Atommanó Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Ez valóban nagyon szép! Nekem még a kipuffal sincs semmi bajom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Tényleg csak a kipufogó amit nem így csináltam voltna.Gelko neked is valami lyesmi felnit kellene kereseni az autódra,és legalább ennyit ültetni :P Emiatt miért kell ellkeseredni? :blink: tavaszra kitalátam egy projektet és benne van az ültetés is ;) mindig is ilyen felnit akartam ;) csak murva drága.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Itt a felni a Cabriora csak ember bevágta a fejét az árral kapcsolatban. Lehet kapni már 120 - 150-ért is BBS RS1-est jó állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Itt a felni a Cabriora csak ember bevágta a fejét az árral kapcsolatban. Lehet kapni már 120 - 150-ért is BBS RS1-est jó állapotban. Megnézném egész képen,hogy hogy áll annak a kis piros SWIFT-nek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Megnézném egész képen,hogy hogy áll annak a kis piros SWIFT-nek...... ...... a balta a tetejében :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Megnézném egész képen,hogy hogy áll annak a kis piros SWIFT-nek. :unsure: sztem még jó is lehet... :blink: Hello HIC ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Egy ilyen mennyire jó lehet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Egy ilyen mennyire jó lehet.. árulják a 400as rally asconát 2 misiért :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 2 misiért??? És van aki ennyiért dévú matizt vesz? :unsure: Ez is naon fless és naon megérné - nem pénz érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 2 misiért??? És van aki ennyiért dévú matizt vesz? :unsure: Ez is naon fless és naon megérné - nem pénz érte... Ez már rég elvan adva csak nem vették még le a hírdetést. Nyúzó Gyula MAVOK klubtagunk vásárolta vissza. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Már volt de most eladó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Már volt de most eladó :unsure: 1500*257 nem is olyan sok forint.. csak a péjntbráss többe kerülhetett... Bár motortérben láccik hogy szép barna volt anno a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Már volt de most eladó ;) :blink: Ez Bóóóóóooooorzalmas!!! Ezt tenni egy alapvetően jó autóval.... :unsure: De az ülés jó (ilyen van nekem is ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Jéééé... Csomót kerestem az ex bugyikék kormányom...azt hittem a Garázsban van valahol...de most rájöttem, hogy a Jürgenek lenyúlták... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Jéééé... Csomót kerestem az ex bugyikék kormányom...azt hittem a Garázsban van valahol...de most rájöttem, hogy a Jürgenek lenyúlták... :unsure: :blink: sztem jobban is jártál ;) nekem annyira nem teccik a kocsi de legalább kuriózum Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 tavaszra kitalátam egy projektet és benne van az ültetés is :P szőrös dobókocka meg airride :lol: Már volt de most eladó ;) jesszus felrobbant egy zsák konfetti a műszerfalon? :unsure: :blink: érdekes az airbrush téma is, egyik oldalt Josh Wayne style a másikon meg angyalka.....ez hogy jön össze? :lol: de látom nem csak én vagyok ekkora répa üléstéren, ő is benézte mert elég felemásnak tűnik ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 szőrös dobókocka meg airride ;) jesszus felrobbant egy zsák konfetti a műszerfalon? :unsure: :blink: érdekes az airbrush téma is, egyik oldalt Josh Wayne style a másikon meg angyalka.....ez hogy jön össze? :P de látom nem csak én vagyok ekkora répa üléstéren, ő is benézte mert elég felemásnak tűnik ;) ;) Kéne, mint egy falat kenyér, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 ... de látom nem csak én vagyok ekkora répa üléstéren, ő is benézte mert elég felemásnak tűnik :unsure: :blink: De, asszem mégis csak te vagy.... :P ;) ;) Az ugyanolyan ülés, csak emberünk vett rá egy univerzális üléshuzatot az Aldiban.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 szőrös dobókocka meg airride :lol: jesszus felrobbant egy zsák konfetti a műszerfalon? :blink: ;) érdekes az airbrush téma is, egyik oldalt Josh Wayne style a másikon meg angyalka.....ez hogy jön össze? :lol: de látom nem csak én vagyok ekkora répa üléstéren, ő is benézte mert elég felemásnak tűnik ;) :P a dobókockát megveszem én de légyszi a Gas-t már vedd meg te bele :lol: majd kiírom a kocsira h sponsored by Redline ;) ülés témát hagyjuk..tegnap egy fékezésnél éreztem h csúszik előre :S pirosnál szépen előrehajol és kézzel visszacsavaroz... :unsure: a hátulját nem fogja semmi ezért kilazul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 kéztörést sztem megérdemelne jah és tudom h egy hszban nem lehet ennyi kép de összerakta őket a 2 hszból :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Igen nagy kár a műanyag szpojlerért feláldozni az ültetést Belseje viszont teccik a "szőnyeg"en kívűl.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Igen nagy kár a műanyag szpojlerért feláldozni az ültetést Belseje viszont teccik a "szőnyeg"en kívűl.. a fekete fehér kárpit nekem is tecc olyat álmodtam meg egyszer én is.. de hasonlóképp vannak kifeste a műanyag elemek mint nálam volt...és ha már tett +30kg műanyagot a kocsira akkor a repedt műszerfalat is kiszedhette volna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 wow :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 wow :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 wow :unsure: Akarod hogy összedobjunk neked egy ilyenre? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts