Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Nem az injektorsor kalinpál esetleg? :lol: azt nemtom és nem is tudom milyen a hangja...-és azt sem tudom mi az :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 azt nemtom és nem is tudom milyen a hangja...-és azt sem tudom mi az :lol: :lol: Az a hosszú fekete izé megy rá ilyen bizgentyűkkel a szívósor előtt! :D Kicsit tud csattogni, de nem kell vele foglalkozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az a hosszú fekete izé megy rá ilyen bizgentyűkkel a szívósor előtt! :lol: Kicsit tud csattogni, de nem kell vele foglalkozni! :D kösziiiii meg is akrtam kérdezni h mi a fene az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 csütig az 500 nem valószinű de ha lesz időm rá legurulok pl szegedre meg vissza.... de ma elekzdett ereszteni az egyik csövem most figyelgetem.... nem lesz ez csapatós gép de már én is várom h egyszer kenhessem neki :lol: Most akkor felújított mocit kapott a vas??? :lol: Bocs ha lemaradtam.... Azt hittem bontottat. A felújított az király, akkor plusz egy csoki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Most akkor felújított mocit kapott a vas??? :lol: Bocs ha lemaradtam.... Azt hittem bontottat. A felújított az király, akkor plusz egy csoki! :lol: egy bontott mocit kicsit felújítottunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 egy bontott mocit kicsit felújítottunk... :lol: Asszem majd visszaolvasok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 annyian meg akarják venni a mattig felniket h gondolkoztam egy kicsit.... -tudom h szar a minősége :lol: ez mondjuk 17colban lenne érdekes de sztem marad a mattig :lol: -tavaszig sokminden történhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 annyian meg akarják venni a mattig felniket h gondolkoztam egy kicsit.... ... ez mondjuk 17colban lenne érdekes de sztem marad a mattig :lol: -tavaszig sokminden történhet :lol: Boogie bármikor elcseréli veled szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 -tavaszig sokminden történhet :D pl. elzsibbad a haverod keze. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 pl. elzsibbad a haverod keze. :D :D sztem az már a helyszínen elzsibbadt :lol: Boogie bármikor elcseréli veled szerintem ;) sztem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Gelko ezt láttad? DuEnen egy C20NE Asci Elég jó ár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Gelko ezt láttad? DuEnen egy C20NE Asci Elég jó ár! sokmindent nem tudok vele tenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Mer mér nem tudsz? Megveszed lesz csomó cuccod átteszed a motort a tiédet meg eladod és csá. Tök jól jársz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Mer mér nem tudsz? Megveszed lesz csomó cuccod átteszed a motort a tiédet meg eladod és csá. Tök jól jársz. nekem most felújított motorom van azt nem adom el :lol: ....a csomó cuccból meg sajnos nemsokmindent tudnék felhasználni :D és ebben is lehet kuka motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 valóban többre mentél volna vele motorcsere előtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 valóban többre mentél volna vele motorcsere előtt... jaja vagy ha fehér lenne és 2 ajtós akkor mehetne egy rendszámcsere :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Nincs beleirva a forgalmidba hogy cabrio? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Nincs beleirva a forgalmidba hogy cabrio? :lol: nincs mert idehaza nem ismert...van vmi rendőrségi levelezésem róla .... nem is lenne rossz szerezni egy fehér 2 ajtósat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Bármelyik kétajtóst le lehet fújni fehérre. Nemegy autót tudok mutatni ami 10ezerből lett lefújva fehérre és ahhoz képest nem is szux pl csak hogy egyet mutassak azé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Bármelyik kétajtóst le lehet fújni fehérre. Nemegy autót tudok mutatni ami 10ezerből lett lefújva fehérre és ahhoz képest nem is szux pl csak hogy egyet mutassak azé 10ért tényleg jó :lol: már csak egy piszok olcsó 2 ajtós kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ki veszi észre mi a változás ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ki veszi észre mi a változás ? ;) ??? Szabadagazda..... :D Netán a bélés a mocitetőn? - érdekes, ezt a motorháztetőt a legtöbbet az ótó tetején láttam eddig :lol: (Lacikánál) Vagy, hogy esik az eső? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Egyik képen nyitva van másikon már csukva a motorháztető. Ráadásul a másodikat közelebbről fotóztad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 a motorháztető csak megzavarásképp van felnyitva :D meg h vki esetleg beirja h új moci :lol: na jó megmondom az újdonság a fekete koptató a köténylemez alján...eddig nem volt és nagy ritkaság mert eddig sehol sem tudtam szerezni- a régi autómról van (arra az új spoiler megy fel) ..... ;) érdekes, ezt a motorháztetőt a legtöbbet az ótó tetején láttam eddig :lol: (Lacikánál) az volt a keménytetős verzió :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Bármelyik kétajtóst le lehet fújni fehérre...Haverom vett tecsó gazdaságos zománcot, és a merci teherautóján a jobb első sárvédőt simán lefényezte vele sk. Tök jó lett, én megdöbbentem. Csak nagyon nehezen vettem észre az eltérést, de az is inkább csak fényességben volt, nem színben. :D El is döntöttem, a Corsám tecsó gazdaságos fehér lesz nekem is. (Tecsó gazdaságos felirattal. :lol: ) ... na jó megmondom az újdonság a fekete koptató a köténylemez alján... De az mindkét képen ott van nem??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts