mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csak megjegyzem Gelko! Én sem minden autót fényképezek le! :unsure: :) http://img.tar.hu/mackosajt/size2/22707046.jpg - ez még Lurdy-nál készült Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gelkóca! Személy szerint nekem az utolsó jön be a legjobban! Gyönyörűszép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gelkóca! Személy szerint nekem az utolsó jön be a legjobban! Gyönyörűszép! sztem is brutál a kis C kadett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :) ez most gúnyos volt vagy komoly :D :lol: a rendszáma teccik.... Teljesen komolyan :) ,de ezek szerint hiába mondom el mindig hogy k@rvára bejönn az autód :unsure: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Teljesen komolyan :lol: ,de ezek szerint hiába mondom el mindig hogy k@rvára bejönn az autód :unsure: :D áá nem csak szeretem hallgatni :D de én is elmondom h nekem meg a tiéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 sztem is brutál a kis C kadett :unsure: Roli a Berlina féle Ascona képre gondolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gyenge ez az ületetés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 http://img.tar.hu/gelko/img/24024457.jpg ez a verda blokkoló négykerékkel vette szombatreggel a körforgalmat... isssszonyatszépgumihangja van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 sztem is brutál a kis C kadett :unsure: Én viszont a zsír B asconára gondoltam! De szó se róla,télleg szép a kis kadett is! Sajnos én ascona fun vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gyenge ez az ületetés :unsure: á nem csak a kocsit felraktuk a kupára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 á nem csak a kocsit felraktuk a kupára :unsure: Ascona Cabrio Cup, limited edisőőőőőőőőőn :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 csak most vettem észre a veteránopelon : rájuk kattintva előjön a nagyméretű kép, Mackosajt :D 11.én lejár a kocsin a műszaki...múlthéten voltam Blitz kollégánál h átnézzék a kocsit...az eredmény meglepő lett...a hátsó fék nem az igazi csak -amit sajnos tudtam- de más a műszakira ok....bár tavasszal azért kéne 4 lengéscsill.csere de azt télen kiböjtölöm...szóval a dobokat kell szabályoztatni vagy cserélni plussz egy két kissebb dolog és vizsgaképes a kocsi....személy szerint sokkal rosszabbra számítottam :D ami viszont gázos h mikor fel lett emelve a kocsi iszonyatosan folyt belőle az olaj...sajnos eddig is csinálta de most brutál lett és ettől nem is menne át...az olajszint meg semmit sem mozdul miközben ömlik belőle mindenhol:( ...azt hiszem ez egy motorcserével lesz orvoslova a műszaki után :unsure: szóval mindenki drukkoljon jó hangosan.... :) jah szóval idén nem költök többet a kocsira :) úgy változott h idén nem megyek nyaralni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ... jah szóval idén nem költök többet a kocsira :unsure: úgy változott h idén nem megyek nyaralni :) Ez a mondat már sokaknak nem jött be az idén... nyaralni meg már voltál... nem? :D ja, és persze drukkolok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ez a mondat már sokaknak nem jött be az idén... Coupe kezdte :unsure: nyaralás leredukálódik pár hétvégére pl Szeged is az volt meg a mostani 7vége is :) .... panaszkodni nincs okom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Coupe kezdte :unsure: nyaralás leredukálódik pár hétvégére pl Szeged is az volt meg a mostani 7vége is :lol: .... panaszkodni nincs okom :D Nekem a kijellentés után 1 héttel megdölt az elméletem :) :D Látad a képeket az asconáról amiket csináltam a blitz-hitsen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nekem a kijellentés után 1 héttel megdölt az elméletem :) :D Látad a képeket az asconáról amiket csináltam a blitz-hitsen? nem mert nem volt türelmem végigkattintgatni a képeket...várom h jó legyen a tar.hu :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 nem mert nem volt türelmem végigkattintgatni a képeket...várom h jó legyen a tar.hu :) ki kerestem neked :lol: http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340840.jpg http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340854.jpg http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340869.jpg http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340874.jpg http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340882.jpg Nagyon tetszik a cabrió ascona :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ki kerestem neked :lol: Köszi ! tényleg jól néz ki csak a kipuff nem teccik...a belsejéért sztem embertölnék,leszámítva h a rádió és az óra fordítva van neki berakva... :D de ott fityeg az asconás kulcstartó nameg a zárható kesztyűtartó neki jók a díszlécei meg a tömítései... :D nembaj tavaszra nekem is az lesz :) Nagyon tetszik a cabrió ascona :) :unsure: jó az ízlésed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 A kipuff nekem se tetszik talán az volt az egyetlen dolog ami nem illet az autóhoz.A bőr belső nekem is nagyon bejönne. Tudom hogy jó az izlésem,de a tied sem rossz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 szóval mindenki drukkoljon jó hangosan.... :) Hajrá hajrá :unsure: Bizti nem lesz semmi gáz ne aggódj. Olajad nem csak neked folyik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 ...az olajszint meg semmit sem mozdul miközben ömlik belőle mindenhol:( ...azt hiszem ez egy motorcserével lesz orvoslova a műszaki után :unsure: Gelkoca! Ha az olajszintjelzon nem laccik az a rengeteg olajfojas,akkor az az olaj nem a motorodbol folyik! Nezzetek meg a valtot is,esetleg a difit,meg mindent,amiben olaj van...lehet hogy nem kell motort cserelned .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Gelkoca! Ha az olajszintjelzon nem laccik az a rengeteg olajfojas,akkor az az olaj nem a motorodbol folyik! Nezzetek meg a valtot is,esetleg a difit,meg mindent,amiben olaj van...lehet hogy nem kell motort cserelned .... köszi Roli de látni látom a dolgokat :unsure: nem a pöttyöket nézem a földön hanem az egész motor tiszta olaj...a cserének meg nem csak ez az oka hanem erre a motorra nemigazán akarok költeni...inkább rakok bele egy erősebbet modernebbet és arra költök ha kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 köszi Roli de látni látom a dolgokat :unsure: nem a pöttyöket nézem a földön hanem az egész motor tiszta olaj...a cserének meg nem csak ez az oka hanem erre a motorra nemigazán akarok költeni...inkább rakok bele egy erősebbet modernebbet és arra költök ha kell :D egy jó C20XE kell abba a cabrióba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 egy jó C20XE kell abba a cabrióba :D tudom kigondoltam már :unsure: de akkor a kasztnit is becsövezném mellé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 tudom kigondoltam már :unsure: de akkor a kasztnit is becsövezném mellé :D Csövet? Kabrióba? Hogynézmárkiaz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts