kori Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 A koptató müa. ritkaságával egyetértek és grat hozzá. Én is futottam pár kört, hogy szerezzek a Rekordokra. Amúgy sokat dob az elején. Így tényleg gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 De az mindkét képen ott van nem??? :lol: nem azt irtam mi a különbség a 2 kép között :D A koptató müa. ritkaságával egyetértek és grat hozzá. Én is futottam pár kört, hogy szerezzek a Rekordokra. Amúgy sokat dob az elején. Így tényleg gyári :D végre vki aki tudja értékelni :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 nem azt irtam mi a különbség a 2 kép között :lol: Jól van ötös leülhetsz. Félrevezetésből jeles. Látom nem csak melegedni jársz abba az iskolába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Jól van ötös leülhetsz. Félrevezetésből jeles. Látom nem csak melegedni jársz abba az iskolába. :lol: persze mert nincs fűtés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ascona :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 persze mert nincs fűtés :lol: Egy vérbeli kabriósnak ez nem lehet gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Egy vérbeli kabriósnak ez nem lehet gond. :lol: ne is mondd a jobb oldali ablakom lecsúszott kb 1centit és fütyül rendesen...per pill leszarom de egyszer vmit kéne kezdeni az ilyen dolgokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Lagalább van egy kis turbofeelingje... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Lagalább van egy kis turbofeelingje... :lol: sajnos nem akkor inkább süvít...a turbót én játszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hic-nek hála ma is okosodott a kocsi... működik a vízhőfok jelző és a benzinszint és kapott egy check lámpát is :lol: Nagyon szépen köszönöm neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hic-nek hála ma is okosodott a kocsi... működik a vízhőfok jelző és a benzinszint és kapott egy check lámpát is ;) Nagyon szépen köszönöm neki ;) Ha eccer sok időnk lesz (... :lol: :lol: :D ...) akkor szét kéne kapni az egész műszerfalat és átnézni-kijavítani a kábelezést. Sok érdekesség lapul ott a mélyben.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ha eccer sok időnk lesz (... :lol: :lol: :D ...) akkor szét kéne kapni az egész műszerfalat és átnézni-kijavítani a kábelezést. Sok érdekesség lapul ott a mélyben.... :D a mélység titkai de most inkább indulok mert mégis megyek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Naon flesses a új köténylemezalávalód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 felraktam ma a téli kerekeket..elég szörnyen néz igy ki a kocsi de télen nem divatozunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 felraktam ma a téli kerekeket..elég szörnyen néz igy ki a kocsi de télen nem divatozunk :lol: Ascona Monster ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Ascona Monster ? :lol: nem, azokat nem mertem :lol: (195 70 14en gondolkoztam-h más is értse...) sima 13as fekete néhol rozsdás felnikkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Szép és eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Gelko ma (vagyis már tegnap) ültem először a ótódban. Nagyon nagyon pöpeckirály :unsure: De én hegyenfel nem engedem 1800 alá a fordulatot sosenem mert nem szeresse.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Gelko ma (vagyis már tegnap) ültem először a ótódban. Nagyon nagyon pöpeckirály ;) De én hegyenfel nem engedem 1800 alá a fordulatot sosenem mert nem szeresse.. köszi szépen ;) de azért megjegyezted h érdekes hangok jönnek belőle meg kicsit nehezen szálltál ki :blink: -az ajtó picit le van szállva -egy éve lett beállítva..... zörög mint egy szekér és nyikorog a fékpedál :unsure: hegynek föl nem szeresse de pörgetni meg nem szabad még...-jövőhéten megejtem az olajcserét meg a hidrotőkéket mert már használnám normál fordulaton is ..... -pl tegnap hazafele is volt h nyomtam volna tovább -pl besorolás - de el kellett váltanom Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Szép és eladó Ez nagyon nagyon szép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 biztos volt már (rendszám :unsure: ) Ascona Sprint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 :blink: nem tudom lelkesedjek vagy elkeseredjek de ez hihetetlen gyönyörű :unsure: '84 es és 1.6 S (90le) motor van benne....egyébként Keinath KC3as (kb 1500db készült ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 ;) Hát ez az egyik legszebb Cabrió, amit valaha láttam. :blink: Adott a feladat Gelkó! ;) :unsure: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 ;) Hát ez az egyik legszebb Cabrió, amit valaha láttam. :blink: Adott a feladat Gelkó! :P :unsure: ;) na ez az ;) egyedül a kipuff béna rajta..... :lol: úgy döntöttem h kicsit tovább megyek a kocsival bejáratósan mint 500km...ártani nem árt neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Tényleg csak a kipufogó amit nem így csináltam voltna.Gelko neked is valami lyesmi felnit kellene kereseni az autódra,és legalább ennyit ültetni :blink: Emiatt miért kell ellkeseredni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts