Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na kipróbálom, mert lehet, hogy ez okozza a nagy fordulaton való betiltást...nem jó a test... A gyujtás oldalon már mindennek klappolnia kell, szóval az nem lehet... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na kipróbálom, mert lehet, hogy ez okozza a nagy fordulaton való betiltást...nem jó a test... A gyujtás oldalon már mindennek klappolnia kell, szóval az nem lehet... :wub: Ez mondjuk magyarázat lenne arra is, hogy miért volt jó néha. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 meg tudtam szerezni a hiányző fűtéscsöveket :P :P B) :lol: szóval csak Hic Doktor úr van hátra és ha csodát tud tenni akkor kész a kocsi...na meg ha a lambda nem szól be :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 meg tudtam szerezni a hiányző fűtéscsöveket :P B) :lol: :D szóval csak Hic Doktor úr van hátra és ha csodát tud tenni akkor kész a kocsi...na meg ha a lambda nem szól be :wub: Elkocsigázgatsz majd vészprogin. Ha hideg a motor, akkor némileg életveszélyes, de sebaj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Elkocsigázgatsz majd vészprogin. Ha hideg a motor, akkor némileg életveszélyes, de sebaj :wub: holnapra az is meglesz de azt már külön akarom intézni feltéve ha Lacika nem vállalja be h berakja a szondát..miért életveszélyes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 holnapra az is meglesz de azt már külön akarom intézni feltéve ha Lacika nem vállalja be h berakja a szondát..miért életveszélyes ? Úgy, hidegen nagyon nem megy. Ha úgy akarsz vele mégészkedni, mint a normál állapotba, akkor okozhat némi meglepetést, mondjuk nem érsz át időben egy keresztesődésen és jön 1 IFA :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Úgy, hidegen nagyon nem megy. Ha úgy akarsz vele mégészkedni, mint a normál állapotba, akkor okozhat némi meglepetést, mondjuk nem érsz át időben egy keresztesődésen és jön 1 IFA :wub: volt már ilyen ...pont a kereszteződés közepén fulladt be a karbi :S a lamdaszondáról olvasgatok és nekem az jön le h majd mindegy hova rakom be csak a katalizátor elött legyen ez így van ? szonda nélkül meg középértéket vesz fel a comp.... ergó anélkül is be kell indulnia a kocsinak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 szonda nélkül meg középértéket vesz fel a comp.... ergó anélkül is be kell indulnia a kocsinak ? Beindulni beindul, és vészprogin megy a kocsi...ergo megy... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Beindulni beindul, és vészprogin megy a kocsi...ergo megy... :P ergo ez nem lehet kifogás az esti Lurdyval kapcsolatban? :wub: amúgy gratula a sikeres szívműtéthez Gelko! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 a lamdaszondáról olvasgatok és nekem az jön le h majd mindegy hova rakom be csak a katalizátor elött legyen ez így van ? szonda nélkül meg középértéket vesz fel a comp.... ergó anélkül is be kell indulnia a kocsinak ? Mindenképpen be kell indulnia anélkül is. És tényleg majdnem mind1, hogy hová teszed, de a legegyszerűbb egy olyan leömlőt használni, amiben gyárilag megvan a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 legegyszerűbb egy olyan leömlőt használni, amiben gyárilag megvan a helye. Az túl egyszerű lenne. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mindenképpen be kell indulnia anélkül is. És tényleg majdnem mind1, hogy hová teszed, de a legegyszerűbb egy olyan leömlőt használni, amiben gyárilag megvan a helye. Monjuk ezt én se értem hogy miért nem olyan a leömlö,amiben gyárilag benne van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Monjuk ezt én se értem hogy miért nem olyan a leömlö,amiben gyárilag benne van :wub: mert kaptam Cali leömlőt a motorhoz az nem jó mert más fele megy mint az ascona kipuffrendszere...a régi leömlőben ugyebár nincs szonda és nem olyan könnyű asconához lamdás leömlőt találni...de majd megcsináltatom... most hívott Hic -a kocsi megy, a vezérműszíj nagyon laza most azon dolgozik Lacika....de kész :P én sajnos nem tudtam ott lenni a szerelésnél :P amúgy gratula a sikeres szívműtéthez Gelko! B) ettől még messze vagyok és ne igyunk előre a medve bőrére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na szóval most értem haza Gelko Asconájának szerelgetése után. Ő meg pont most van ott, úgyhogy váltottuk egymást. B) A motor megy mint a schafhausen, mikor próbáltam indítani olyan pöccre indult be, hogy teljesen meglepett. :P :wub: Szóval két kábel nem volt bekötve, ezek a kábelkötegben majdnem tövig voltak vágva, mindenféle egyéb info nélkül, de kiméregettem, és így meglettek. Az egyik a gyújtótrafó 15-ös (+), a másik meg az ECU 27-es lábára ment. Ez utóbbi miatt nem kapcsolta a comp az AC relét. Aki bontotta a motort (Dini?) az X61-es jelű csatit élből levágta, ezért elég sokat filóztam, aztán mikor rájöttem, szidtam magam, hogy miért nem gondoltam már rá előbb is.... :P Persze mire rájöttem, már kimértem a comp szinte minden lábát... Most már minden gyári, szépen elvezetgettem a kábeleket, amennyire lehetett, meg leszigeteltem a köteget. Most menjen a gép, aztán majd később finomítgatjuk még. :lol: Aztán derült ki, hogy a vezérműszíj laza, bár asszem azóta a Laci már megoldotta ezt a kérdést, úgyhogy lehet, hogy ma este kigurul Gelko a vassal... PS: nagyon jó kis ótó ez az Ascona Cabrio. Egyre jobban tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 No akkor mivel nem iszunk se előre, se együtt :wub: :P ezért csak halkan jegyzem meg, hogy sok balesetmentes km-t a sikeresen átépített ótóval :P Remélem innentől minden simán fog menni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nagyon köszönöm a munkádat Hic ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nagyon köszönöm a munkádat Hic ! Na mik a legfrisebb infók? Szombat Kecsó már cabrióóó feeeeling? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na szóval most értem haza Gelko Asconájának szerelgetése után. Ő meg pont most van ott, úgyhogy váltottuk egymást. :D A motor megy mint a schafhausen, mikor próbáltam indítani olyan pöccre indult be, hogy teljesen meglepett. :D :lol: Szóval két kábel nem volt bekötve, ezek a kábelkötegben majdnem tövig voltak vágva, mindenféle egyéb info nélkül, de kiméregettem, és így meglettek. Az egyik a gyújtótrafó 15-ös (+), a másik meg az ECU 27-es lábára ment. Ez utóbbi miatt nem kapcsolta a comp az AC relét. Aki bontotta a motort (Dini?) az X61-es jelű csatit élből levágta, ezért elég sokat filóztam, aztán mikor rájöttem, szidtam magam, hogy miért nem gondoltam már rá előbb is.... :lol: Persze mire rájöttem, már kimértem a comp szinte minden lábát... Most már minden gyári, szépen elvezetgettem a kábeleket, amennyire lehetett, meg leszigeteltem a köteget. Most menjen a gép, aztán majd később finomítgatjuk még. ;) Aztán derült ki, hogy a vezérműszíj laza, bár asszem azóta a Laci már megoldotta ezt a kérdést, úgyhogy lehet, hogy ma este kigurul Gelko a vassal... PS: nagyon jó kis ótó ez az Ascona Cabrio. Egyre jobban tecc. Bocs csati tuti nem lett levágva róla legalább is részemről nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Bocs csati tuti nem lett levágva róla legalább is részemről nem :lol: Nem gond :lol: Asszem azok a kábelek talán a relédobozhoz futottak, vagy ilyesmi. Még úgyis lesz vele kis meló, szeretném szépen megcsinálni a kábelezést, úgyhogy majd még átfésülöm azokat a dolgokat, amik kicsit provizórikusan lettek megoldva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Lengyelek is találkáznak: :lol: http://www.ascbpl.superhost.pl/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Na hogy a projekt Gelkó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Na hogy a projekt Gelkó? lambda bent van, jobban is megy, holnap reggel vezérléscsere,tűzkarikaberakás ékszíjfeszítés meg ilyenek....aztán meglátjuk milyen a gyerek fekvése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Helyes! Szurkolok, hogy minden rendben legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Helyes! Szurkolok, hogy minden rendben legyen. :lol: kössszíííííí :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 je örülök, hogy alakul a stricihinto :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts