit.De végül ez is megoldodott :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 És gondolod, ha vennél másik autót, akkor nem izgulnál, hogy vmi ökör porrá zúzza? Sztem se add el. Bár a tél uborkaszezon az autózás szempontjából, mert ilyenkor álltalában a négy fal közé szorulunk, és ráérünk hülyeségeken törni a fejünket. Ez pont így van.Szombaton mikor délelött leesett az a kis hó,teljes káosz volt a városban.Azt hittem attól nem fogok parázni hogy ha valami idióta összetöri a corsát,de tévedtem.Az első ökörnél aki kereszttbe csúszott mögöttem a piros lámpánál rájöttem mindegy mibe ülök,félteni fogom.Viszont szívesebben othagyom bárhol,és annyira nem leszek szomorú ha összekarcolják vagy stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Viszont szívesebben othagyom bárhol,és annyira nem leszek szomorú ha összekarcolják vagy stb... bezony ám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 nem tudom volt -e már de :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts