Albert Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ja tök jó volt hogy Lurdyhoz ki tudtál nézni a gépsárkánnyal, kár hogy egymással szemben találkoztunk már csak..... További sok sikert a projekthez, szerintem tök jól állsz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ja tök jó volt hogy Lurdyhoz ki tudtál nézni a gépsárkánnyal, kár hogy egymással szemben találkoztunk már csak..... További sok sikert a projekthez, szerintem tök jól állsz vele. a 7en már rendesen ki akarok menni mert már 2 hete csak odanézek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ez jól hangzik, mert szeretném a héten megcsodálni a kocsikádat! :lol: És persze a hangját is hallani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ez jól hangzik, mert szeretném a héten megcsodálni a kocsikádat! :D És persze a hangját is hallani. :lol: akkor le kell mosnom meg ki kell takarítanom mert nagyon le van harcolva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 akkor le kell mosnom meg ki kell takarítanom mert nagyon le van harcolva :lol: engem nem az érdekel, hogy milyen tiszta... :D hanem a fíílingje. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Engem meg inkább az érdekel, hogy lesz rajta műszaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Engem meg inkább az érdekel, hogy lesz rajta műszaki? :lol: Hát, meleg az ügy, de Magyarországon élünk, úgyhogy biztosan megoldható. Amúgy nem típusidegen a motor, de valahogy az az érzésem, hogy Gelko nem fogja lepapírozni.... Bár azt mondta, rendesen meg lesz csinyázva, pl. nagyobb fékek is kerülnek alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én úgytudom 15% lóerőnövekedés a megengedett az eredeti papírban szereplő motorhoz képest. A fékért sem fogják megdícsérni. Nekem calibra turbóé volt elöl, de nem dijjazták. :lol: Hátúlra a vectra 2000 tárcsás hátsóhíd is becuppanhatna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én úgytudom 15% lóerőnövekedés a megengedett az eredeti papírban szereplő motorhoz képest. A fékért sem fogják megdícsérni. Nekem calibra turbóé volt elöl, de nem dijjazták. :lol: Hátúlra a vectra 2000 tárcsás hátsóhíd is becuppanhatna. :lol: most sem a mozaikban vizsgázott ezután sem ott fog...a kereset kiegészítést meg mindenhol szeretik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Kereset kiegészítés sem kell. Sima kopp-kopp, meg valami félfüllel hallott baráti műszaki állomás. Nem hiszem, hogy az Opel motorpalettával teljesen tisztában lenne mindenki... Annyi, hogy nem kell eladni... De teljesen letisztázni szeritem csak akkor kell, ha annyira marja a lelkiismereted, hogy nem bírsz azzal a tudattal tovább élni, hogy az autód nem teljesen jogtiszta. Bár egy jogászdiák esetében... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Bár egy jogászdiák esetében... :lol: jogászdiáknak nincs rá több mint 200.000 Forintja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 jogászdiáknak nincs rá több mint 200.000 Forintja :lol: Na és mi van a jogászdiák autójával? Vezérlés és csapágyazás után süti-főzi? Hogy állnak a dolgok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 tegnap végre elhoztam a kocsit... új csapágyak vannak benne,főtengely köszörülve,motor gyűrűzve meg ilyenek,új tömítés mindenhol,új vezérlés....most megy a bejératás utána olajcsere majd jöhet az ereszd el a hajam :lol: (nem lesz csak jól hangzott) kissebb dolgok még lesznek rajta de egyenlőre használni akarom végre.... sokan sokat segítettek-pár embert ki is emelnék ;) köszi Hicnek az elektromos munkát -lesz is még dolga :lol: köszi Viktronak a jótanácsokat meg az alakatrészhurcolászást :D köszi Pistának a rohangálásokat és a sok tanácsot mindenkinek...... deszép lett ez a hsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 tegnap végre elhoztam a kocsit... YESSSSS!!!! Na végre jó hírek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 tegnap végre elhoztam a kocsit... Na végre! Grarula! Mennyi lesz a bejáratás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Jóvan Gelko ezek végre jó hireknek tűnnek!!! Csütörtökön láthassuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Na végre! Grarula! Mennyi lesz a bejáratás? azt mondták h elég 500km de úgy h 3 fölé szigorúan nem mehetek...nagyon durva iy közlekedni :D Jóvan Gelko ezek végre jó hireknek tűnnek!!! Csütörtökön láthassuk? sztem igen de úgy néz ki mint elötte :lol:))) jah és átérzem a helyezeted mert csattognak a hidrotőkéim-ha bemelegszik...még nem érdekel mert nincs kedvem meg ki nem adom a kocsit a kezemből egy ideig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 azt mondták h elég 500km de úgy h 3 fölé szigorúan nem mehetek...nagyon durva iy közlekedni :D sztem igen de úgy néz ki mint elötte :lol:))) jah és átérzem a helyezeted mert csattognak a hidrotőkéim-ha bemelegszik...még nem érdekel mert nincs kedvem meg ki nem adom a kocsit a kezemből egy ideig :lol: Én sem nagyon megyek 3000 fölé. Tök fölösleges, az autó 1800-tól nyomatékos, nem Honda. Leginkább 2500-ig szoktam "elpörgetni". Az én hidrotőkéim nem csattognak, legalábbis szerintem nem az ad ki hangot. Viszonylaa hangos a motor de nem vészes. Majd az olajadat nézd gyakran hogy hogy áll! Ha csendes, gyönyörűen járó Opel motort szeretnék hallani akkor beinditom a GTE-t :D Akkoris megnézem csütörtökön ha kijössz! (gyere) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Én sem nagyon megyek 3000 fölé. Tök fölösleges, az autó 1800-tól nyomatékos, nem Honda. Leginkább 2500-ig szoktam "elpörgetni". Az én hidrotőkéim nem csattognak, legalábbis szerintem nem az ad ki hangot. Viszonylaa hangos a motor de nem vészes. Majd az olajadat nézd gyakran hogy hogy áll! Ha csendes, gyönyörűen járó Opel motort szeretnék hallani akkor beinditom a GTE-t :D Akkoris megnézem csütörtökön ha kijössz! (gyere) akkor bocs azt hittem a tieid csattognak :lol: csütörtökön a terv szerint megyek mert múltkor is miattam nem tudtatok leülni mert nálam vannak a székek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 akkor bocs azt hittem a tieid csattognak :lol: csütörtökön a terv szerint megyek mert múltkor is miattam nem tudtatok leülni mert nálam vannak a székek :D Nem, asszem a Redi motorja kalapál néha.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Nem az injektorsor kalinpál esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 azt mondták h elég 500km de úgy h 3 fölé szigorúan nem mehetek...nagyon durva iy közlekedni :D Remélem gyorsan belezavarod azt az 500 kilcsit (mondjuk csüt. Lurdy-ig) és viszel engem csapatós körre. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Remélem gyorsan belezavarod azt az 500 kilcsit (mondjuk csüt. Lurdy-ig) és viszel engem csapatós körre. :lol: :lol: :D Ne hagyd magad autógyilkos GSi-sek által felzaklatni ;) Vigyázzá arra a vasra ha már van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ne hagyd magad autógyilkos GSi-sek által felzaklatni :D Vigyázzá arra a vasra ha már van! :lol: Ne hallgass a túlzottan autókimélős Kadettosokra. :D Ha már megvan a vas, akkor használd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 csütig az 500 nem valószinű de ha lesz időm rá legurulok pl szegedre meg vissza.... de ma elekzdett ereszteni az egyik csövem most figyelgetem.... nem lesz ez csapatós gép de már én is várom h egyszer kenhessem neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts